O +1 Fenerbahçe 5 sene içinde rahat durursa verilmeyecekmiş.
Bu iki kulübü bu hallere düşürenler utansın,çok geçmiş olsun iki kulübe de.Umarım tahkimden olumlu sonuç alır iki kulüpte.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
açıklama yapmış uefa http://www.uefa.com/uefa/mediaservic...d=1967133.html
Gördüğüm en saçma karar. Türk futbolunu mahvettiler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Buna ek olarak hadi ligden takımları düşüreceksin demek ki İBB'de düşecek; ee? Şimdi İBB zaten 2. lige gitti bir alt lige daha mı gidecek? Şuan bu duruma geldik TFF en büyük hatayı sahaya yansımadı diyerek yapmıştır. O zaman sahaya yansımadı ise yöneticilere ceza verecekti futboldan silecekti. Onuda yapamadı. Şuan ülke futbolunu yönetenler ülke futbolunu tamamen bitirdiler. Artık bu ülke İskoç liginde nasıl Celtic'i izliyorsa, bizde Galatasaray'ı izleyeceğiz.
Bu ülke Avrupa'da büyük itibar kaybedecek tam çıkışta iken. Bu süreci bari yeni yöneticilerle tamamen alt yapıya dönük bir şekilde geçirmemiz lazım. Çünkü artık para gitti.
Sadri Senere yuklendiginiz kadar bastakilere yuklenseydiniz bugune kadar bu sorunlar asilmisti.
Bugun Serdar Adali Besiktas baskan adayi oluyorsa
Aziz Yildirim transfer sovu yapip pisligi ortmeye calisiyorsa
Demiroren butun usulsuzluklere karisip Turk futbol federasyonunun basinda oluyorsa
bunda hepimizin sucu var.
Biz bizim baskanla hesabi kestik, eskiye takili kaldi bugunki takimi unuttu. Sike davasindaki tutumu bize gore degildi, 3 sinif gazetelere hergun demec vererek bu olayla mucadele etmek dogru degildi gitti.
Bugun yerine gelen adam
İbrahim Hacıosmanoğlu: “Türk futbolunu kirletenler kendilerini değil camialarını da lekelediler."
Sadri Seneri elestireceginize bastakilerin hesabini kesin, siralari geldi.
Bu arada bugün bu cezaları veren uefa geçen sene bizi almamış mıydı avrupaya? Kendileriyle çok çelişiyorlar
Bence en doğru yorum bu olmuş. Tabi benim anladığım gibiyse. Bu kararlarla iki takımın dibe batması, geriye doğru gitmesi bu duruma sevinenlerin tuttuğu takımları da etkiler. Bu kararlar Türkiye'de futboldaki rekabet ortamına darbe vurur. Ben artık ciddi ciddi Türk futbolunu geriye doğru götürdüklerini, bitirmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Bunu planlı bir şekilde sürdürdüklerine inanmaya başladım.
Şu an çok sinirliyim.. Ama bunu kulüplerin başına örenler elbet bir gün hesap vermek zorunda kalacak inşallah.. Savcıların saçma sapan soruşturmaları yüzünden durum bu hale geldi. Ayrıca Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım'a ne türlü küfür etse hak. O adam kendini bu işten sıyırmak için kesinlikle Fenerbahçe'yi bu yolda feda etti. Aziz Yıldırım'ın yatacak yeri yok. Ali Koç zamanında resti çekmişti ama anlayana.
Uefanın bu cezaları vereceği sezon içindeki avrupa maçlarında verilen cezalardan ve uyarılardan da belliydi
Her bu işi kim açtıysa, yalanıyla dolanıyla iftirasıyla bu yaşananları Türk futbolunun başına kim sardıysa dönsün ayağına dolaşsın olanlar. Çoluğundan çocuğundan çıksın. Var mı ötesi daha...
Bir kulüp başkanı iki hafta önce bir mitingde şov yapıyor ise ben kendi kulübümün tamamen temiz olduğunu düşünürüm. Ama şu var; Fenerbahçe bizat TFFye beni düşürün diye başvurdu, TFF kabul etmedi bu gün düşse idi bunlar olmayacaktı.
