1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

AB kuralı ile Beşiktaş:

----------------------Yabancı---------------
    Yabancı---Franco(Y)---Sivok---Yabancı
    --------------Yabancı----Necip------------
    Yabancı----------Fernandes------------Olcay
    ------------------Almeida------------------------

Yabancı denen bölgelerin bazıları da AB vatandaşı olduğunu düşünürsek tamamı yabancı bir kadro kurulabilir.Y ani AB kurali asla geçerli olmayacak.
    Last edited by manager725 : 03.Temmuz.2013 at 19:12

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    AB kuralı ile Beşiktaş:

----------------------Yabancı---------------
    Yabancı---Franco(Y)---Sivok---Yabancı
    --------------Yabancı----Necip------------
    Yabancı----------Fernandes------------Olcay
    ------------------Almeida------------------------

Yabancı denen bölgelerin bazıları da AB vatandaşı olduğunu düşünürsek tamamı yabancı bir kadro kurulabilir.Y ani AB kurali asla geçerli olmayacak.
    Bu kadroda Oğuzhan ve iyileşmiş, sağlam bir İsmail Köybaşı da mutlaka olmalı. Yabancı olayı, sınırsız da olsa mevcut kadrodaki yabancı sayısı 10'u geçmemeli bence. 6'sı sahada olur, 2-3'ü kulübede, 1 de 17-18 yaşlarında genç bir yabancı alınıp kiraya ya da A2'ye yollanır. AB statüsü olursa, AB pazarına yönelir artık büyük kulüpler. Ondan sonra da bekle ki, genç bir yerli yetişsin.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu kadroda Oğuzhan ve iyileşmiş, sağlam bir İsmail Köybaşı da mutlaka olmalı. Yabancı olayı, sınırsız da olsa mevcut kadrodaki yabancı sayısı 10'u geçmemeli bence. 6'sı sahada olur, 2-3'ü kulübede, 1 de 17-18 yaşlarında genç bir yabancı alınıp kiraya ya da A2'ye yollanır. AB statüsü olursa, AB pazarına yönelir artık büyük kulüpler. Ondan sonra da bekle ki, genç bir yerli yetişsin.
    Böyle bir şey olamaz zaten ben sadece doruk noktasını gösterdim böyle bir olaya ben de karşıyım.

Mesaj Yetkileri