Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Transferler biraz zayıf geldi bana.

3.Sezonumdayım Dortmund ile ileri hücum hattım şu şekilde;

LAMELA----------------İSCO---------------NEYMAR
    --------------------------FALCAO-----------------------

Devre arasında da Rooney gelicek sözleşmesi bitmişti bonservis ödemedik
    seninki de baya uçuk olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ama bu transferleri şu başarıların ve şu sattığım oyunculardan gelen paralarla yaptım

Önceki sezonlarda da Bender'i 33 Trilyon, Lewandowski'yi de 65 Trilyona satmıştım.

Konuyu daha fazla baltalamadan son kadromu da paylaşıp başarılar dileyeyim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Transferler biraz zayıf geldi bana.

3.Sezonumdayım Dortmund ile ileri hücum hattım şu şekilde;

LAMELA----------------İSCO---------------NEYMAR
    --------------------------FALCAO-----------------------

Devre arasında da Rooney gelicek sözleşmesi bitmişti bonservis ödemedik
    Oyuna alışıyorum Alışırsam 2-3 sezon sonra harikalar yaratabilirim

Ama bu transferleri şu başarıların ve şu sattığım oyunculardan gelen paralarla yaptım

Önceki sezonlarda da Bender'i 33 Trilyon, Lewandowski'yi de 65 Trilyona satmıştım.

Konuyu daha fazla baltalamadan son kadromu da paylaşıp başarılar dileyeyim

Bende Götze yok ama Lewa yı oynatıp satsaydım çok daha pahalıya giderdi oyunun başında hemen büyük kulüpte oynamak istiyorum dedi engel olamadım anca 40 a gitti

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

BVB'ye karşı aşırı bir sempatim var bir Dortmund kariyeri de benden gelebilir belki

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    BVB'ye karşı aşırı bir sempatim var bir Dortmund kariyeri de benden gelebilir belki
    Bekliyorum, belki yardım edersin bana

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Bekliyorum, belki yardım edersin bana
    Hocam beklenti içine girme çok fazla bende taktik konusunda vs. çok iyi değilim aslında classic modda oynadığım ve ilk sezonunu , Şampiyonlar Ligi , Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak tamamladığım ancak daha ikinci sezonuna başlamadığım Galatasaray kariyerimi paylaşabilirim , paylaşsam mı acaba?

Hocam beklenti içine girme çok fazla bende taktik konusunda vs. çok iyi değilim aslında classic modda oynadığım ve ilk sezonunu , Şampiyonlar Ligi , Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak tamamladığım ancak daha ikinci sezonuna başlamadığım Galatasaray kariyerimi paylaşabilirim , paylaşsam mı acaba?
    En azından maç kazanmışsın Neyse ben de yeni başladım az önce de takımla toplantı yaptım moralerri saDF:ASDFAds

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kuba leitner ve diameyi inanılmaz bir fiyata satmışsın yine götze iyi para bırakmış

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bende aynıyım hocam birkaç küçük şey biliyom fm sayesinde o kadar

Maçları yaptım yakında yine atıcam bi kaç şey

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kuba leitner ve diameyi inanılmaz bir fiyata satmışsın yine götze iyi para bırakmış
    Diame'yi 10'a almıştım, Kuba takımda muhteşemdi sadece para ettiği için sattım. Yoksa çok memnundum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ

Harika oyunumuzla maçı 3-1 aldık. Sow attığı üç golle maçın adamı oldu son maçlarda performansı yükseldi.

LİG TABLOSU

OYUNCU VERİLERİ

ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMU

OYUNCU VERİLERİ

LİG 7.MAÇ

Sonuç yine hüsran. Sowun attığı golle 1-0 öne geçtik. 10 dk sonra öne beraberliği yakaldılar. Ardından Hummels yaptığı müdahele sonrası kırmızı yedi ve penaltıdan ikinci golü buldular.İkinci yarı maçı çevirmek isterken 50.dakikada Scmelzer kırmızı yedi ve 9 kişi kaldık. Penaltıdan 3-1 oldu durum sonra bütün oyuncu değişikliklerimi kullandım. 55.ci dakikada Bender sakatlandı ve çıkarmak zorunda kaldım. Kalan 35 dakikada 8 kişi oynadık ve sonuç ortada

