Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 127 sonuç

Konu: TBL 2012-2013 Playofflar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Banvit 2 maçı da rahat alacakken 2 maçta da müthiş geri dönüşler yaptık.Özellikle bu maçta müthiş geri döndük 20 sayı fark vardı bi ara.Seri bitmeden şampiyon olmamız güzel olurdu ama olmadı maalesef.Sıradaki maçta işi bitiririz diye düşünüyorum taraftarımızın önünde kutlarız şampiyonluğu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Banvıt'e ancak artık 23 senelik hasreti sonlandırmanın zamanı geldi.İstanbul'da müthiş seyircimizin önünde hayırlısıyla kazanıp şampiyon olacağız inşallah.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

basketbol biletleri de bizim saçma bilet sitesinde mi çıkıyor? yoksa biletix mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs istedigi gibi yönlendiriyor maçları 4 maçta da bunu gördük Gs İstanbul'da bitirir gibi ama bitiremezse 3-3e gider kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

5. maç İstanbulda, 6. maç yine Bandırma'da eşitlik bozulmazsa son maç yine İstanbulda, doğru mudur ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    basketbol biletleri de bizim saçma bilet sitesinde mi çıkıyor? yoksa biletix mi?
    Biletix.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    5. maç İstanbulda, 6. maç yine Bandırma'da eşitlik bozulmazsa son maç yine İstanbulda, doğru mudur ?
    Aynen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biletler satışa çıktı.Hatta 14 blok kaldı.Almak isteyen elini çabuk tutsun.Biter bugün.

Edit::

An itibariyle bitti biletler.Allah'tan sabah aldım.Umarım karaborsaya çok düşmemiştir biletler.
    Last edited by C h A o S : 13.Haziran.2013 at 14:00

Sahamızdaki ilk maçı verince finali kaybettik biz. GS'nin 5. maçı vereceğini düşünmüyorum. Alırsak, Bandırma'ki 6. maçta sonuna kadar desteğimizi vereceğiz. Başarılar Banvit !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Banvit elinden geleni yaptı evindeki maçlarda 2 maçı da çok rahat alacakken 2 maçtada müthiş geri dönüşler yaptık ve 1 maçı kazandık.Cumartesi güzel bi maç olacak inşAllah kazanıp taraftarımızın önünde kutlarız şampiyonluğu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Edit : forum takılmıştı flood olmuş silinebilir.
    Last edited by Fearless Coward : 14.Haziran.2013 at 04:04

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Sahamızdaki ilk maçı verince finali kaybettik biz. GS'nin 5. maçı vereceğini düşünmüyorum. Alırsak, Bandırma'ki 6. maçta sonuna kadar desteğimizi vereceğiz. Başarılar Banvit !
    Olurda kazanır, seriyi Bandırma'ya taşırsak beni misafir edersin artık Endop

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

16-4 Ndong muthis basladi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ndong neler yapiyor oyle yahu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

37-23 önde bitirdik ilk yarıyı.Haydi Yenilmez Armada kazan şu maçı,hayatımda ilk kez basketbol şampiyonluğu göreyim,görelim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Galatasaray Medical Park, basketbolda şampiyon oluyor. Kimi tebrik etmek lazım acaba?!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

20 sayıya kadar çıktı fark burdan vermeyiz maçı diye düşünüyorum şimdiden tebrik ediyorum Yenilmez Armada'yı helal olsun hepsine fazlasıyla hakettiler şampiyonluğu.Eurolig'i özlemiştik.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@footballer33

Tebrikler Beşiktaş !?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ergin Ataman'ı tebrik etmek lazım kesinlikle adam gibi adam ve winner bir koç tabi bir taktik dehası var ki çok çok üst düzeyde

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    @footballer33

Tebrikler Beşiktaş !?
    Yazdığım gayet açıktı. 4 kupalı şampiyona sponsor bulamamamız yüzünden kaçan oyuncular ve koç sizi tercih edince şampiyon olmanızın da önü açıldı. Başarınıza gölge düşürmek amacında değilim, tebrik de ederim; fakat BJK yönetiminin payı muhakkak var bu durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Galatasaray Medical Park, basketbolda şampiyon oluyor. Kimi tebrik etmek lazım acaba?!
    Yönetimi, basketbolcuları, taraftarı ve tabii Ergin Ataman'ı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yazdığım gayet açıktı. 4 kupalı şampiyona sponsor bulamamamız yüzünden kaçan oyuncular ve koç sizi tercih edince şampiyon olmanızın da önü açıldı. Başarınıza gölge düşürmek amacında değilim, tebrik de ederim; fakat BJK yönetiminin payı muhakkak var bu durumda.
    Hocam sizin başarınız çok büyüktü eyvallah süperdiniz ancak artık bazı oyuncular ve koç bizde,takımlı sporlarda bu tarz şeyler olabiliyor.Tebrik etmen şart değil ancak biz de burada takım destekliyoruz,senin mesajın biraz küçümseyici geldi bana,ondan alındım biraz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hocam sizin başarınız çok büyüktü eyvallah süperdiniz ancak artık bazı oyuncular ve koç bizde,takımlı sporlarda bu tarz şeyler olabiliyor.Tebrik etmen şart değil ancak biz de burada takım destekliyoruz,senin mesajın biraz küçümseyici geldi bana,ondan alındım biraz.
    Sizi neden küçümseyim ki, şampiyon olmak kolay bir başarı değil sonuçta. Ben, yönetime taş attım; size değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yönetimi, basketbolcuları, taraftarı ve tabii Ergin Ataman'ı.
    Mesajına cevabım altta yazılı:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sizi neden küçümseyim ki, şampiyon olmak kolay bir başarı değil sonuçta. Ben, yönetime taş attım; size değil.
    Destur abi daha şampiyon olmadık,ben anlatmak istediğini anladım senin inşallah alınmamışsındır dediğim bir şeyden.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Destur abi daha şampiyon olmadık,ben anlatmak istediğini anladım senin inşallah alınmamışsındır dediğim bir şeyden.
    Yok estağfurullah, neden alınayım ki?! Bugünkü maçtan sonra, şampiyonluğunuzu ilan edeceğinizi düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Galatasarım,tebrikler Yenilmez Armada !

Allah'ım çok şükür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay be seneler sonra şampiyonluk yaşadık.Çok sıkıntı yaşadığımız bu sezonda şampiyonluk dahada anlam kazandı.Bu kadar şanssızlık yaşayan takım başta koçun önderliğinde bu sezon ligi darma dağın etti..Hepsine helal olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ultraslan gerçekten baymaya başladı.

maç bitmiş. şampiyon olunmuş. banvitliler alkışlanmış. hala fenere küfür ediyorsun. zaten o küfür başladığı zaman ıslıklar da yükseldi.

çok saçmalıyorlar. çok saçmasapan bir taraftar grubu olmaya başladı. millet dostluk rüzgarları estirsin, sen bunu fırsat bilmeyip, fenere küfür et.

bunun adı aptallık. başka bir şey değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yok aydin yanlisin var ua kufur etmedi orda bir grup kufur etmeye baslamisken hemen isliklamaya basladilar onlari..

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri