Biz klavye basındamıyız sizce sadece? Çıkın küçük ilinizden gelin Gezi Parkı'na gözlerinizle görün halkın mucizesini. Bir arkadasında söyledigi gibi "Bizim gibi düşünmenizi değil, sadece düşünmenizi istiyoruz."
Ayrıca takıldıgım bir nokta var, hiphopçulara hakaret etmenizdeki neden nedir ? Hiphop kültürü sevdalıları bilinçsizler mi ? Ne sacmasapan bir laftır bu. Popçular böyledir, rapçiler böyledir, arabeskçiler böyledir diye sınıflara ayırmak toplumu nasıl bir zihniyettir ? Konusmayayım konusmayayım diyorum da siz toplumu böyle sacmasapan kriterlerle ayırarak kendi seviyenizi belli ediyorsunuz zaten.
Benim paylastıgım bütün haberler Twitter'dan. Yani 1.el haberler. Hiç bir subjektifliği yok. Net videolar paylaşıyorum. Açın izleyin isterseniz sesi kapatıp izleyin kimsenin size bir şey manipüle ettiği yok. Net 1. kaynaktan haber ulaştırıyoruz hala gelip bunlar gercek degil , gündem değil diyorsunuz. Ben gidip video çeksem, fotoğraf çeksem polis ile ilgili hala gelip bunları diyebilecek misiniz ? Çünkü arkadaşlarımın, onların arkadaslarının, sizin bizim gibi insanların çektigi videoları paylasıyorum burada. Yorumsuz bir şekilde. Örneğin bakın;
http://delilimvar.tumblr.com/