1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Adamlar bize fark attı, 4. yıldızı takacaklar ; biz hala stad diyoruz, şampiyonluk beklemiyoruz ...
    Galatasaray'dan bahsediyorsun ama Galatasaray'ın son iki yıldaki yükselişinin en önemli sebebi yeni stadı. Bunu neden es geçiyorsun. Galatasaray'da yeni stadına kavuşmadan önce bizle aynı pozisyondaydı. Tamam başarıları fazla olabilir ama yönetim biçimi, transferler, borçlar olsun onlarda bin türlü sıkıntıdan geçti. Yeni stat onlar için milat oldu. Sen yeni stadın neleri getireceğini kestiremiyorsan bir şey demiyorum. Mesela Fenerbahçe'de tam olarak stadını yenilemeden önce sıkıntılı dönemlerden geçmişti. Biraz sabırlı olunması gerekli.

Senin istediğin model Chelsea'de, City'de, PSG'deki gibi. Buda Serdal Adalı gibi adamlarla olmaz. Bu tarz adamlar verdiklerini elbet bir gün geri isterler. Yıldırım Demirören'de olduğu gibi. Ha günün birinde çıkar bir Arap alır kulübü parayı bastırır. Ama şahsen ben bunu istemem. 110 yıllık bir kulübün yapısına ters düşer.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Galatasaray'dan bahsediyorsun ama Galatasaray'ın son iki yıldaki yükselişinin en önemli sebebi yeni stadı. Bunu neden es geçiyorsun. Galatasaray'da yeni stadına kavuşmadan önce bizle aynı pozisyondaydı. Tamam başarıları fazla olabilir ama yönetim biçimi, transferler, borçlar olsun onlarda bin türlü sıkıntıdan geçti. Yeni stat onlar için milat oldu. Sen yeni stadın neleri getireceğini kestiremiyorsan bir şey demiyorum. Mesela Fenerbahçe'de tam olarak stadını yenilemeden önce sıkıntılı dönemlerden geçmişti. Biraz sabırlı olunması gerekli.

Senin istediğin model Chelsea'de, City'de, PSG'deki gibi. Buda Serdal Adalı gibi adamlarla olmaz. Bu tarz adamlar verdiklerini elbet bir gün geri isterler. Yıldırım Demirören'de olduğu gibi. Ha günün birinde çıkar bir Arap alır kulübü parayı bastırır. Ama şahsen ben bunu istemem. 110 yıllık bir kulübün yapısına ters düşer.
    Hak vermemek elde değil avrupada ekonomik anlamda geride kalmış kulüplerin ekonomilerini geliştirmek için yaptıkları en büyük atılım yeni stad örneğin juventus stadla birlikte düzlüğe çıktı 2 kere şampiyon oldu ekonomisi çok gelişti şimdi jovetice 20 30 m € verceği konuşuluyor interde yeni stada çıkıcak hatta bununla birlikte san sironunda modernize edilmesini gündeme aldı milan stad, loca gelirleri vs. çok önemli

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post

Stad faktörü var, es geçmemek gerek orası doğru. Bu yönetimin yaptığı tek iş stad zaten, başka hiçbir iyi yanları yok. Onuda 1 yılda bitirecekler mi bakalım orası meçhul. Serdal Adalı'nın da kulüpte 9 Milyon € alacağı var ama almıyor, YD gibi değil onunla karıştırmayın. Araplar kulübü alamaz zaten abi, dernek sistemi var.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri