Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Açlıktan Ağzımız Kokuyor | Ekmek Parasında Bir Menajer | 3. Sezon

Default Açlıktan Ağzımız Kokuyor | Ekmek Parasında Bir Menajer | 3. Sezon

Küçükken korkularım vardı. Bir sandalyede otururken görünmeyen bir elin yakamdan tutup beni yer altındaki korkunç mezarlıklara, bilmediğim dinlerin terk edilmiş tapınaklarına bir kurban olarak sunacağını düşlerdim. Filmlerdeki gibi, hani ilkel bir kabile, adaya düşen bir maceracıyı bir kazığa bağlar, ardından eşsiz naralar ve ağıtlar eşliğinde kahramanımızı patlamak üzere olan volkan kurban etmeyi amaçlar ya, taki maceracımızın şansı dönene yada eski dostu yetişip onu kurtarana dek...

Ne yazık ki bu hikayelerin doğruluk payının yüzde sıfır olduğunu farketmem için biraz büyümem gerekti, ve bu ruhsal-fiziksel gelişme pahalıya patlayıp bir daha şansımın dönmemesine yol açtı, dost desen zaten hak getire.

İnsan büyüdükçe, hayatın yumruğunu adi bir serserinin seni sokak arasında kuytu bir köşede sıkıştırıp üç beş kuruş uğruna tartaklaması misali tüzüne yüzüne yedikçe anlıyor bir bebeğin yüzündeki masumluğun yetişkin bir birey için erişilemez bir ütopya olduğunu. Sürekli büyüyüp gelişen, içindeki korkular ve ruhsal çöküntülerin yol açtığı cam kırıklarıyla beslenen bir vahşet, masum adı ütopya, halk arasında "hayat". Ve onun erişilemez güzelliklerini öyle yada böyle tadan birileri. Öbür yanda elinde bir parça somun ekmekle izleyen ötekileri, çaresiz, mutsuz.
    Derler ya biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar, aynı hesap...

Dramatik bir yazıyla konuya damardan giriş yapıyorum İşsiz olarak başlayıp, karın tokluğuna çalışıcaz. Gittiği yere kadar...

Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 12.Haziran.2013 at 01:01

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Başarılar...

Başarılar...

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim.

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nicolas Flamel...... Anılarım canlandı, başarılar dostum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ooo üstad kariyer açmışsın hayırlı olsun
    Keşke yaşı 25 yapmasaydın ya.Genelde düşük kulüplerde yaşlı herifler olduğundan çok saygısız davranıyorlar

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

oo başarılar emir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O ne giriş olmuş öyle ya Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar o yazı efsane

Herkese teşekkürler arkadaşlar

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ooo üstad kariyer açmışsın hayırlı olsun
    Keşke yaşı 25 yapmasaydın ya.Genelde düşük kulüplerde yaşlı herifler olduğundan çok saygısız davranıyorlar
    Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    oo başarılar emir
    Açtık ya la Baltalamayın yeter

İlk durağımız Almanya !

Günlük, Kasım 2012

"Korku, geride bıraktığım aylar sonrasında beynimi uyuşturan yalnızca birkaç duygudan, histen biri. İşsiz olmam, özgüven eksikliğine ve kendimi toplumun özünden soyutlayıp, onu kendi sorunlarıyla başbaşa bırakmama yol açıyor. Kasım ayı kimi için aşkı, sevgiyi; kimi için hasret ve hüznü ifade eder. Benim için 2012'nin Kasım'ı hayata tutunmama, korku ve tedirginliği üstümden atmama neden oluyor.

Münih'in 2. büyük ekibi 1860 Münih ile masa başından yarım sezonluk bir sözleşme imzalayarak el sıkışarak ayrılmış, hayatımın dönüm noktalarından birini yaşıyorum. Üstlendiğim bu görev beni ya vezir, ya rezil edecek. Kadro yönetimi, basınla ilişkiler konusunda tecrübesizim. Taktik ve teknik konular, antrenman sistemleri hakkında bilgim olsada bunlar sadece teoride kalıyor, pratiğe dökmediğim için bu konuda da tecrübesiz sayılıyorum.

