Sayfa 417 / 483 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467 ... SonSon
12,481 ile 12,510 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aklınca Galatasaray'a gönderme yapıyorsun ama Galatasaray yazacak kadar cesaretin yok. Şu konuda gördüğüm kendi içinde çelişen yorumlarda ilk 5'e girer rahatlıkla yazdıkların, ispat diyorsun en başında sonunda kalkıp elinde ufacık kanıtın olmadan, kulaktan dolma fikirlerle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak iftira atıyorsun. Şikede üstünlük diyerek başta yok dediğin şikeye varsa bizden de çok yapan var diyerek başka bir boyut kazandırıyorsun. Bir takımı savunmak için diğer takımı karalamak nasıl bir mantık ürünü bunu anlamlandıramıyorum.

Şu konunun başından beri bir kararsızlık hakim, şike var/yok, sahaya yansıdı/yansımadı, ne şikesi memleket elden gidiyor, esas şikeci Galatasaray, bu mahkeme bir tezgah, ülkede yargı yok diyenler şimdi hele bir yargıtay kararı gelsin bakalım modunda. Haklısınız, haksızsınız o başka bir konuda, bazıları yargıtay da evet şike vardır dese bile kabullenemeyecek modda, sanıyorum hiç bir zaman konduramayacaklar takımlarına bu durumu.

Aziz Yıldırım gerçekten Fenerbahçe'yi düşünüyor olsaydı suçlu veya suçsuz önce istifa ederdi, olaydan Fenerbahçe'yi çıkarırdı. O tam tersini yaptı, hapisteyken arkasına taraftarı aldı, şunu görebilen çok az insan var.
    Senin bu mesaja cevap vereceğini biliyordum bir de başka bir arkadaştan bekliyordum da sen meşhursun. Öncelikle oradaki kinayeyi anladığına sevindim. Bütün dökmek istediklerimi burada dökmeyeceğim yoksa kötü yollara gider bu konuşma ama şunu bil ki yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Tabi senin bu cevaba bile sakin bir cevap verebileceğini düşünmüyorum.

Asıl yargılanması gerekenler değil biz yargılanıyoruz nedense.

Yahu o maçı biz zar zor kazandık. İbrahim Akın'da çok iyi bir futbol sergilemişti maçta golde attığını hatırlıyorum. Şikeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir maç.Son 10 dakikaya 2-1 yenik girmiştik üstelik. İçinde şike olan bir maç uzatmaya gidermi bırak uzatmayı penaltılarla kazandık.Üstelik iddaanamede sadece bir maçın ismi geçiyor bizim. Bizim mottolarımızdan biri ''Şerefinle oynayıp Hakkınla kazanmak''.Biz haksız yollardan gelecek her türlü başarıya karşıyız.

Fenerbahçe'yi bilmem. Fenerbahçe'nin suçlamalarında mantık var biraz. Eskişehir maçındaydı sanırım. 20.dakika Eskişehir yıldız oyuncusu Sezer'i oyundan alıyordu.Eskişehirde öndeydi diye hatırlıyorum . Bu tür durumlar var Fenerbahçe'nin iddaanamesinde.

Çok güzel biliyorsun bravo sana bu mu senin mantığın

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Asıl yargılanması gerekenler değil biz yargılanıyoruz nedense.

Yahu o maçı biz zar zor kazandık. İbrahim Akın'da çok iyi bir futbol sergilemişti maçta golde attığını hatırlıyorum. Şikeyle uzaktan yakından alakası olmayan bir maç.Son 10 dakikaya 2-1 yenik girmiştik üstelik. İçinde şike olan bir maç uzatmaya gidermi bırak uzatmayı penaltılarla kazandık.Üstelik iddaanamede sadece bir maçın ismi geçiyor bizim. Bizim mottolarımızdan biri ''Şerefinle oynayıp Hakkınla kazanmak''.Biz haksız yollardan gelecek her türlü başarıya karşıyız.

