Originally Posted by
nannar
Benim eğitimci kimliğimi eleştirenler çok merak ediyorlarsa mezun ettiğim öğrencilerle oturup iki kelam etsinler.. öyle klavye başında boş laflara karnımız tok bizim. Ben 9 yıllık mesleğimde ne sınıfta ne öğretmenler odasında siyaset konuşmadım. İdareci olduktan sonra odama gelen hiçbir veli ya da öğrencilere herhangi bir siyasi görüşü empoze etmedim. Tek yaptığım şey vatan sevgisini,aileye saygıyı ve her şeyden önemlisi kendisine saygıyı öğretmeye çalışmak. ne kadar başarılı olduk bilemem fakat şunu iyi biliyorum ki 15 sene öncenin bilinçli gençliği artık çok uzaklarda kaldı. makarnacı,popçu,hiphopçu,elde telefonla derste mesaj yazmaya çalışan gençlerimiz var. Fakat yine bu gençler "özgürlükleriniz kısıtlanıyor" diyince meydanlara döküldüler. bugüne kadar sizlere saygı çerçevesinde yazdım ama daha da benden saygı beklemeyin çünkü tek yaptığınız şey sizin gibi düşünenleri normal ve mantıklı insanlar gibi görürken,sizin gibi düşünmeyenleri vatana ihanet eden,kafası çalışmayan ,anlaması kıt,koca kafalı insanlar olarak yargılıyorsunuz... arada saygılı kişilere saygımız sonsuz ama yine maalesef yaşları 15-25 arası değişen genç nesil saygıdan habersiz yorumlar yazıyor... ingilizcesi iyi olan delikanlı bunu da çevirsin,beki daha iyi anlarız değil mi?