Originally Posted by
uAburak89
Akrabam oluyor kendisi.
2. koyu kısım ile italik yaptığım kısmın aynı şey olduğunu iddia ediyorsun, düşüncelerini yazıya dökme konusunda pek başarılı değilsin.
Yaşım 24, 6 yaşından beri Galatasaray taraftarıyım, 10 yaşından sonrasını hatırlıyorum. Öncesini bilmiyorum, beni aşıyor. Şu efsanevi averaj meselesi gibi uydurmasyon iddiaları internet yardımıyla araştırıp çürütebiliyoruz artık. Yaşını bilmiyorum, profilinde yazmıyor, son 20 sene hakkında bu kadar fikir sahibiysen iddia ettiğin gibi herhalde bi 28-30 varsındır. Elinde delil niteliğinde bir şey olduğunu sanmıyorum, muhtemelen şehir efsanelerinden bahsedeceksin. Zaten delil olsa gider mahkemeye verirsin. Galatasaray tarihinde herhangi bir leke yok, olursa da zaten biz diğer camialara benzemeyiz, yapandan hesabı önce biz sorarız. Yaptıysa da Galatasaray için yapmıştır diye savunmayız yani. Kıssadan hisse Beşiktaş'lısın ama Aziz Yıldırım gibi konuşursam yer yerinden oynar mantığındasın, Ali Şen'in zamanında Neuchatel maçı masa başında kazanılmıştır bildiklerimi anlatsam ne olur demesine rağmen yıllardır tek kelime edememesinden farkı yok yaptığının. Suyu bulandırmaktan başka bir şey değil bu çabalar, çaresizliğin dışa vurumundan ibaret.