Fenerbahçe'yi bilmem. Fenerbahçe'nin suçlamalarında mantık var biraz. Eskişehir maçındaydı sanırım. 20.dakika Eskişehir yıldız oyuncusu Sezer'i oyundan alıyordu.Eskişehirde öndeydi diye hatırlıyorum . Bu tür durumlar var Fenerbahçe'nin iddaanamesinde.
    Teşebbüs. İbrahım Akın ile anlaşılamamış. Serdal Adalı gibi birinden kurtulmak için vesile olacaksa bence bu olayın patlaması Beşiktaş'ın hayrına.

[YOUTUBE="98RXoeBDW6w"]İBB-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı[/YOUTUBE]

Suçlamada adı geçen İbrahim Akın:
    • İBB takımının yaptığı ataklarda tehlikeli ortalar açmıştır, paslar vermiştir, şut çekmiştir. Her şeyiyle hücuma katkı vermiştir.
    • Kazanılan penaltıyı gole çevirmiştir.
    Suçlamada adı geçen İskender Alın:
    • Ofsayt gerekçesiyle golü verilmemiştir.
    • Penaltıyı kazandıran isimdir.
    • Maç boyunca iyi oynamıştır.(Son dakikalarda iki kişiyi geçip pas verdiği pozisyon örnektir)

Şike yapıldığı iddia edilen maçta böyle şeyler olabilir mi? Bu maçta not olarak şike yapmadı diyebileceğimiz 3-5 isim var ve bunlardan ikisi İbrahim Akın ve İskender Alın.

Nesil
    2006

Ben Fenerbahçe'nin de Beşiktaş'ında şike yaptığına inanmıyorum. Kesinlikle siyasi oyunların döndüğünü düşünüyorum.

Bunu tek söz ile yazacağım;

Aziz Yıldırım ilk başta boşverin beni ülke elden gidiyor derken şimdi; Tayip Erdoğan büyük bir şanstır diyor.
    Bu söz açıklama yeter. Ama insanların iki yıldır birbirleri ile düşman kesilmesini, birbirlerine durmadan küfür etmesini, hatta birbirlerini bir üst geçitte öldürmesi gerçeğini kabul edemiyorum. Bu yüzden karar ne çıkarsa çıksın eğer birbirinize saygısızça davranıyorsanız en büyük şike içinizde gerçekleşiyordur.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Çok yazık olur gerçekten Fenerbahçe bu şike olayından ceza alırsa taraftarına. Çok acı verici be aşşağılanası bir durum.
    Umarım Aziz Yıldırım ömür boyu men yer, bunu Fenerli arkadaşlar da istiyo biliyom.

Bu sezon Fenerbahçe CL'ye yine gidemezse yine tüm para bize mi gelecek yoksa başka bi takım mı katılacak? Birde küme düşme olacak mı bilgisi olan?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Çok yazık olur gerçekten Fenerbahçe bu şike olayından ceza alırsa taraftarına. Çok acı verici be aşşağılanası bir durum.
    Umarım Aziz Yıldırım ömür boyu men yer, bunu Fenerli arkadaşlar da istiyo biliyom.

Bu sezon Fenerbahçe CL'ye yine gidemezse yine tüm para bize mi gelecek yoksa başka bi takım mı katılacak? Birde küme düşme olacak mı bilgisi olan?
    UEFA lig için ceza vermez veya şampiyonu değiştiremez. Sadece kendisi için ceza verebilir. Çünkü Federasyonlar özerktir. UEFA'nın tek verebileceği ceza, yönetici ve sporculara men, para cezası veya Avrupa Kupalarına mendir. Lige müdahale edemez.

Kaldı ki ligden düşme olamaz. Çünkü o yasada kalktı TFF tarafından.

