Bende kendi penceremden bakıyorum olaya.Bundan sonra hiç bir şekilde Ultraslan oluşumunu desteklemem.
Bende kendi penceremden bakıyorum olaya.Bundan sonra hiç bir şekilde Ultraslan oluşumunu desteklemem.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Religion is used,people is sleeping.My lovely public please wake up
Türkçe olmuyor,biraz da İngilizce deneyelim belki anlarsınız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
HALK TV))
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şimdi o dershanedikler büyüdü ve millete biber gazı atıyorlar.
Bu sohbetin sonu yok.80 Kuşağıyla 90 Kuşağı arasında kocaman bir fark var.
Biz genç bir cumhuriyetiz.Daha 80 Yıl oldu.Lakin şunuda söylemekte yarar var..
Avrupa'da hiç bir devlet kurum Amerika dahildir buna.Cumhuriyet'le yönetilmemizi istemiyor.
Nedenini sen düşün ? Cevap ara.
Bununla da kalmayarak Dolmabahçe Camii'ne bira şişeleriyle ve ayakkabılarıyla girdiler, bunu da yaptılar.
Öldürülen cocukjları.Sopalı adamları vs.vs.anlatsaydın...
Yukardaki yalan olduğu Cami İmamı kendi acıkladı.
TÜM Çalışan Emniyet Hizmetleri Sınıfı ve Emniyet Teşkilatında Çalışan Diğer Tüm Hizmet Sınıflarına Dahil Personel Sendikası (EMNİYET SEN) Genel Başkanı Faruk Sezer, 'Gezi Parkı' olaylarında polisin stres altında uzun süre çalışmaya zorlandığını belirterek, "Son bir haftada 6 polis intihar etti. 6 polisin 2'si ek görevde bulunduğu sırada intihar etti" dedi.
Allah Rahmet Eylesin.Ne diyim ben sana ! Başbakan Ne diyim !
Helal Olsun...Biz adamın hakkını veririz.
Ayyıldız Tim
Arkadaslar Oncelikle Sunu Söylemek Istiyorum Mossad Bm Pentagon Hackleyen Sadece Ayyildiz Timdir ! Israil Sitelerini Indirmekle Kalmayip Israil Radyosunda Kuran-i Kerim Dinletende Biziz Danimarkada Ve Abd De Peygamber Efendimize Hakaret Edilirken Danimarka Ve Abd Sitelerinide Hackleyende Biziz Erik Rush Denilen Serefsiz Tüm Muslumanlari Oldurun Derken Sitesini 3 Gün Kapatan Da Biziz Ayni Zamanda Dtp Hackleyende Biziz Bdp Kapatan Da Biziz Anf (Firat Haber Ajansi) Kapatanda Biziz ! Bunlari Neden Mi Yazdik ? Cunku Hala Ne Yaptiniz Diyenler Var Keske Herbiriniz Bunun Binde Birini Yapsaydiniz !!! Simdi Isteyen Istedigini Desteklemeye Devam Etsin Ama Buraya Gelipte Ne Yaptiniz Demesin !!!
Videomuzda Bazi Haberleri Bulabilirsiniz Link : https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
artık bi helal olsun dersin
işte bu yüzden samimiyetlerine inanmıyorum. özgürlüklerin kısıtlandıklarını iddia edenler o zaman da tepki gösterseydi samimiyetlerine inanırdım.
Benim eğitimci kimliğimi eleştirenler çok merak ediyorlarsa mezun ettiğim öğrencilerle oturup iki kelam etsinler.. öyle klavye başında boş laflara karnımız tok bizim. Ben 9 yıllık mesleğimde ne sınıfta ne öğretmenler odasında siyaset konuşmadım. İdareci olduktan sonra odama gelen hiçbir veli ya da öğrencilere herhangi bir siyasi görüşü empoze etmedim. Tek yaptığım şey vatan sevgisini,aileye saygıyı ve her şeyden önemlisi kendisine saygıyı öğretmeye çalışmak. ne kadar başarılı olduk bilemem fakat şunu iyi biliyorum ki 15 sene öncenin bilinçli gençliği artık çok uzaklarda kaldı. makarnacı,popçu,hiphopçu,elde telefonla derste mesaj yazmaya çalışan gençlerimiz var. Fakat yine bu gençler "özgürlükleriniz kısıtlanıyor" diyince meydanlara döküldüler. bugüne kadar sizlere saygı çerçevesinde yazdım ama daha da benden saygı beklemeyin çünkü tek yaptığınız şey sizin gibi düşünenleri normal ve mantıklı insanlar gibi görürken,sizin gibi düşünmeyenleri vatana ihanet eden,kafası çalışmayan ,anlaması kıt,koca kafalı insanlar olarak yargılıyorsunuz... arada saygılı kişilere saygımız sonsuz ama yine maalesef yaşları 15-25 arası değişen genç nesil saygıdan habersiz yorumlar yazıyor... ingilizcesi iyi olan delikanlı bunu da çevirsin,beki daha iyi anlarız değil mi?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
burada 3-5 kişi sayımız fazla olunca biz haklıyız gibi düşünenler de var sanırım. fotoğraf ve videolarla gündemi yansıtıyoruz diyenler... HALK TV denen CHP'nin kanalını objektif kanal diye bize yutturmaya çalışanlar...Sözüm hepinize! Bu ülkede sadece şu anda sokağa dökülenler değil,yaşananları sabırla izleyen sessiz çoğunluk da yaşıyor! bu çoğunluk sizlerin iddaa ettiği gibi sadece AKP yanlısı ya da başbakan yalakası değil ve emin olun sayıları şu anda sokaktakilerin en az 50 katı. Onlar da sokağa dökülürse sizler rahat uyku uyuyacak mısınız ? özgürlük arama adı altında devletin malına zarar veren çapulcularla kendinizi bir tutuyorsanız gün gelir sessiz çoğunluk bunun hesabını sizden de sorar
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Başbakan bu kadar rahatsa niye bu kadar açıklama yapma gereği hissediyor ? Anlaşılan seçim çalışmalarına erken başladı.
