oo başarılar emir![]()
oo başarılar emir![]()
Herkese teşekkürler arkadaşlar
Açtık ya laBaltalamayın yeter
İlk durağımız Almanya !
Günlük, Kasım 2012
"Korku, geride bıraktığım aylar sonrasında beynimi uyuşturan yalnızca birkaç duygudan, histen biri. İşsiz olmam, özgüven eksikliğine ve kendimi toplumun özünden soyutlayıp, onu kendi sorunlarıyla başbaşa bırakmama yol açıyor. Kasım ayı kimi için aşkı, sevgiyi; kimi için hasret ve hüznü ifade eder. Benim için 2012'nin Kasım'ı hayata tutunmama, korku ve tedirginliği üstümden atmama neden oluyor.
Münih'in 2. büyük ekibi 1860 Münih ile masa başından yarım sezonluk bir sözleşme imzalayarak el sıkışarak ayrılmış, hayatımın dönüm noktalarından birini yaşıyorum. Üstlendiğim bu görev beni ya vezir, ya rezil edecek. Kadro yönetimi, basınla ilişkiler konusunda tecrübesizim. Taktik ve teknik konular, antrenman sistemleri hakkında bilgim olsada bunlar sadece teoride kalıyor, pratiğe dökmediğim için bu konuda da tecrübesiz sayılıyorum.
Ancak elbette bu benim için harika bir fırsat. 1860'ın yıllardır hasret duyduğu Bundesliga'ya benim sayemde çıkması beni vezir, 14 haftanın sonunda 14. sırada bulunan Münih ekibinin benim yönetimimde dahada kötü performans sergileyip küme potasına inmesi, daha da kötüsü 3-5 hafta içinde kovulmam beni rezil eder.
Bir kumar oynuyorum. Hayatımı değiştirebilecek bir kumar..."