Originally Posted by
Universal
Bu işin içinde çok tutarsızlık var en büyük tutarsızlık TFF.
Şimdi futbolda şike oldu, bir maçın sonucu maçtan önce karara vararak belirlendi. Bunun için ya hakemi satın alırsın yada futbolcuları. Şimdi bu iş sonunda hiçbir futbolcu ceza almadı. İ.Akın sadece günah keçisi seçildi. Eğer Fenerbahçe futbolcu satın aldıysa kim onlar, bir oyuncu satın alınarak maç skoru mu değiştirilir? Ortada suçlu yok; ama suç var.
TFF, Fenerbahçe'yi göndermedi,Trabzon'u yolladı. Trabzon'da haklı ŞLye ben gidersem kupayı isterim diyor, o zaman Fenerbahçe'yi düşür kupayı ver. Bunuda yapamadılar. Eğer bir karar veriliyorsa tamamen doğru verilmeli.
Aziz Yıldırım yarın tek cümle söylemeli istifa ediyorum. Bunu ilk gün yapmalıydı, istifa edecekti aklanacaktı ben aklandım geldim diyecekti. Tekrar aday olacaktı. Yapması gereken bu idi. Fenerbahçe yeni bir yönetime ihtiyacı var, çünkü bu ceza onanırsa süre azalması için iyi niyet gösterecek kişilere. Çünkü bu yönetim Lyon maçını örnek göstererk savunma yapıyor böyle bir savunma olabilir mi? Sanane Lyon'dan sen kendine bak.
Bu saatten sonra Fenerbahçe ile Beşiktaş bu cezalara rağmen TFF yaptırım uygulanmazsa hiç kimse izlediği maçtan keyif almayacak.
Keşke ilk gün TFF büyük bir karara varabilseydi iki sezon önce lig başlamayacaktı. Yapmayacaklardı bu iş bitene kadar.