İlk önce şunu söyleyeyim küme düşme olmayacak çünkü ceza gelirse UEFA'dan gelmiş olacak TFF'den değil. Tüm para size gelmiyor, ligdeki sıralama bir basamak yukarı kayıyor. Yani Beşiktaş 2.sayılıyor fakat Beşiktaş da ceza alırsa Bursaspor 2.sayılıyor. Eğer 2. olan takım ön elemede elenirse yine tüm para size gidiyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Eğer FB men edilirse ondan sonraki takımı ön elemeye alırlar. FB'nin bile elemeleri geçebileceği büyük tarışma konusuyken diğer takımların %20 bile şansı olduğuna inanmıyorum. GS yayın gelirlerinin tamamını alır. Ama burada şöyle bir gerçek var sanki yayın gelirlerinden FB 15 milyon alacakmış ta onu GS'a kaptırmış gibi bir düşünce var bu da çok yanlış. Türkiye yayın gelirlerinden 8-9 milyon Euro civarı bir gelir alıyor, eğer 2 takım birden katılırsa şampiyon %60 ikinci %40 falan alıcak bu rakam da 9 milyonx0.4=3,6 milyon yapıyor. Yani abartıldığı gibi bir para değil. FB'yi asıl etkilyen turnuvaya katılım ücretidir, GS'a kaptırdığı para değil. Tabiki 3,5 milyon az para değil ama diğer ödüller ve prestij düşünüldüğünde hiçbirşeydir. Özellikte takımdaki bir oyuncunun maaşı kadar olduğu düşünülürse.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu sene Ş.L'nde gruplara kalsak uzun bir süreden sonra 2 takımla mücadele edip baya bir puan toplayabiliriz. Ön elemedeki takımlar zorlar bizim takımları. Valla takıma üzülmenin yanı sıra, uzun bir aradan sonra şu avrupa kupaları puan sıralamasında çıkışa geçtiğimiz şu yıllarda böylesine bir darbe alacak olmamız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    UEFA lig için ceza vermez veya şampiyonu değiştiremez. Sadece kendisi için ceza verebilir. Çünkü Federasyonlar özerktir. UEFA'nın tek verebileceği ceza, yönetici ve sporculara men, para cezası veya Avrupa Kupalarına mendir. Lige müdahale edemez.

Kaldı ki ligden düşme olamaz. Çünkü o yasada kalktı TFF tarafından.
    eskiden öyleydi bu mayısta alınan kararlarla federasyon gerekli cezayı vermediyse federasyona müdahale edebiliyor bide zaman aşımı kalktı

Quote Originally Posted by Facx View Post
    eskiden öyleydi bu mayısta alınan kararlarla federasyon gerekli cezayı vermediyse federasyona müdahale edebiliyor bide zaman aşımı kalktı
    UEFA, federasyona müdahale edebilecekse federasyonun adı neden federasyon.
    İroniye gel

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yav UEFA ilk önce kendini temize çıkarsın. Zagreb - Lyon maçını unutmadık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Senin bu mesaja cevap vereceğini biliyordum bir de başka bir arkadaştan bekliyordum da sen meşhursun. Öncelikle oradaki kinayeyi anladığına sevindim. Bütün dökmek istediklerimi burada dökmeyeceğim yoksa kötü yollara gider bu konuşma ama şunu bil ki yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Tabi senin bu cevaba bile sakin bir cevap verebileceğini düşünmüyorum.
    Bir konuşursam yer yerinden oynar diyorsun yani. Anlat aklansın Türk Futbolu.

