Red Hack Tarım bakanın çıkan Ses kaydının ardından..
http://www.mehdieker.com/ Çökerttiğini duyurdu.
Red Hack Tarım bakanın çıkan Ses kaydının ardından..
http://www.mehdieker.com/ Çökerttiğini duyurdu.
orada da durum farklı değil. medya sansürü her yerde..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
@ Nocna Mora
halklar uyanicak bir sekilde, bu sag sol ideolojisi degil cunku. ama siyaseti yonetenler bunu anlayamadilar. asil mesele refahin esit paylasilmasi, ozgurluklerin her kesime ulasmasi. yonetenler de sermayenin usaklari oldugundan anlamamakta haklilar aslinda. ama bu duzen cok yakinda yikilir. gezi parki olaylari da bunun yansimasi bence, dunyadan aldigi destek de bu yuzden. ama RTE koltugu sallandi endisesiyle nereye saldiracagini sasirmis durumda. hala CHP BDP falan diyor, halbuki karsisindaki grup siyasi parti degil. bakalim onumuzdeki gunler neler gosterecek.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Otopsi sonucunda kafasindan kursun cikarilan bir ölü.. goruntuler , videolar her sey var ama basbakan cikip polisim mermi kullanmadi diyor. Ayip degil midir bu kadari? Oluye de mi saygin yok be adam??
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hâlâ mı otobüs muhabbeti?
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23535497.asp
Bu videoyu bana birisi aciklasin eyvallah diyecegim. Zaten herkesin bildigi seyler.
http://www.youtube.com/watch?v=fUkP7e0wRqc
Çok güzel 1.adım gerçekleşmiş. Dogru yapmış IETT.
Şimdi koyun olmayı bırak ve Ak il teşkilatı kolları o parayı nereden bulmuş bunu belgelendirmesi için sorgulamaya başla ne dersin ? Ben yanındayım.Anektod: Hani yukarlarda bir yerlerde normal ülkeler demiştin ya normal ülkelerde evine gelip televizyonunun bile faturasını istiyorlar kayıtlı gelirinle mallarını eşleştiriyorlar eğer aşırı çıkarsa hesap soruyorlar bu parayı sen nereden buldun diye. O normal ülkeler işte...
Bakın RTE'nin ve AKP hükümetinin bölücü teröristler ve suclular olarak lanse ettigi kişiler..
https://www.facebook.com/photo.php?v=148256288697967
Futbolcu Bilgileri
mizahi.. anlayana)
Futbolcu Bilgileri
Önce otobüsler vs bedava dediler balon çıktı
Herkes hata yapar ama özür dilemek erdemli insanların harcı
Özür dileyeceğinize yok parayı nerden buldu yok bi milyon kişi bulsam
He he ondan
Başbakanın özür dileyecek onca şeyi varken bundan özür beklemek çok güzel olmuş. Önce o dört kişinin annelerinden özür dilesinler.Önce Ethem'in arkadaşının attığı taş başına geldi ve öyle öldü diyen, sonra adli tıp raporları ortaya çıkınca iftirası kabak gibi ortaya çıkan Melih Gökçek özür dilesin.
"Demokrasinin parçasıdır ve meşrudur; ayrıca gençlere çok yakışıyor." -Brezilya Devlet Başkanı, ülkesindeki protestolardan.bahsediyor.
Yahu kardeş , sen diğer insanlara ulaşımı kapayıp , sadece tek bir gürüha verildiğinin farkındasın değil mi ?
yani farkındasın , biliyorum insan olarak da görmüyorsunuz bizi ama lütfen be kardeşim azcık Allah korkusu olsun içinizde yalvarırım yani zulüm edenin yanında nasıl duruyorsunuz , ben AKP'yi savunan adamdım bak Allah korkum var , bana bugünleri soracaklar , yapmayın etmeyin , herşey bu dünya değil.
Fikirden çok mizah ürettiği sürece direniş kalıbı için uygun olmayacak bir ifade. İlk birkaç gün direniş temsili noktasında hedefine ulaşmaya çalışırken sonraki günler tabir-i caizse cılkı çıkmıştır.
Özal döneminin apolitik çocuklarının ve sanal dünya ile büyümüşlerin bir nevî eğlencesi hâline gelmiştir.
Halk devrimi/darbesi her neyse plansız programsız şekilde yapıldığında sonraki süreç kaotik ve sancılı geçer. Milli ve manevi değerlerden çok modernizme hitap eden bu hareket ayakları yere sağlam basmadığı sürece sadece mizahi tarafıyla zihinlerde kalacak buna eminim. Üslup sorununun siyaseten tavan yaptığı bir dönemde üslupları zorlamak kimseye bir şey kazandırmaz.
Asıl olan vatandır. Şahısların hiçbir önemi yok bence. Ben bunları kimsenin düşündüğünü zannetmiyorum. Sorun sistem ise kemalist sistemin omurgasını oluşturduğu sistem sorunludur. Bilhassa buna yoğunlaşmak gerekir. Eylemcilerin kemalist sistemin ortaya çıkardıklarıyla sorunları olduğunu düşünmüyorum. Mevzunun modernizm olduğuna eminim. Maalesef hareket aktif iken düşünce bazında sınıfta kalmıştır.
“Devrim, bir akşam yemeği değildir. Devrim, bir edebi eser değildir. Devrim, incelikle yapılmış bir nakış değildir. Devrim, bir şiddet eylemidir.”
- Burada bir devrim gerçekleştiriyoruz.
+ Devrim mi? Devrim de ne oluyor?