Vali Mutlu sitemi anladı , darısı başbakanın başına.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şu sesiz çoğunluğu merak ettim.Geçekten merak ettim.Bende Namaz Kılıyorum.Bende Allah'ı cok seviyorum..
%50 sözünü Başbakan söyledikten sonra.Herkes kendini bir şey sanmasına neden oldu..
Eee tabi Fazla Kurtlar Vadisi izlemenin etkisi varVururum ederim..
Babaları olsa bu kadar tahamül edemezler.Konu Başbakan olunca konu değişiyor.
50 Katı sokağa dökülmez hiç sıkma canını sen.SMS atmaktan sokağa dökülmez.Gezi Parkı'nda bir gecede yatan sayısı 4-5 Bin kişi..
Aslında Başbakan'ın istediğine alet oluyorsun.Ordakiler Müslüman Değil mi ?
Ne yani Sokak'ta olan Gavur.Evde oturan Müslüman bu mudur sana göre ?
Müslüman Birleştirici olmalı Ayrıştırıcı değil.
@yolcu
Bu Ayyıldız Tim daha geçen hafta "Anonymous" u hackleyeceğiz diye açıklama yapıp 15 dakika sonra Anonymous tarafından sitesi hacklenen grup değil mi? Yanlış anlama tam emin olamadığım için soruyorum sana![]()
senin yaşın kaç arkadaşım? hangi ideoloji kitaplarını okudun? ya da hangi fikir kitaplarını,hangi fikir adamlarını okudun ? hangi siyasi görüşler hakkında bilgi sahibisin ? ülkücülük ne demek ? solculuk ne demek ? 9 ışık , 6 ok nedir bilir misin bunları ? Ha pardon "google" var değil mi? yaz araştır ve kopyala yapıştır hemen....
Az önce de dedim. gençlerin kalbi kırılmasın diye dayanabildiğim kadar dayanıp taştıgı anlarda yazıyordum ama cidden artık saygı falan beklemeyin benden. Lise çağı sona erip bir tek fikir kitabı bile okumayan adamlar taksime çıkmış memleketi kurtaracagız diye bağırıyor,bize de "senin gibi eğitimciye yazıklar olsun" diyorenteresan...
Eğitimciler her zaman tarafsız yorum yapmalı onlar insan yetiştiriyor.Benim görüşüm bu.Hiçde değişmez.
Ben kitap okumam.Olayları incelerim.En mantıklı yorumu bulurum..
Çünkü Allah'a Şükür beynim var.Düşünce sistemim çalışıyor.
Ayrıca SİYASİ PARTİ'LERİN hiç birini desteklmediğimi yüz kere söyledim..
BALDEMİR İLE SEN..
Benim yazdılarımı sağdan soldan bulduğunuz iddaa edip duruyorsunuz.İspatlayın diyorum kanıt yok..
Bunlar kendi düşüncemEn azından birilerinin sözlerinden yola cıkıp yazmıyorum.
Kendi zekam'dan yola cıkıyorum..Olayları araştıyorum.İnceliyorum.
Beyin ve düşünce yapısı herkeste var ama kitap okumadan bazı olgular terimler ekoller hakkında tam bilgi edinmeden yapılan düşüncelerle bir yere varılamaz nasıl ki yüzme bildiğin halde vapurla karşıya geçiyosan kitaplar da seni taşıyan vapurlar gibidir ufkunu açar ve bazen de kendine kızarsın neden önce okumadım diye
Naçizane fikrimdir ama okuyun gençler
Gezi parkında kütüphane de var.
Screw you guys, I'm goin' home
abi hala enteresan sekilde sizin gibi dusunmeyen insanlari yaftaliyorsunuz diyorsun. sen olaylarin basladigi siralarda belli basli kistaslar icin ozgurluk mucadelesi veren insanlari "borsa sabahtan beri ne kadar deger kaybetti , ekonominin guzel gittigi bu donemlerde yapilacak is mi" vs diyerek yurt disindaki guclerin ekmegine yag surdugumuz varsayimiyla kotulemedin mi? vatan hainligine kadar gitmisti is yanlis hatirlamiyorsam.
benim derdim dusunmeyen insanla. objektif olamayan , vur agzina al ekmegini niteligindeki insanlarla. bana dokunmayan yilan bin yil yasasincilarla.
bu partinin gercekten ideolojisini destekledigi gibi cikar amacli secmeni de var azimsanamayacak kadar hem de. yilan onlari da soktugunda ne tepki verecekler merakk ediyorum , o gun de gelecek emin olun.
tekrar soyluyorum benim sorunum dusuncesiz , bagnaz insanla. koru korune inananla. kimsenin kimseyi sirf karsit goruse sahip oldugu icin asagiladigi yok.
bu mucadelenin sembol sozlerinden biriyle bitiriyorum , ne anlatmak istedigimi en saglam sekilde ifade ettigi icin ;
"AKP'LI KARDESIM , GUZEL KARDESIM.. BENIM GIBI DUSUNMENI ISTEMIYORUM SADECE DUSUNMENI ISTIYORUM"
Başbakan artık ezberlemiş her açıklamasında aynı şeyleri söyleyip duruyor.
Evet beni kastediyor ahmet