Kaleci antrenorunde ciddi meziyetler var gibi. o , franco ve bilic gelse dadindan yenmez![]()
Kaleci antrenorunde ciddi meziyetler var gibi. o , franco ve bilic gelse dadindan yenmez![]()
Defans hatti cok kotuydu deportivonun. Kalecilerde ciddi manada eksiklik yoktu bence. Cogu macini iozet vs izledim deportivonun sempatim de oldugundan mutevellid. Adamlarin defans yol gecen haniydi.
Önder Özen'in açıkladığı gibi planlamalar çok kaliteli klüp içinde kimse yatamayacak bundan sonra eğer dediklerini yapma imkanı sağlanırsa Beşiktaş çok kaliteli bir geleceğe sahip olacak..
Bence Önder Özen'in iyi olup olmadığı şu ana kadar bişey diyemem kendisi için sadece konuşmakla olmuyor. 1-2 tane oyuncu alsın sonra görelim iyi mi kötümü. Antranör konusunda Prosinecki çok zevk veren futbol oynattı Kayseriye Prosineckiyi isterim. Büyük başarılar kazanabilme potansiyeli yüksek bi hoca.Ama tazminat falan ödeyeceksek yanaşmayalım hiç zaten bide Samete ödüyeceğiz. Alman ekolünden bi hoca iyi olur.
Geçen sezondan pek memnun olduğum söylenemez özellikle hoca ve oyuncu seçimlerinde ama Fikret Orman'a bi kaç sene daha zaman verilmeli. Serdal Adalı belliydi Yıldırım Demirörenin kopyası olduğu aynı zihniyetteydi onunla.
Last edited by berkebjk1 : 19.Haziran.2013 at 04:22
Adalı'nın seçilememesinden sonra futbol konuşasım gelmiyor ya, adama çok üzüldüm.
Canım FEDA olsun sana !
Sen kalbimizdesin reis. Gün gelecek layık olduğun yerde, başkanlık koltuğunda olacaksın.
Canım FEDA olsun sana !
Ben hala samimi bulmuyorum,geçen yıl herkes onu isterken ''Beşiktaş'ın neferi'' kulübünü sap gibi ortada bırakıp gitti.Şimdi çıkıp aday olması,açıklamaları hiç bir zaman samimi gelmedi.Fikret Orman Beşiktaş için çok daha iyi bir başkan olacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Canım FEDA olsun sana !
Çocuk mu bu adam ? Gidip soramıyor mu Yalçın Karadeniz'e ''Aday olacakmısın ? '' diye.Koskoca Beşiktaş taraftarı istiyordu bu adamı,eyvallah Süleyman Seba çok önemli biri Beşiktaş için ancak taraftardan da mı önemli ? Camialarda kişilerin değil taraftarın istediği olur sanıyordum.
Kırmızı olan kısmın alakasını çözemedim.
Allah belamı versin ki,Serdar Adalı gelsin istiyordum.Fikret Orman son derece düzgün birisi ve Beşiktaş'ı başarıya taşıyabilir.
İlk defa böyle düşünen bir Galatasaraylı görüyorum.Bu sefer kaçan balık çok büyük oldu çok, ayağımıza böyle bir fırsat gelmişti kaçırdık. FO döneminde şampiyonluğu aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Bu adamı destekleyenler çok pişman olacaklar.
Canım FEDA olsun sana !
Kısaca, 0 beklenti sonsuz mutluluk diyorsun yani kardeşim.Ben de, şimdilik bekliyorum. En azından gelecek sene bu zamanlara kadar her şey belli olur ve neyin ne olduğunu görürüz. Geçen sezon gibi giderse bazı şeyler, Fikret Orman'dan hiçbir zaman bir şey olmayacağı da kesinleşir.
