Quote Originally Posted by manager725 View Post
İki kulübe de ceza gelemez, gelmemeli. Türkiye'deki soruşturma tamamlanmamış ve tamamlansa bile asla şike ispatlandı denilebileceğini zannetmiyorum. Şöyle düşünün diyelim ki ceza aldı iki kulüpte. Daha sonra TFF sahaya yansıyan bir şey yok, yani şike yok dedi. Bu iki kulüp de UEFA'ya bir dava açar artık kaç milyonluk olursa. Bu riske de UEFA'nın gireceğini zannetmiyorum. Ayrıca Beşiktaş adına konuşayım İBB-Beşiktaş maçını bir izletsinler şu UEFA'ya başka da bir şey istemiyorum. İbrahim Akın gol attı ya. Üstüne bir şey var mı? Şike yapan adamın gol attığı nerde görülmüş. Fenerbahçe adına bir şey diyemem ama şunu söyleyeyim Fener 2 senelik men cezası alıyorsa Türk Futbolunun son 20 yıllık tarihi bir araştırılsın kimin şikede üstün olduğu ortaya çıkar. UEFA'da manşetlere transfer haberleriyle taşıdığı kulübü bu sefer nasıl taşır acaba.
Aklınca Galatasaray'a gönderme yapıyorsun ama Galatasaray yazacak kadar cesaretin yok. Şu konuda gördüğüm kendi içinde çelişen yorumlarda ilk 5'e girer rahatlıkla yazdıkların, ispat diyorsun en başında sonunda kalkıp elinde ufacık kanıtın olmadan, kulaktan dolma fikirlerle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak iftira atıyorsun. Şikede üstünlük diyerek başta yok dediğin şikeye varsa bizden de çok yapan var diyerek başka bir boyut kazandırıyorsun. Bir takımı savunmak için diğer takımı karalamak nasıl bir mantık ürünü bunu anlamlandıramıyorum.

Şu konunun başından beri bir kararsızlık hakim, şike var/yok, sahaya yansıdı/yansımadı, ne şikesi memleket elden gidiyor, esas şikeci Galatasaray, bu mahkeme bir tezgah, ülkede yargı yok diyenler şimdi hele bir yargıtay kararı gelsin bakalım modunda. Haklısınız, haksızsınız o başka bir konuda, bazıları yargıtay da evet şike vardır dese bile kabullenemeyecek modda, sanıyorum hiç bir zaman konduramayacaklar takımlarına bu durumu.

Aziz Yıldırım gerçekten Fenerbahçe'yi düşünüyor olsaydı suçlu veya suçsuz önce istifa ederdi, olaydan Fenerbahçe'yi çıkarırdı. O tam tersini yaptı, hapisteyken arkasına taraftarı aldı, şunu görebilen çok az insan var.