Sakın bana devrimden söz etme. Ben
devrimleri ve nasıl başladıklarını çok iyi bilirim. Kitap “okuyan”
insanlar, kitap “okumayan” insanlara giderler. Fakir insanlara
“Artık değişim vakti geldi” derler. Böylece fakir insanlar değişikliği
yapar. Sonra kitap okuyan insanlar büyük, cilalı masalarda oturur,
konuşur, konuşurlar. Yemek yiyip dururlar. Peki fakir insanlara ne olur?
Onlar ölmüştür. İşte sizin devriminiz bu! O yüzden sakın bana devrimden
söz etme! Ben devrim derken neden bahsettiğimi biliyorum. Ya sonra ne olur?
Yine aynı şeyler yaşanır!
Yabandan Gelen Adam 1973 (İZLEMENİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM)...
Birazcık sonradan yazmış olacağım ancak işten yeni geldiğim için ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.
Bazı arkadaşlar "keşke başka ülkede dinsiz dinsiz yaşasaydınız" gibi cümleler kullanıyorlar ve hatta İslam' ı tek din görüyorlar. İslam dışındakileri DİN saymıyorlar. Sanırım, bu arkadaşlar ilk olarak burada kaybediyorlar. Farklı görüşlere saygı göstermenin en büyük örneği önce İslam' ın tek din olmadığını, başka insanların başka dinlere inanabileceklerini, İslam yerine başka dini tercih edenlerin de muhafazakar, dindar olabileceklerini kabul etmektir.
Eşcinselliğe de saygı duymak gerekir diyeceğim. Ancak bizim ülkemizin daha çooook yolu var onun için. Önce daha basit şeyler ile başlamak lazım sanıyorum.
AKP destekçisi arkadaşlara açık mektup ....
http://eksisozluk.com/entry/34645442
Last edited by Corpus : 18.Haziran.2013 at 20:12
Football is simple,but Football Manager is not
Şimdi konuyu en başından ele alacağım;
28-29 Mayıs gibi Gezi Parkı için ama ''sadece'' Gezi Parkı için örgütlenmeye başlamadı mı millet ? Orada yaptıkları tek şey,kitap okumak,oturmak,bir şeyler ikram etmekti,polisin cevabı,tazyikli suyla,biber gazıyla oldu.31 Mayıs sabahı sanki yasadışı bir örgüte müdahale eder gibi sabahın köründe 05.00'da sözüm ona ''operasyon'' düzenlendi,bu hamleden sonra Taraftar grupları olsun,çeşitli dernekler olsun,halktan kişiler olsun,Gezi Parkı'na akın etmeye başladılar,bu kalabalığa da orantısız güç kullanıldı,yapılmayan kalmadı.Halk yine sadece yürüyerek ve sözlü bir şekilde protesto etmeye başladı,yine orantısız güç kullanıldı,son zamanlanlarda halkın bu denli kısıtlanması artık bir sınır oldu ve milleti çığırından çıkarmayı başardılar,1 Haziran'dan itibaren bütün şehirlerde protestolar,tepkiler,yürüyüşler düzenlenmeye başlandı,orada ki herkes biber gazına,tazyikli suyuna,polis dayağına göğüs gerdi,Kızılay'da millet polisin katliamından kaçtı,alışveriş merkezlerine kafelere,sığınabildikleri her yere ama polis oraya da girdi,yine şiddetini gösterdi.Sokakta yürüyen adama 3 polisin saldırması,savunmasız bir kıza 10 kızın birden saldırması,sadece sahil yolunda yürüyor diye,polisten tokat yiyen kızlar,sevgilisiyle gestapo gibi dolaşan polisin yanından rahatça geçemeyen adamı bir de güzelce bir ayak üstü sorguya almalar falan,bunlar ne için yapıldı ? Halk bir taşkınlık mı yaptı ? Etrafı mı dağıttı naptı ? Buna rağmen AKP'li il başkanları olsun,milletvekilleri olsun,belediye başkanları olsun,olayları çarpıtmaktan usanmadılar,başta başbakan olmak üzere hepsi milleti provoke etti galeyana getirdi,hakaretler ettiler,tehdit ettiler.
Halkın yaptığı 3 şey vardı; ''Tayyip istifa'',''Faşizme karşı omuz omuza'',''Her yer Taksim,her yer direniş.''
Bu kadar orantısız zeka onları rencide etti ki o yüzden nefretlerini bütün herkese yaydılar.Yok ''vatan haini'',''çapulcu'',''alkolik'',''camide zina yaptılar'',''terörist'',''camide içki içtiler'' tarzı çirkin ithamlarla sokakta olan milyonları hedef haline getirdiler el birliğiyle,bu millet,AKP'nin %50'si ile beraber bu hükümete fazladır.En yakın zamanda gerçek yüzünü görürler umuyorum,inanıyorum.
Yazdıklarımın hepsinde provokatörleri ayrı tutarak fikrimi belirttim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hala sözümün arakasındayım![]()
Kemalist rejim dediğiniz Cumhuriyet rejimi sevmiyorsunuz.Hemde seviyorsunuz nasıl yapıcaz onu anlamadım gitti
Şöyle diyim "CUMHURİYET REJİMİNİ SEVİYORUZ,LAKİN BAŞTA "MÜSLÜMAN" VE İSLAMCI PARTİ OLDUĞU SÜRECE"..
Ayrıca ben Müslüman olan kişiyi Hristiyan yapmadımSen yaptın
Nasıl oluyor. bana anlatsana ?
Ayrıca Yolcu gibi sana'da son sözüm..
"Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemeyince, siz dileyemezsiniz." Tekvir Suresi 29.Ayet
Bunlar hep Kemalist eğitim sisteminin sonuçları
#direnDuranAdam
![]()
Football is simple,but Football Manager is not