Beşiktaş son 20 yılda kaç kere şampiyon oldu da Fikret Orman bu ekonomik durumda yaptığı şeyleri beğenmiyorsunuz acaba? Bence kesinlikle başarılı ve ekonomik yönden doğru bir tutum sergiliyor
Serdal Adalı gelseydi beşiktaş başkanlığına onun döneminden sonra beşiktaşın bir daha toparlanamayacağını düşünüyorum
Jose Sambade adlı adamı kesın olarak almısmıyız birde bu adam bize deportivodan gelmiş deportivo küme düşmüş onla bir ilgisi varmıdır acaba sizce![]()
adam geldiginde kalecileri calistirmicak yalniz adamin yardimcilari calistircak adam departman sorumlusu gibi birsey olcak onder ozen oyle birsey diyordu galiba![]()
Gerçekten Beşiktaş'a gelirse bende kalecilik antremanı talep ediyorum, inanılmaz eğlenceli bi sistemi var adamın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Doğru yazmışsın. Şahsen Fikret Orman'ı destekledim, başkan olmasını istedim. Ben şampiyonluk beklemiyorum zaten. Benim tek beklentim yeni stat. Yeni stat yapılsın bu laflar havada kalır. Yeni stat Beşiktaş için milat olacak. O zaman nasıl bir şeffaflığa bürünecek Beşiktaş göreceğiz. Nasıl bir hedef takımı haline geleceğiz. Çifte kupa kazandık ertesi sezon geri çöküşe geçtik. İlk önce kaynaklar yaratılsın o zaman nasıl ilerliyor, nasıl kişilere bağlı kalmadan kendi kendini çevirebiliyor göreceğiz. İki, üç tane ses getirecek oyuncu transferi ile her şey mükemmel olmaz.
Last edited by Mamadou : 20.Haziran.2013 at 21:12
Dünyada klüplere gerekli olan para pul değil bu her klüp için geçerli bi vizyonunuz varsa zaten başarı,para bunları vizyonunuz sayesinde yakalarsınız örneğin: Porto. Bize paralı insanlar yıldızlar değil vizyonlu insanlar lazım. Bu vizyon sanki biraz var Fikret Orman'da. Ama benim istediğim düzeyde değil.
Hala taktınız yıldız oyuncu istemeyiz, yok takım oyunu bilmem ne. Hala anlamadınız bu ikisini aynı anda yapabilen takımlar başarılı oluyor. Büyük takımın en kötü oynadığı maçta bile yıldız bir oyuncusu çıkar, 2 bilek hareketi yapar, 35 metreden gol atar vs. size maç kazandırır. Bu sizin yıldız oyuncusuz zihniyet PTT takımlarında var. Mehmet Akgün'le, Uğur Boral'la olmaz. Küçüldük anlamıyor musunuz küçüldük. Sportif başarı olmazsa bu kriz bitmez. Bırakın şu Fikret Orman zihniyetli fakir edebiyatını.
Canım FEDA olsun sana !
Galatasaray'dan bahsediyorsun ama Galatasaray'ın son iki yıldaki yükselişinin en önemli sebebi yeni stadı. Bunu neden es geçiyorsun. Galatasaray'da yeni stadına kavuşmadan önce bizle aynı pozisyondaydı. Tamam başarıları fazla olabilir ama yönetim biçimi, transferler, borçlar olsun onlarda bin türlü sıkıntıdan geçti. Yeni stat onlar için milat oldu. Sen yeni stadın neleri getireceğini kestiremiyorsan bir şey demiyorum. Mesela Fenerbahçe'de tam olarak stadını yenilemeden önce sıkıntılı dönemlerden geçmişti. Biraz sabırlı olunması gerekli.
Senin istediğin model Chelsea'de, City'de, PSG'deki gibi. Buda Serdal Adalı gibi adamlarla olmaz. Bu tarz adamlar verdiklerini elbet bir gün geri isterler. Yıldırım Demirören'de olduğu gibi. Ha günün birinde çıkar bir Arap alır kulübü parayı bastırır. Ama şahsen ben bunu istemem. 110 yıllık bir kulübün yapısına ters düşer.
Hak vermemek elde değil avrupada ekonomik anlamda geride kalmış kulüplerin ekonomilerini geliştirmek için yaptıkları en büyük atılım yeni stad örneğin juventus stadla birlikte düzlüğe çıktı 2 kere şampiyon oldu ekonomisi çok gelişti şimdi jovetice 20 30 m € verceği konuşuluyor interde yeni stada çıkıcak hatta bununla birlikte san sironunda modernize edilmesini gündeme aldı milan stad, loca gelirleri vs. çok önemli
Stad faktörü var, es geçmemek gerek orası doğru. Bu yönetimin yaptığı tek iş stad zaten, başka hiçbir iyi yanları yok. Onuda 1 yılda bitirecekler mi bakalım orası meçhul. Serdal Adalı'nın da kulüpte 9 Milyon € alacağı var ama almıyor, YD gibi değil onunla karıştırmayın. Araplar kulübü alamaz zaten abi, dernek sistemi var.
Canım FEDA olsun sana !