Bir de bu yazılanlardan çıkarılan durum tespitlerinin hastasıyım, sakin olup olmadığımı nereden biliyorsun. Senin mesnetsiz ithamların, takım ve kişi adı veremeden asla kanıtlayamayacağın saçmalıklarına eyvallah doğru diyorsun dememi bekliyorsan yanlış yerdesin. Biz bugüne kadar çoğu zaman güzel şeylerle manşet olduk Uefa'da, başarılar olsun, transferler olsun. Çekemiyor olabilirsin de, sözde adalet isterken iftira atarsan bana da gülmek düşer.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir de bu yazılanlardan çıkarılan durum tespitlerinin hastasıyım, sakin olup olmadığımı nereden biliyorsun. Senin mesnetsiz ithamların, takım ve kişi adı veremeden asla kanıtlayamayacağın saçmalıklarına eyvallah doğru diyorsun dememi bekliyorsan yanlış yerdesin. Biz bugüne kadar çoğu zaman güzel şeylerle manşet olduk Uefa'da, başarılar olsun, transferler olsun. Çekemiyor olabilirsin de, sözde adalet isterken iftira atarsan bana da gülmek düşer.
    Adama kimse cevap vermesin diye raporladık,tahrik var diye,hiç umursamamışlar,bir düzenleme bile yok.Ben burada ''UEFA iki takıma da 2 yıldır hak ettikleri cezayı verecektir ve adalet sağlanacaktır.Türk futbolu bir şikecilerden kurtulacaktır'' tarzı bir yorum yapsam hem onlarca laf yemiştim hem mesajım silinmişti hem de üstüne uyarı falan yiyecektim ama hem suçsuz olduklarına inanıyorum hem de saygım var öyle bir şey yazmak karakterim de yok.Böyle kışkırtıcı mesajlar gördüğünüzde cevap vermeyin direkt raporlayın,silinirse silinir,düzenlenirse düzenlenir veya hiç bir şey yapılmaz o bizi ilgilendirmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Adama kimse cevap vermesin diye raporladık,tahrik var diye,hiç umursamamışlar,bir düzenleme bile yok.Ben burada ''UEFA iki takıma da 2 yıldır hak ettikleri cezayı verecektir ve adalet sağlanacaktır.Türk futbolu bir şikecilerden kurtulacaktır'' tarzı bir yorum yapsam hem onlarca laf yemiştim hem mesajım silinmişti hem de üstüne uyarı falan yiyecektim ama hem suçsuz olduklarına inanıyorum hem de saygım var öyle bir şey yazmak karakterim de yok.Böyle kışkırtıcı mesajlar gördüğünüzde cevap vermeyin direkt raporlayın,silinirse silinir,düzenlenirse düzenlenir veya hiç bir şey yapılmaz o bizi ilgilendirmez.
    Ben de Galatasaray gruptan çıkamaz demiştim mesajım silinmişti. europeanconquer diğer üyeyle yakınlık dereceni bilmiyorum ama üstte yazdığım ikinci adayda sendin. Tahrik yok. Ben sadece haksızlığa dayanamıyorum.Ortada Türkiye'nin iki büyük kulübünü ilgilendiren bir sorun var fakat bu kadar incelendiyse bu iki kulüp şike yaptı deniyorsa ortada bir saçmalık vardır.Türk Futbolu'nun aklanması adına geçmiş de biraz incelensin diyorum. Haksız mıyım? Bak ben 3 cevap verdim ilk mesaj dışında konuyu kapatmaya çalışıyorum ama sen ve diğer arkdaşın izin vermiyorsunuz. Sonra tahrikçi ben oluyorum.

