schalke nin gruba bakar mısın uefa avrupa ligi daha zor gruplar vardır PLATİNİ VE İNFANTİNO SCHALKE BAŞKANI OLSUN![]()
bursa şampiyon olmuş türkiyede sanırım ''şl gruplarda'' nasıl şampiyon olduysa
bütün kariyeri bir solukta okudum ilk sezon schalke transferleriyle daha önde olmasına rağmen dortmund daha başarılı olmuş açıkçası bu sezonda dortmund çok akıllıca transferler yapmış tabiri caizse nokta transferler diyebilirim schalkenin kadrosu zaten geçen seneki transferlerle beraber çok iyi durumda yani bu sezon güçler eşit ve kadro kaliteleri birbirine çok yakın... 2.sezon daha çekişmeli ve zevkli olacağa benziyor![]()
İki takımda lige iyi başlamış. Gol krallığı bu sefer Daimao ve Lewandowski arasında geçecek gibi Gomez saf dışı kalmış. ŞL de gruplardan çıkarsınız, Dortmundumuzdan daha da iyi bir sezon bekliyorum.
Vay anasını be, ben de böyle bir şey teklif edecektim ben de katılayım tarzında adam benden önce davranmış, hayırlı olsun @tgylmz hocam sana da.Şimdi kariyer çok daha zevkli olacak.
![]()
desene artık almanyada türkler egemen oldu![]()
Bayern biraz tökezlemiş ama zamanla düzeleceğini düşünüyorum.Schalke ve Dortmund iyi gidiyor.
Üçünüz de çok iyi gidiyorsunuz.
Bayern kötü gidiyor maalesef![]()
schalke 4-1 alır![]()
dortmundddddddddd![]()