Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
BVB'ye karşı aşırı bir sempatim var bir Dortmund kariyeri de benden gelebilir belki![]()
Hocam beklenti içine girme çok fazla bende taktik konusunda vs. çok iyi değilim aslında classic modda oynadığım ve ilk sezonunu , Şampiyonlar Ligi , Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak tamamladığım ancak daha ikinci sezonuna başlamadığım Galatasaray kariyerimi paylaşabilirim , paylaşsam mı acaba?
![]()
kuba leitner ve diameyi inanılmaz bir fiyata satmışsın yine götze iyi para bırakmış
Maçları yaptım yakında yine atıcam bi kaç şey
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ
Harika oyunumuzla maçı 3-1 aldık. Sow attığı üç golle maçın adamı oldu son maçlarda performansı yükseldi.
LİG TABLOSU
OYUNCU VERİLERİ
ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMU
OYUNCU VERİLERİ
LİG 7.MAÇ
Sonuç yine hüsran. Sowun attığı golle 1-0 öne geçtik. 10 dk sonra öne beraberliği yakaldılar. Ardından Hummels yaptığı müdahele sonrası kırmızı yedi ve penaltıdan ikinci golü buldular.İkinci yarı maçı çevirmek isterken 50.dakikada Scmelzer kırmızı yedi ve 9 kişi kaldık. Penaltıdan 3-1 oldu durum sonra bütün oyuncu değişikliklerimi kullandım. 55.ci dakikada Bender sakatlandı ve çıkarmak zorunda kaldım. Kalan 35 dakikada 8 kişi oynadık ve sonuç ortada![]()
LİG 8.MAÇ
Real Madrid Maçı öncesinde güzel oyunumuzla moral bulmuş olduk.
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.MAÇ
Tecavüz ettiler bize ya![]()
afadsf[/SIZE]
İnşallah toparlanıcam![]()
şl de fikstür dezavantajın var dua et ki marsilya 6 puan almasın sonra işin baya zor olur![]()
LİG 9.MAÇ
Harika bir galibiyetJuan Diaz'ın önerileri işe yaradı sanırım
![]()
ALMANYA KUPASI 2.TUR
Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta 80. dakikada gelen golle kazandık bu arada yedek oyunculara da maç kondisyonu kazandırmış olduk
LİG 10.MAÇ
Leverkuseni de güzel geçtik. Sow son haftalarda her maç en az bir gol atmaya başladı yavaş yavaş açılıyo.
İlkayın sözleşmesini yeniledik bekletmeden
ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.MAÇ
Matematiksel olarak şansımız olsa da artık biraz zor gibi duruyo gruplardan çıkmamız. Neyse belki UEFA kupasını kazanır hedefime tek sezonda ulaşırım![]()
Hocam objektif yorumlamam gerekirse Dortmund kalibresindeki bir takım için transferler çok kötü , hiç transfer yapmadan devam etsen daha başarılı olurdun , Özellikle Lewa'yı satıp Sow'u almak , ayrıca Camara'yı bu takıma kiralamana da ayrıca şaşırdım , tabi çok abartılı transfer yapıp bütün kupaları aldıktan sonra oyunda belli bir müddet sonra sıkar , bu da ayrı bir keyifbaşarılar
Transferlerin çok kötü olduğunu biliyorum ama inan yapacak bişeyim yoktu. Zaten en başta 2.3 Milyon euro bütçe erdiler küfreder gibiSubotice iyi teklif geldi satıp varaneyi alacaktım sonra suboticden vazgeçti city Ben de mecburen Varane'dan vazgeçtim. Sonra Lewandowski büyük kulüpte oynamak istiyorum dedi. Mecburen sattım. 15 Milyon Peşin+15 Milyon (30 ay) + 10 lig maçına 10milyona sattım. 17 milyon bütçe vardı elimde luis suarez, fred, cavani için uğraştım ama transfer sezonunun sonu olunca sowu biraz tuzlu almak zorunda kaldım. Tek forvet Schieber o da sakat çünkü. Sowa da 13 Milyon peşin 7 Milyon taksitli aldım. Kalan parayı da Gençlik Gelişim sorumlusu kullandı. Şu an Bütçe hala 0
Yani biraz kötü ben de farkındayım ama mecburiyet
![]()
LİG 11.MAÇ
90+1'de sarsıldık
LİG 12.HAFTA HİÇ PUAN KAYBI YAŞAMAYIP 11'DE 11 YAPAN MÜNİHLE OYNUYORUZ
Reusla 1-0 Öne geçtik. Ardından 2-1 geriye düştük 80den sonra oyunu yüklenmeye aldım, 81 ve 90da attığımız gollerle münihe ilk yenilgisini aldırdıkBu arada Sow yine boş geçmedi arkadaşlar her maç en az bir gol iki gol veya bir asisti var seneye iyi paraya satacağımı düşünüyorum.