Anlatsam anlatsam size anlatırım siz de inkar edersiniz uzatmak istemediğimi söylüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben de Galatasaray gruptan çıkamaz demiştim mesajım silinmişti. europeanconquer diğer üyeyle yakınlık dereceni bilmiyorum ama üstte yazdığım ikinci adayda sendin. Tahrik yok. Ben sadece haksızlığa dayanamıyorum.Ortada Türkiye'nin iki büyük kulübünü ilgilendiren bir sorun var fakat bu kadar incelendiyse bu iki kulüp şike yaptı deniyorsa ortada bir saçmalık vardır.Türk Futbolu'nun aklanması adına geçmiş de biraz incelensin diyorum. Haksız mıyım? Bak ben 3 cevap verdim ilk mesaj dışında konuyu kapatmaya çalışıyorum ama sen ve diğer arkdaşın izin vermiyorsunuz. Sonra tahrikçi ben oluyorum.
    Hocam biz yapmadık demiyorum,4 büyük kulüpte yapmıştır zamanında ancak bu soruşturma; 2010-2011 sezonunda yapılan maçlarla ilgili şike yapıldığı iddaasıyla açılan bir davanın getirdiği bir süreç,bu davada Galatasaray'ın adı olmadığı için biz sevkedilmedik.Burada sırf biz yokuz diye ''Geçen yirmi yılı araştırın asıl şikeci kimmiş öğrenin,UEFA transferlerini sitesine taşıdığı takımı şimdi nasıl taşıycak'' tarzı mesajın tamamen tahrik amaçlıdır.Eğer dava açılırsa,zamanı gelince onu da tartışırız ancak ortada gram bir şey yokken senin belge,kanıt tarzı şeylerin olmadan böyle şeyler söylemen yakışmıyor,belki doğrudur,yanlıştır ancak dediğim gibi ortada fol yok yumurta yokken senin böyle bir mesaj atman ortamı germekten tahrik etmekten başka bir işe yaramaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Akrabam oluyor kendisi.
    Fenerbahçe adına bir şey diyemem ama şunu söyleyeyim Fener 2 senelik men cezası alıyorsa Türk Futbolunun son 20 yıllık tarihi bir araştırılsın kimin şikede üstün olduğu ortaya çıkar. UEFA'da manşetlere transfer haberleriyle taşıdığı kulübü bu sefer nasıl taşır acaba.
    2. koyu kısım ile italik yaptığım kısmın aynı şey olduğunu iddia ediyorsun, düşüncelerini yazıya dökme konusunda pek başarılı değilsin.

Anlatsam anlatsam size anlatırım siz de inkar edersiniz uzatmak istemediğimi söylüyorum.
    Yaşım 24, 6 yaşından beri Galatasaray taraftarıyım, 10 yaşından sonrasını hatırlıyorum. Öncesini bilmiyorum, beni aşıyor. Şu efsanevi averaj meselesi gibi uydurmasyon iddiaları internet yardımıyla araştırıp çürütebiliyoruz artık. Yaşını bilmiyorum, profilinde yazmıyor, son 20 sene hakkında bu kadar fikir sahibiysen iddia ettiğin gibi herhalde bi 28-30 varsındır. Elinde delil niteliğinde bir şey olduğunu sanmıyorum, muhtemelen şehir efsanelerinden bahsedeceksin. Zaten delil olsa gider mahkemeye verirsin. Galatasaray tarihinde herhangi bir leke yok, olursa da zaten biz diğer camialara benzemeyiz, yapandan hesabı önce biz sorarız. Yaptıysa da Galatasaray için yapmıştır diye savunmayız yani. Kıssadan hisse Beşiktaş'lısın ama Aziz Yıldırım gibi konuşursam yer yerinden oynar mantığındasın, Ali Şen'in zamanında Neuchatel maçı masa başında kazanılmıştır bildiklerimi anlatsam ne olur demesine rağmen yıllardır tek kelime edememesinden farkı yok yaptığının. Suyu bulandırmaktan başka bir şey değil bu çabalar, çaresizliğin dışa vurumundan ibaret.

Akrabam oluyor kendisi.

2. koyu kısım ile italik yaptığım kısmın aynı şey olduğunu iddia ediyorsun, düşüncelerini yazıya dökme konusunda pek başarılı değilsin.

