Quote Originally Posted by Redrum View Post
Abi uyarmanıza gerek yok. Tayyip Erdoğan salak bir adam değil. Bu yaptığı şeyi bilerek yapıyor, ne yaptığının gayet farkında. Kendini bitiriyor şu anda zaten. Bunu da gayet iyi biliyordur. Sadece şunu hiçbirimiz bilmiyoruz, sonundaki amaç ne? Yani milletin bu şekilde kutuplaşması, gerilimin artması sonrasında asıl planladığı şey ne? Acaba ne olacak?
Ben bunun altında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. tayyip daha önce de bizim bam telimize dokunacak hareketlerde bulunmuştu ama gösterilen tepki sokaklara yansımamıştı hiç. Yansıyan kısmı da anca 3-5 saat sürmüştür.

hadi tayyibi geçtim, adam başbakan, her şeye yetişemez, her konuda bilgili olması beklenemez. ama bu adamın danışmanları var. onlar ne işe yarar? cnn int.'e bağlanan başbakanın danışmanı 2 gün arayla 2 kez bağlandı ve aynı şeylerden bahsetti.

olayda büyük rant dönüyor sanırım. çünkü böylesine bir yapı için geri adım atmamak cidden çok saçma bir olay. geri adım atsaydı ilk günlerde şu an o sokağa dökülenler bile başbakanı alkışlıyor olacaktı. o ise ötekileştirmeye çalıştı. küçümsedi.

akıllı adamın yapacağı iş değil bu.