ŞAMPİYONLAR LİGİ 5.MAÇ
Artık maçı kaybetme lüksümüz yoktu. Bu maçı kaybedersek belki uefa kupasına gidememe şansımız bile vardı.
Yenemedim kusura bakmayın![]()
![]()
marsilyayı yenmeni bekliyodum ama hayal kırıklığı olmuş münih maçı süper zaten![]()
Hayır hocam kapatma daha erken ve takip eden de varbu arada yardım olarak şunu söyleyeyim 1Diaz ı dinle
2 ise Sow tamam iyi firsatci ama yanına Adebayor Kweuke gibi fizikli birini koyarsan komple forvet veya Pivot santrfor olarak daha iyi olur
Ulan Ünsal adam kariyeri kapayacagim diyor sen neyin derdindesin
KONUYA LİG VERİLERİNİ VEREREK BAŞLYIORUM
LİG 13.MAÇ
Zor da olsa yendikEşit bi oyun vardı.
LİG 14.MAÇ
Adını okuyamadığım takımla maç yaptıkSow'un attığı golle maçı yendik.
Lyondan kiralık aldığım oyuncu. Ön Libero olmasına ragmen ileri çıkıp gol yollarında çok etkili oluyor. Gelen atakları kesiyo. Çok harika seneye kesinlikle kadroma katmak istiyorum.
LİG 15.MAÇ
Çıldırdım diyebileceğim bir maç. Harika oynadık Frankfurta göre golleri defans hatasından yedik. İlk golde Defansa doğru uzun top attılar Pisczek kafayla forvetlerinin önüne indirdi topu (Bomboş Alan) adam da golü attı tabi. İkinci golde de ceza alanamızda sadece bi adam vardı. Sol kanattan ortayı açtılar. Hummels yine bomboştu ama kalemize doğru harika bir uçan kafa attı topu rahatça uzaklaştırmak yerine
ŞAMPİYONLAR LİGİ 6.MAÇ
Çok güzel oynadık 2-0 öne geçtikten sonra maçı soğuttuk oyuncularımızın kondisyonu açısından. Ve Uefa Avrupa Ligine kaldık. Zaten Dortmundun Uefa Kupası da yok belki hem onu hem de Avrupa Süper kupasını alır hedefime ulaşırım![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN VERİLER
LİG 16.MAÇ
İlk yarıda attıgımız gollerle rahatladık ikinci yarı oyuncuların kondisyonunu korumaya yönelik oynattım ve 3 oyuncu değişikliğini birden kullandım.
Şu an ligde hala ikinci sıradayız. Bence 2.sırada da bitiririz. Çünkü Bayern bayağı şişik oyunda her maç leblebi atar gibi gol atıyo. Ligde En fazla gol atan takım Münih. En son baktıgımda 55lerdeydi. Münihten sonra en iyi atan 29 gol. Düşünün yani. Frankfurt maglubiyeti dışında da bi sorunumuz yok. Almanya kupası maçı var önümüzde bu kupaya yedeklerle çıkmayı düşünüyorum. Fazla önem vermiycem. Şimdilik böyle bakalım neler olacak
Bayern'in her maçı böyle![]()
34 e 1hamburgdan tırtıklan bence sezon sonu
![]()