Ancak elbette bu benim için harika bir fırsat. 1860'ın yıllardır hasret duyduğu Bundesliga'ya benim sayemde çıkması beni vezir, 14 haftanın sonunda 14. sırada bulunan Münih ekibinin benim yönetimimde dahada kötü performans sergileyip küme potasına inmesi, daha da kötüsü 3-5 hafta içinde kovulmam beni rezil eder.

Bir kumar oynuyorum. Hayatımı değiştirebilecek bir kumar...
    "

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Münih'te başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kalbimi kırdın Emir'im
    Hayırlı olsun yeni takımın takımın abileri bakalım nasıl karşılayacak seni

Bundesliga II 15.-17. Haftalar

Devre arası bir hazırlık dönemi geçirmeyi, formsuz oyunculara form kazandırmayı uygun buldum. Ayrıca orta sahadaki yaratıcı oyuncu eksikliğinide Fiel'i 0 € bedelle takıma katarak kapattık. Fiel'in sözleşmesi sezon sonu bitecek.

Bundesliga II 18.-24. Haftalar

Almanya'da 10 hafta geride kaldı. Ya kazanan, ya berabere kalan; ama hiç kaybetmeyen bir takım yarattım. Eğer bu çıkışı sezonun kalanına yansıtırsam yeni sözleşmeyi hak ederim. Yok olmadı, ayrılık yolu gözükür.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Munich'in gerçek takımı olmaya mı çalışıyon Endop çok zor be gülüm

Gün gelicek, 1860; Almanya'nın değil, Avrupanın devi olacak, o zamana kadar kovulmazsam görüşürüz Turulcum

Bundesliga II 25.-30. Haftalar

Günlük, Nisan 2013

Ters giden birşeyler var. Son bir buçuk ayda 4 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldık. Kazanımın kaynadığını hissediyorum. Ligin sona ermesine 4 hafta var ve eğer saygıdeğer bir lig pozisyonunda ligi bitiremezsem yeni sözleşme imzalayamam ve boşta kalırım. Ama, yine de yarım sezonluk bir kazanç elde ettim, beni 1-2 yıl idare edecek kadar.
    Takımda bir kopukluk var. Bir toplantı yapıp sorunu çözmeliyim...

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Külüp kalkınmış hatta şahlanmış diyelim. Gelişin mühteşem olmuş Skorlara zaten laf yok
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Sonuçlar güzel fakat bir düşüş var son zamanlarda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımı 5-8 arasında bir konumda tutmayı başarabilirsek yeter bu sezonluk bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Çok iyi girmişiz lige ama sonradan çok kötüleşmişiz acil serii lazım

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Külüp kalkınmış hatta şahlanmış diyelim. Gelişin mühteşem olmuş Skorlara zaten laf yok
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Sonuçlar güzel fakat bir düşüş var son zamanlarda.
    Takımı 5-8 arasında bir konumda tutmayı başarabilirsek yeter bu sezonluk bence.
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Çok iyi girmişiz lige ama sonradan çok kötüleşmişiz acil serii lazım

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. İlk sezonu bitirdim.

"Ofisime gidip kendimi sorguladım. Neden kötüye gidiyorduk ? Neden kazanamıyordk ? Gelmemle birlikte 10 hafta mağlubiyet yüzü görmeyen takımım neden batıyordu ? Gemiyi terk etmeyecektim. Takımı ilk 8'e sokup sezonu en kötü 8. tamamlamalıydım. Odamı terk edip antrenman sahasına çıktım. Verdiğim talimatlar doğrultusunda Ingolstadt maçı öncesi duran top antrenmanı yapılıyordu. Antrenmanı yarıda kestim ve herkesi etrafıma topladım.

-Kötüye gidiyoruz. Bundan ben dahil herkesin haberi var. Ligin bitimine haftalar kaldı ve taraftarımızın yüzünü güldürmezsek, ne aldıkları biletlerin, ne aldıkları formaların, ne yaptıkları bağışların; işin maddi boyutunu aşarsak, ne de sezon boyu Allianz-Arena'da size verdikleri desteğin, aşıladıkları özgüvenin hakkını vermiş oluruz. Tüm sezon boşa gitmiş olur. Ben aranıza katıldığımda çoğunuz sezonu kafanızdan silmiş, orta sıralarda bitirmeye bakıyordunuz. Artık bu takımın bir ideali var. Ligi bitirebildiğimiz en yüksek sırada bitirmedikçe benim vicdanım rahat olmayacak, başımı yastığıma rahat koyamayacağım. Kalan 4 haftamızda aramızdaki iletişimi en sıkı derecede tutup, taraftarımıza güzel bir sezon sonu yaşatalım !