LİG 8.MAÇ

Real Madrid Maçı öncesinde güzel oyunumuzla moral bulmuş olduk.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.MAÇ

Tecavüz ettiler bize ya afadsf[/SIZE]

İnşallah toparlanıcam

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şl de fikstür dezavantajın var dua et ki marsilya 6 puan almasın sonra işin baya zor olur

şl de fikstür dezavantajın var dua et ki marsilya 6 puan almasın sonra işin baya zor olur
    Zaten bu sezon için Avrupa Ligi daha uygun gibi

LİG 9.MAÇ

Harika bir galibiyet Juan Diaz'ın önerileri işe yaradı sanırım

ALMANYA KUPASI 2.TUR

Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta 80. dakikada gelen golle kazandık bu arada yedek oyunculara da maç kondisyonu kazandırmış olduk

LİG 10.MAÇ

Leverkuseni de güzel geçtik. Sow son haftalarda her maç en az bir gol atmaya başladı yavaş yavaş açılıyo.

İlkayın sözleşmesini yeniledik bekletmeden

ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.MAÇ

Matematiksel olarak şansımız olsa da artık biraz zor gibi duruyo gruplardan çıkmamız. Neyse belki UEFA kupasını kazanır hedefime tek sezonda ulaşırım

Nesil
    2012

Hocam objektif yorumlamam gerekirse Dortmund kalibresindeki bir takım için transferler çok kötü , hiç transfer yapmadan devam etsen daha başarılı olurdun , Özellikle Lewa'yı satıp Sow'u almak , ayrıca Camara'yı bu takıma kiralamana da ayrıca şaşırdım , tabi çok abartılı transfer yapıp bütün kupaları aldıktan sonra oyunda belli bir müddet sonra sıkar , bu da ayrı bir keyif başarılar

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam objektif yorumlamam gerekirse Dortmund kalibresindeki bir takım için transferler çok kötü , hiç transfer yapmadan devam etsen daha başarılı olurdun , Özellikle Lewa'yı satıp Sow'u almak , ayrıca Camara'yı bu takıma kiralamana da ayrıca şaşırdım , tabi çok abartılı transfer yapıp bütün kupaları aldıktan sonra oyunda belli bir müddet sonra sıkar , bu da ayrı bir keyif başarılar
    Transferlerin çok kötü olduğunu biliyorum ama inan yapacak bişeyim yoktu. Zaten en başta 2.3 Milyon euro bütçe erdiler küfreder gibi Subotice iyi teklif geldi satıp varaneyi alacaktım sonra suboticden vazgeçti city Ben de mecburen Varane'dan vazgeçtim. Sonra Lewandowski büyük kulüpte oynamak istiyorum dedi. Mecburen sattım. 15 Milyon Peşin+15 Milyon (30 ay) + 10 lig maçına 10milyona sattım. 17 milyon bütçe vardı elimde luis suarez, fred, cavani için uğraştım ama transfer sezonunun sonu olunca sowu biraz tuzlu almak zorunda kaldım. Tek forvet Schieber o da sakat çünkü. Sowa da 13 Milyon peşin 7 Milyon taksitli aldım. Kalan parayı da Gençlik Gelişim sorumlusu kullandı. Şu an Bütçe hala 0 Yani biraz kötü ben de farkındayım ama mecburiyet

LİG 11.MAÇ

90+1'de sarsıldık

LİG 12.HAFTA HİÇ PUAN KAYBI YAŞAMAYIP 11'DE 11 YAPAN MÜNİHLE OYNUYORUZ

Reusla 1-0 Öne geçtik. Ardından 2-1 geriye düştük 80den sonra oyunu yüklenmeye aldım, 81 ve 90da attığımız gollerle münihe ilk yenilgisini aldırdık Bu arada Sow yine boş geçmedi arkadaşlar her maç en az bir gol iki gol veya bir asisti var seneye iyi paraya satacağımı düşünüyorum.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 5.MAÇ

Artık maçı kaybetme lüksümüz yoktu. Bu maçı kaybedersek belki uefa kupasına gidememe şansımız bile vardı.

