1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    BVB'ye karşı aşırı bir sempatim var bir Dortmund kariyeri de benden gelebilir belki
    Bekliyorum, belki yardım edersin bana

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Bekliyorum, belki yardım edersin bana
    Hocam beklenti içine girme çok fazla bende taktik konusunda vs. çok iyi değilim aslında classic modda oynadığım ve ilk sezonunu , Şampiyonlar Ligi , Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak tamamladığım ancak daha ikinci sezonuna başlamadığım Galatasaray kariyerimi paylaşabilirim , paylaşsam mı acaba?

Hocam beklenti içine girme çok fazla bende taktik konusunda vs. çok iyi değilim aslında classic modda oynadığım ve ilk sezonunu , Şampiyonlar Ligi , Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak tamamladığım ancak daha ikinci sezonuna başlamadığım Galatasaray kariyerimi paylaşabilirim , paylaşsam mı acaba?
    En azından maç kazanmışsın Neyse ben de yeni başladım az önce de takımla toplantı yaptım moralerri saDF:ASDFAds

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kuba leitner ve diameyi inanılmaz bir fiyata satmışsın yine götze iyi para bırakmış

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kuba leitner ve diameyi inanılmaz bir fiyata satmışsın yine götze iyi para bırakmış
    Diame'yi 10'a almıştım, Kuba takımda muhteşemdi sadece para ettiği için sattım. Yoksa çok memnundum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bende aynıyım hocam birkaç küçük şey biliyom fm sayesinde o kadar

Mesaj Yetkileri