Söylediğim sözler, benden yaşça büyük futbolcularda dahi bir iz bırakmış görünüyordu. Ki bu doğaldı, çünkü çoğu kulübün altyapısından yetişmiş, taraftarın aşık olduğu oyunculardı. Herkese 1 gün izin verip kafalarını dağıtmalarını söyledim. 2 gün sonra Ingolstadt ile oynuyorduk."

Bundesliga II 31.-34. Haftalar.

Maalesef ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitiremedik. 3-5 maçlık afallama dönemini yaşamasaydık 3. olup elemeleri oynayabilirdik. Sağlık olsun. Sözleşmem 30 Haziran 2013'te bitecek. Yönetim yeni sözleşme sunarsa seve seve kabul edeceğim.
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 13.Haziran.2013 at 17:44

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sıkıntın ekmek parası ise gel vereyim ekmek paranı.Ne işin var Almanya'da.Ha 1860 yerine yerine Bandırma kariyeri açaydın sana Banvitte iş bile bulurdum ekmeğin yanına et paran bile çıkardı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kariyer sunum harika Başarılar

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sıkıntın ekmek parası ise gel vereyim ekmek paranı.Ne işin var Almanya'da.Ha 1860 yerine yerine Bandırma kariyeri açaydın sana Banvitte iş bile bulurdum ekmeğin yanına et paran bile çıkardı.
    Kolay olanı seçmek zor geldi. "Sonunu düşünen kahraman olamaz." diyerek avrupada maceraya atıldım

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Kariyer sunum harika Başarılar
    Eyvallah

Günlük, Haziran 2013

Haziranın 29'u gelip çatmıştı. Henüz yeni sözleşme teklifi almamıştım. Ufaktan valizlerimi toplamaya bile başlamıştım. Sabah kahvemi yudumlarken bir yandan da maillerime bakıyordum. Kulübün sekreterinden bir mail gelmiş olduğunu fark ettim. Mailde başkanın beni görmek istediği yazıyordu. Apar topar üstümü değiştirip başkanın kulüp binasındaki odasına çıktım.

- Takımdaki oyuncular gelecek sezonda senin yönetimin altında bulunmak istiyorlar. Senin sorumluluğun altında oynadığımız maçlarda iyi sonuçlar aldık, bu yarım sezonda bir nevi staj yaptın. Önümüzdeki iki sezon seninle devam etmek istiyoruz, taraftarlar da bunu istiyor. Eğer sen de uygun bulursan 2 yıllık mukaveleyi hemen imzalarız.

Bu cümleler, hayalimdeki cümlelerdi. 2 yıllık sözleşme, taraftarların yıllardır hasret kaldığı Bundesliga I'e ekibimi çıkarmama olanak sağlardı. Hiç düşünmeden sözleşmeyi imzaladım. 2 yıl kariyerime yön verip, onu şekillendirebileceğim bir zamandı. Bu benim fırsatımdı.

Haziranın sonuna yaklaşırken, yaz transfer sezonu açılmak üzere olduğundan, yeni sezon önceki kulüp hedeflerini yönetime bildirmem gerekiyordu. Bu hedefe göre bana verilecek transfer ve maaş bütçesini öğrenecektim.

Onlara, "Bu sezon bu takım Bundesliga'ya çıkacak!" dedim. Bu benim bu sezonki idealimdi. Gerçekleşmeliydi, gerçekleşecekti.

Aynı gün ekibimizin biri üst, diğeri alt ligden olmak üzere iki ekiple partnerlik anlaşması imzaladığı haberi geldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnsan biraz parayı yükseltir ağırdan satar kendini.Açız aç

İnsan biraz parayı yükseltir ağırdan satar kendini.Açız aç
    Ne nazı lan açlıktan ağzım kokuyor

Transfer Sezonu Açıldı !

Para kazanabileceğimiz oyuncularla yolları ayırıp, ucuz transferlerle kadroyu güçlendirdik. Takımıma güvenim tam !

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri