1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Şu bir gerçek ki Fenerbahçe yönetimine Aziz Yıldırım belli bir zümreden adam almadığı (sokmadığı) için iktidar tarafından karşı cephede tutuluyor.
    İmzamı atarım bir GS'lı olarak.
    Daha açık konuşabiliriz.
    Aziz Yıldırım bu klübü ben bu duruma getirdim diyor.
    Şimdi ise bu büyük klübün üzerine konmak istiyor "iktidarın adamları".
    Ayhan Şahenk "Messi"yi getirecekti haberinin yandaş medyada sallanması gibi.
    Yavaş yavaş da bunu başarıyorlar.

Aziz Yıldırım-İktidar savaşları ise daha öncesine dayanıyor. Bir ihale hikayesi var tanınmış iş adamlarının da içinde bulunduğu.
    İhaleye girecen girmeyecen muhabbeti. Aziz Yıldırım o ihaleye girmeyi kafasına takıyor tam o sırada da içeri alınıyor zaten.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    İmzamı atarım bir GS'lı olarak.
    Daha açık konuşabiliriz.
    Aziz Yıldırım bu klübü ben bu duruma getirdim diyor.
    Şimdi ise bu büyük klübün üzerine konmak istiyor "iktidarın adamları".
    Ayhan Şahenk "Messi"yi getirecekti haberinin yandaş medyada sallanması gibi.
    Yavaş yavaş da bunu başarıyorlar.

Aziz Yıldırım-İktidar savaşları ise daha öncesine dayanıyor. Bir ihale hikayesi var tanınmış iş adamlarının da içinde bulunduğu.
    İhaleye girecen girmeyecen muhabbeti. Aziz Yıldırım o ihaleye girmeyi kafasına takıyor tam o sırada da içeri alınıyor zaten.
    NATO ihalesinden bahsediyorsun.. O ihaleye serdar adalı ve aziz yıldırım beraber girdiler ve ikisininde başına gelenler ortada.

Hem beşiktaş hem fenerbahçe şike yaptıysa bile gün yüzüne bu nato ihalesi ile çıkmıştır. İhaleye erdoğan'ın akrabasıda katılmıştır ve çok büyük tehditler almıştır aziz yıldırım (Bunu söyleyen kişi, aziz yıldırımdan nefret eden bir basın emekçisi, fenerbahçeli abi diyebiliceğim kişidir). Beni şuanda iktidar karşıtı olarak görebilirsiniz ama objektif bakmak en doğrusu.

Nato ihalesinden önce 48 saat içerde kalması aziz yıldırımın bu ihaleye girmesini engellemiştir. Ne yazıktır ki ülkede hala ahbap çavuş ilişkisinin yaşandığı bir milli takım varken bazı grupların elinde bulundurduğu ülke futbolu bu durumlara yıllar evvelden gelmiştir. İhsan kalkavanın uefa kupası finali öncesi galatasaray'lı bir grup oyuncu ile kimin yanına gidip kim tarafından dua aldığıda kendi ağzından söylemiştir.

Daha fazla olayı siyasi bölgeye çekmeden konuyu kapatayım. Ben beşiktaşlıyım ama eski yöneticilerimiz neden kasımpaşaya gidip takıma para yağdırıp o klübü yukarılara çıkarmıştır ? Madem bunu yapmaya güçleri var neden tuttukları takımı bırakıp kötü durumdan çıkarmak yerine kasımpaşaya gidip bu takımı kurtarmışlardır ?

Demirören'in beşiktaştan alacağı 100 Milyon liranın kaçta kaçı ona aittir ? İbrahim kızıl ile olan ortaklığı sayesinde antepspora 15m euro bonservis vererek aldığı tabata ve i.köybaşı'nın paraları neden antepspor kasasında gözükmüyordu ? ve nasıl olurda sözde beşiktaşı bu hallere getiren adam, türk futbolunun başına geçiyor ? Kim nasıl bir destek veriyor ve bu adam daha kendi şirketini yönetemezken büyük bir camiaya ve arkasından ülke futbolunun başkanı olabiliyor ?

Hepsinin cevabı çok açık, ya bizdensin yada değilsin..
    Last edited by kumbara : 27.Haziran.2013 at 20:15

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    NATO ihalesinden bahsediyorsun.. O ihaleye serdar adalı ve aziz yıldırım beraber girdiler ve ikisininde başına gelenler ortada.

Hem beşiktaş hem fenerbahçe şike yaptıysa bile gün yüzüne bu nato ihalesi ile çıkmıştır. İhaleye erdoğan'ın akrabasıda katılmıştır ve çok büyük tehditler almıştır aziz yıldırım (Bunu söyleyen kişi, aziz yıldırımdan nefret eden bir basın emekçisi, fenerbahçeli abi diyebiliceğim kişidir). Beni şuanda iktidar karşıtı olarak görebilirsiniz ama objektif bakmak en doğrusu.

Nato ihalesinden önce 48 saat içerde kalması aziz yıldırımın bu ihaleye girmesini engellemiştir. Ne yazıktır ki ülkede hala ahbap çavuş ilişkisinin yaşandığı bir milli takım varken bazı grupların elinde bulundurduğu türk futbolu bu durumlara yıllar evvelden gelmiştir. İhsan kalkavanın uefa kupası finali öncesi galatasaray'lı bir grup oyuncu ile kimin yanına gidip kim tarafından dua aldığıda kendi ağzından söylemiştir.

Daha fazla olayı siyasi bölgeye çekmeden konuyu kapatayım. Ben beşiktaşlıyım ama eski yöneticilerimiz neden kasımpaşaya gidip takıma para yağdırıp o klübü yukarılara çıkarmıştır ? Madem bunu yapmaya güçleri var neden tuttukları takımı bırakıp kötü durumdan çıkarmak yerine kasımpaşaya gidip bu takımı kurtarmışlardır ?

Demirören'in beşiktaştan alacağı 100 Milyon liranın kaçta kaçı ona aittir ? İbrahim kızıl ile olan ortaklığı sayesinde antepspora 15m euro bonservis vererek aldığı tabata ve i.köybaşı'nın paraları neden antepspor kasasında gözükmüyordu ? ve nasıl olurda sözde beşiktaşı bu hallere getiren adam, türk futbolunun başına geçiyor ? Kim nasıl bir destek veriyor ve bu adam daha kendi şirketini yönetemezken büyük bir camiaya ve arkasından türk futbolunun başkanı olabiliyor ?

Hepsinin cevabı çok açık, ya bizdensin yada değilsin..
    Olayın özetini gayet iyi çıkartmışsın. Ben galatasaraylıyım. Aziz yıldırım'ı hiç sevmem ama bu şike olayında aşırı çelişkili ve içi boş olan suçlamalar mevcut. Gerçi "ya bizdensin ya değilsin" diye geçinenlerin, onlardan olmayanları suçlama konusunda yaptıkları sevhen şeyleri biliyoruz.

Aziz yıldırım da bunlara kurban gidiyor maalesef.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Olayın özetini gayet iyi çıkartmışsın. Ben galatasaraylıyım. Aziz yıldırım'ı hiç sevmem ama bu şike olayında aşırı çelişkili ve içi boş olan suçlamalar mevcut. Gerçi "ya bizdensin ya değilsin" diye geçinenlerin, onlardan olmayanları suçlama konusunda yaptıkları sevhen şeyleri biliyoruz.

Aziz yıldırım da bunlara kurban gidiyor maalesef.
    benden büyüksen ellerinden küçüksen gözlerinden öpüyorum ...

Mesaj Yetkileri