Ulan Ünsal adam kariyeri kapayacagim diyor sen neyin derdindesin
Ulan Ünsal adam kariyeri kapayacagim diyor sen neyin derdindesin
KONUYA LİG VERİLERİNİ VEREREK BAŞLYIORUM
LİG 13.MAÇ
Zor da olsa yendikEşit bi oyun vardı.
LİG 14.MAÇ
Adını okuyamadığım takımla maç yaptıkSow'un attığı golle maçı yendik.
Lyondan kiralık aldığım oyuncu. Ön Libero olmasına ragmen ileri çıkıp gol yollarında çok etkili oluyor. Gelen atakları kesiyo. Çok harika seneye kesinlikle kadroma katmak istiyorum.
LİG 15.MAÇ
Çıldırdım diyebileceğim bir maç. Harika oynadık Frankfurta göre golleri defans hatasından yedik. İlk golde Defansa doğru uzun top attılar Pisczek kafayla forvetlerinin önüne indirdi topu (Bomboş Alan) adam da golü attı tabi. İkinci golde de ceza alanamızda sadece bi adam vardı. Sol kanattan ortayı açtılar. Hummels yine bomboştu ama kalemize doğru harika bir uçan kafa attı topu rahatça uzaklaştırmak yerine
ŞAMPİYONLAR LİGİ 6.MAÇ
Çok güzel oynadık 2-0 öne geçtikten sonra maçı soğuttuk oyuncularımızın kondisyonu açısından. Ve Uefa Avrupa Ligine kaldık. Zaten Dortmundun Uefa Kupası da yok belki hem onu hem de Avrupa Süper kupasını alır hedefime ulaşırım![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN VERİLER
LİG 16.MAÇ
İlk yarıda attıgımız gollerle rahatladık ikinci yarı oyuncuların kondisyonunu korumaya yönelik oynattım ve 3 oyuncu değişikliğini birden kullandım.
Şu an ligde hala ikinci sıradayız. Bence 2.sırada da bitiririz. Çünkü Bayern bayağı şişik oyunda her maç leblebi atar gibi gol atıyo. Ligde En fazla gol atan takım Münih. En son baktıgımda 55lerdeydi. Münihten sonra en iyi atan 29 gol. Düşünün yani. Frankfurt maglubiyeti dışında da bi sorunumuz yok. Almanya kupası maçı var önümüzde bu kupaya yedeklerle çıkmayı düşünüyorum. Fazla önem vermiycem. Şimdilik böyle bakalım neler olacak
Bayern'in her maçı böyle![]()
34 e 1hamburgdan tırtıklan bence sezon sonu
![]()