Yenemedim kusura bakmayın

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

marsilyayı yenmeni bekliyodum ama hayal kırıklığı olmuş münih maçı süper zaten

marsilyayı yenmeni bekliyodum ama hayal kırıklığı olmuş münih maçı süper zaten
    Kimse takip etmiyo sanırım kapatıcam kariyeri

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hayır hocam kapatma daha erken ve takip eden de var bu arada yardım olarak şunu söyleyeyim 1Diaz ı dinle 2 ise Sow tamam iyi firsatci ama yanına Adebayor Kweuke gibi fizikli birini koyarsan komple forvet veya Pivot santrfor olarak daha iyi olur

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Hayır hocam kapatma daha erken ve takip eden de var bu arada yardım olarak şunu söyleyeyim 1Diaz ı dinle 2 ise Sow tamam iyi firsatci ama yanına Adebayor Kweuke gibi fizikli birini koyarsan komple forvet veya Pivot santrfor olarak daha iyi olur
    o bu değilde benim Augsburg yenmiş

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ulan Ünsal adam kariyeri kapayacagim diyor sen neyin derdindesin

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

o adam benim adamım kaparsa kendisi bilir yani size paylaşmak zorunda değil anladınmı

Tek forvet oynatıyorum çift forvet sempatik gelmiyo bana

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    o bu değilde benim Augsburg yenmiş
    Evet ulan ne hayin adamsın

Tamam madem öyle yarın güncelleme geliyor sıradaki ma Hoffenheim

KONUYA LİG VERİLERİNİ VEREREK BAŞLYIORUM

LİG 13.MAÇ

Zor da olsa yendik Eşit bi oyun vardı.

LİG 14.MAÇ

Adını okuyamadığım takımla maç yaptık Sow'un attığı golle maçı yendik.

Lyondan kiralık aldığım oyuncu. Ön Libero olmasına ragmen ileri çıkıp gol yollarında çok etkili oluyor. Gelen atakları kesiyo. Çok harika seneye kesinlikle kadroma katmak istiyorum.

LİG 15.MAÇ

Çıldırdım diyebileceğim bir maç. Harika oynadık Frankfurta göre golleri defans hatasından yedik. İlk golde Defansa doğru uzun top attılar Pisczek kafayla forvetlerinin önüne indirdi topu (Bomboş Alan) adam da golü attı tabi. İkinci golde de ceza alanamızda sadece bi adam vardı. Sol kanattan ortayı açtılar. Hummels yine bomboştu ama kalemize doğru harika bir uçan kafa attı topu rahatça uzaklaştırmak yerine

ŞAMPİYONLAR LİGİ 6.MAÇ

Çok güzel oynadık 2-0 öne geçtikten sonra maçı soğuttuk oyuncularımızın kondisyonu açısından. Ve Uefa Avrupa Ligine kaldık. Zaten Dortmundun Uefa Kupası da yok belki hem onu hem de Avrupa Süper kupasını alır hedefime ulaşırım

ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN VERİLER

LİG 16.MAÇ

İlk yarıda attıgımız gollerle rahatladık ikinci yarı oyuncuların kondisyonunu korumaya yönelik oynattım ve 3 oyuncu değişikliğini birden kullandım.

Şu an ligde hala ikinci sıradayız. Bence 2.sırada da bitiririz. Çünkü Bayern bayağı şişik oyunda her maç leblebi atar gibi gol atıyo. Ligde En fazla gol atan takım Münih. En son baktıgımda 55lerdeydi. Münihten sonra en iyi atan 29 gol. Düşünün yani. Frankfurt maglubiyeti dışında da bi sorunumuz yok. Almanya kupası maçı var önümüzde bu kupaya yedeklerle çıkmayı düşünüyorum. Fazla önem vermiycem. Şimdilik böyle bakalım neler olacak

Bayern'in her maçı böyle

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

34 e 1 hamburgdan tırtıklan bence sezon sonu

34 e 1 hamburgdan tırtıklan bence sezon sonu
    Hamburgdan niye tırtıklanayım

Nesil
    2013
    Yer