Yaşım 24, 6 yaşından beri Galatasaray taraftarıyım, 10 yaşından sonrasını hatırlıyorum. Öncesini bilmiyorum, beni aşıyor. Şu efsanevi averaj meselesi gibi uydurmasyon iddiaları internet yardımıyla araştırıp çürütebiliyoruz artık. Yaşını bilmiyorum, profilinde yazmıyor, son 20 sene hakkında bu kadar fikir sahibiysen iddia ettiğin gibi herhalde bi 28-30 varsındır. Elinde delil niteliğinde bir şey olduğunu sanmıyorum, muhtemelen şehir efsanelerinden bahsedeceksin. Zaten delil olsa gider mahkemeye verirsin. Galatasaray tarihinde herhangi bir leke yok, olursa da zaten biz diğer camialara benzemeyiz, yapandan hesabı önce biz sorarız. Yaptıysa da Galatasaray için yapmıştır diye savunmayız yani. Kıssadan hisse Beşiktaş'lısın ama Aziz Yıldırım gibi konuşursam yer yerinden oynar mantığındasın, Ali Şen'in zamanında Neuchatel maçı masa başında kazanılmıştır bildiklerimi anlatsam ne olur demesine rağmen yıllardır tek kelime edememesinden farkı yok yaptığının. Suyu bulandırmaktan başka bir şey değil bu çabalar, çaresizliğin dışa vurumundan ibaret.
    Ben sana anlatmaya şimdi başlarım sabaha kadar kanıt gösteririm fakat her zaman söylediğim gibi uğraşılmaz. Yukarıda söylediğin tek doğru şeyi anlatmak istediklerimi yazıya dökmekte zorlandığım. Aslında ağzımdan geldiği gibi yazıyorum her şeyi kasmaya gerek yok. Son olarak yukarıda 'europeanconquer' ne güzel konuyu bitirici cevap vermişken senin yaptığın nedir şimdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben sana anlatmaya şimdi başlarım sabaha kadar kanıt gösteririm fakat her zaman söylediğim gibi uğraşılmaz. Yukarıda söylediğin tek doğru şeyi anlatmak istediklerimi yazıya dökmekte zorlandığım. Aslında ağzımdan geldiği gibi yazıyorum her şeyi kasmaya gerek yok. Son olarak yukarıda 'europeanconquer' ne güzel konuyu bitirici cevap vermişken senin yaptığın nedir şimdi?
    Ben anlayacağımı anladım, hayatta başarılar.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Teşebbüs. İbrahım Akın ile anlaşılamamış. Serdal Adalı gibi birinden kurtulmak için vesile olacaksa bence bu olayın patlaması Beşiktaş'ın hayrına.
    Teşebbüs falan yok ortada. Maçtan bir ay önce sadece 1 transfer görüşmesi oldu. Oda İBB'nin bilgisi dahilinde. Orada parada anlaşılamamıştı transfer için. Serdal Adalı'da Tayfur Havutçu'da suçsuzdur. Transfer görüşmesi yaptık diye UEFA bize ceza verecekse Bayern Münih'ede versin ŞL finali öncesinde karşı takımın yıldız oyuncusunu transfer ettiler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Muhtesem YD Isvicreye gitmis

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

YD Fenerbahçe'yi şikeden arındırmak için uğraştığı kadar Beşiktaş'ın başarısı için çabalasaydı şu anda BJK Avrupa şampiyonu olurdu yahu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"UEFA nın hukuka aykırı her kararın sorumlusu Türkiye futbol federasyonudur."

Fenerbahce yonetim kurulu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulunda yaşanan gelişmeler kulübümüz tarafından ibretle ve dikkatle takip edilmiş ve gelinen mevcut durum üzerine bu açıklamayı yapmak zorunluluğu doğmuştur.

Kamuoyu tarafından bilindiği üzere Fenerbahçe’nin gündemi; hadsiz, sorumsuz ve en önemlisi temsil ettikleri çevrelerce dahi utanılarak takip edilen açıklamalara muhatap olamayacak ölçüde önem ve yoğunluğa sahiptir.

Ancak anlaşılan o dur ki Fenerbahçe’nin bu meşguliyeti, bazı savaş yağmacılarını harekete geçirerek durumdan vazife çıkarmalarına ve tarihi fırsatçılık sergilemelerine zemin hazırlamaktadır. Öncelikle belirtelim ki Fenerbahçe Kulübü’nün hiçbir kişi ve kurum tarafından korunmaya ve savunulmaya ihtiyacı yoktur. Aslolan ve korunması gereken TFF’nin ta kendisidir.