Yıldırım Demirören artık istifa etmelidir, Türk futbolu hem kulüp hem milli bazda tamamen bitmiştir, bu saatten sonra bu ülke futbolu hem maddi hem manevi olarak şiddetli bir şekilde etikleneceği aşikar.
Şimdi hadi diyelim, düşürmeyide Fenerbahçe istemediği halde kaldırdılar. Hadi kulüpler şike yaptı ceza verecekler verecekleri kulüp sayısı 5den fazla, bu ligde 5 - 6 kulübü ne ceza verebileceksin. İBB bir alt ligde 2 sezon sonra ne ceza verebilirsin?
Bu arada ümitlenmeyin, Fenerbahçe o kupayı sahada kazandığını ikimizde biliyoruz. Tek farkımız sen bu sözüme sert yanıt yazınca olacak.
Bu arada 2 yıl ceza alabilecekken nasıl bir savunma yaptıysak +1 yıl daha geldi. Daha söylenecek söz var mı?
Transfer felan en azından temyiz süresince yapılmamalı ki zaten o sonuçlanana kadar kapanır transfer. Baroni Yobo Krasic felan gönderilmeli. Salih, Recep gibi oyunculara şans verilmeli. Artı cenk milli takımda döktürüyor sağ açığa cuk oturur, o alınmalı. Ekonomik olarak zor bir döneme giriyoruz yine...
zamanında düşürmediler, kesmediler cezayı toplamda 5-6 yıllık bir gerilemeye sebep oldu bu.aziz yıldırım gider. bu arada bükreşe ceza vermeyen, lyonu disiplin kuruluna sevketmyen uefa eyyamın kralını yapmıştır.
bu sene şl ye gidememiz mühim değildi zaten tarihimizde kaç tane türk takımı ön elemeden geçipte gruplara kaldıki zaten
umarım itirazla cezayı bir sene düşürürlerde en azından olası bir şampiyonlukta şl şansımız kaçmaz
Saygi duyuyorum bu gorusune, sahadaki futbolcularin akitigi terede birsey demiyorum. Oynadilar ama onlar oynarken Aziz Yildirimda oynadi.
Umitlenmeyin felan yazman bosuna. 3 Temmuzda ben neye karar verdigim belli olmustu. Kupasi felan onemli degil.
Aziz Yildirim "Fenerbahceye cag atlatan baskan" ne kadar cag atlatigi gayet acik ve net.
En komiği o futbolda şikeyi yönetici değil, futbolcu yapar açık ve net. Futbolcuğu satın almadan hiçbir maçın sonucunu değiştiremezsin. Eğer bu gün hiçbir futbolcuya ceza gelmiyorsa zaten bu iş baştan kokmuş demekktir. Eğer Aziz Yıldırım ilk gün başkanlığı bıraksa idi Türk futbolu buraya gelmezdi. Sırf Fenerbahçe adı ile kendini savunmak istedi başaramadı.
+
Soru, bundan sonra ne olur?Sadri Şener(A Haber) : Siyaset karar verir
En azindan bunu soyliyebilecek bir adamdi Sadri Sener.
Kişilerin ceza almama gibi bir ihtimali yok beyler,kesinlikle cezalar kişilere de verilir.Öyle saçma iş olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ntvsporda ki avukatı dinledim ülke içinde bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
Su durumda Aziz Yildirimin baskanligi askiya alinmis zaten bugunki mahkeme karari ile.
Aziz Yildirimi zaten simdi taraftarda istemeyecek
Teknik direktor yok
TFF ne yapacak belli degil
Demirorende kacip giderse surec iyice uzayacak
ohoooo uzarda uzar
MAA zamaninda biraz delikanli olsaydi su olaylar suraya gelmiyecekti
CAS davasi geri cekildigi gun bu sonucu gormek mumkundu.
Sonunda adalet yerini buldu ve doğru karar geldi. UEFA'nın lokal bir ceza vereceğini söyleyen avukatlar da var. İnşallah doğru olanı yapıp onu da verirler.