Kendi Kurum ve kurul kararlarının dahi arkasında duramayıp bu konuda UEFA’dan randevu dahi alamayan ve Türkiye Futbol Federasyonu’nu UEFA nezdinde “Bir Hiç” konumuna getirenlerin, Fenerbahçe adına konuşması ve Fenerbahçe adına katkı sağlamasının beklendiği iddiası ise spekülasyondan başka bir şey değildir. Ancak düşündürücü olan adında Türkiye ibaresi taşıyan bir kurumun başında bulunanların, 3. Sınıf mafya tavrıyla yüzlerine karşı yapılan hakaretlerden korkarak; temsil ettikleri kulüpleri ve camiaları anında terk edecek karakterde olduklarına kamuoyunun tanıklık etmek zorunda kaldığıdır.

Kaldı ki başkanımızın ve kulübümüzün talimatlarda yapılan suni madde değişiklikleri ve altyapısız ikili ilişkilerle bu sürecin yönetilmesine karşı net tavrı tüm kamuoyunun malumudur. Bununla birlikte unutulmamalı ve peşinen bilinmelidir ki, UEFA’nın ülke içi lobi ve çıkar ilişkilerinin gölgesinde alacağı her türlü hukuka aykırı kararın yegane sorumlusu TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU olacaktır.

Bununla birlikte kendi kulüp ve camiaları için sadece Fenerbahçe’ye ve etrafındaki herkese galiz ve yakışıksız hakaret etmekten başka bir şey yapamayanların aczi ortadadır. Her platformda sınırlı kelime hazineleriyle ezberlenmiş aynı konuşma ve açıklamaları yapmak durumunda kalan ve kendi camialarınca dahi utanca neden olan bu cehalet timsallerinin suç içeren ifadelerinin muhatabı ise Fenerbahçe Kulübü değil adli makamlardır. Ve önemle bilinmesi gereken husus, Fenerbahçe Başkanı ile sorunu olanların Fenerbahçe camiası ile de sorunu olacağı gerçeğidir.

Son sözümüz ise:

Fırsat rantı peşinde koşanlaradır. TFF yönetimi idari zaaf içinde olabilir. Bir takım görev ve yetki boşluğu yaşayabilir ve hatta Türk futbolunu yönetecek erkten yoksunda olabilir. Ama ve ancak bu durum tarihleri, geçmişleri ve hatta bugünleri dahi tartışmalı olan bir takım kişilere durumdan vazife doğuramaz ve doğurmayacaktır. Türk Futbolunun karar organları ve seçim süreçleri belirli olup bu sınırlara saygısı olmayanlar karşılarında ilk önce Fenerbahçe’yi bulacaklardır.

Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü

buda full aciklama

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ve önemle bilinmesi gereken husus, Fenerbahçe Başkanı ile sorunu olanların Fenerbahçe camiası ile de sorunu olacağı gerçeğidir.

Aziz Yıldırım = Fenerbahçe

Gerçek bir kez daha ortaya çıktı.Hem de resmi ağızdan...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi temsil ettiği için olmasın? Aziz Yıldırım'a iş ya da özel hayatı ile ilgili suçlama mı var da arkasında olmayacaklar hocam? Şimdi Ünal Aysal'a çeşitli ithamlarda bulunulsa Galatasaray kulübü de başkanının arkasında durur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ceza alacağımızı düşündürtmeye yeten bir açıklama olmuş kulübün açıklaması. Eğer ceza alırsak tüm yönetim değişmeli. Cezaya rağmen koltuklarında kalabileceklerini düşünmemeli hiç biri. Tabi umuyorum korkulan olmaz ve ceza almaz fenerbahçe ve beşiktaş.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri