1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Su anki hali ile Besiktas.

----------------------cenk--------------------------
    Transfer------franco----sivok----------transfer
    -------------------necip----------------------
    -----------oguzhan-----fernandes---------
    --Tore------------------------------olcay--
    ------------------transfer-------------------

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Su anki hali ile Besiktas.

----------------------cenk--------------------------
    Transfer------franco----sivok----------transfer
    -------------------necip----------------------
    -----------oguzhan-----fernandes---------
    --Tore------------------------------olcay--
    ------------------transfer-------------------
    Bence artık şu çakma 4-3-3'den vazgeçip 4-2-3-1'e dönülmeli. Fernandes ve Oğuzhan'dan birini öne kaydırıp göbekte bu iki isimden birinin yanına kesici bir orta saha alınmalı. Necip'i şu haliyle ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Necip , Veli bu oyuncular kadro derinliği için çok iyiler. Kaleci transferi kadar savunması kuvvetli bir orta saha gerekli. Kanatlarda dediğim oyun düzenine yatkın. Bilic'te zaten geçen sezon Rusya'da 4-2-3-1'i kullanmış. Tigana'dan sonra gelen her hoca üçlü oynattı ama oyun olarak hiç bir zaman tatmin etmedi. Bir tek Schuster zamanında oynanan oyunu ayrı tutarım ama ondada sonuçlar iyi değildi. Ondada sistem 4-2-3-1 idi zaten genelde.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bence artık şu çakma 4-3-3'den vazgeçip 4-2-3-1'e dönülmeli. Fernandes ve Oğuzhan'dan birini öne kaydırıp göbekte bu iki isimden birinin yanına kesici bir orta saha alınmalı. Necip'i şu haliyle ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Necip , Veli bu oyuncular kadro derinliği için çok iyiler. Kaleci transferi kadar savunması kuvvetli bir orta saha gerekli. Kanatlarda dediğim oyun düzenine yatkın. Bilic'te zaten geçen sezon Rusya'da 4-2-3-1'i kullanmış. Tigana'dan sonra gelen her hoca üçlü oynattı ama oyun olarak hiç bir zaman tatmin etmedi. Bir tek Schuster zamanında oynanan oyunu ayrı tutarım ama ondada sonuçlar iyi değildi. Ondada sistem 4-2-3-1 idi zaten genelde.
    Guti tarzı birşey olsa elimizde çok yararda kıymetini bilemedik işte.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Guti tarzı birşey olsa elimizde çok yararda kıymetini bilemedik işte.
    Oğuzhan Guti'nin oynadığı pozisyonun oyuncusu diye düşünüyorum. Beşiktaş maçlarını dikkatli izleyen biri şunu iyi gözlemlemiştir. Oğuzhan orta sahanın ortasında oynadığı maçlarda topla çok iyi işler yapsa da işin savunma kısmını iyi beceremeyen , çok fazla koşmayı sevmeyen bir oyuncu. Ve çabuk yoruluyor. Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda değerlendirip, Fernandes göbekte Oğuzhan'ı destekleyen oyuncu olabilir. Fernandes o fizik gücüyle daha çok oyunun iki yönünü oynayan oyuncu olmalı. Samet Aybaba bunun tam tersini yapıyordu ama Bilic bence dediğim gibi kullanacak bu iki oyuncuyu. Oğuzhan'a saha içinde daha fazla serbestlik tanınmalı. Daha önde oynatılmalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Oğuzhan Guti'nin oynadığı pozisyonun oyuncusu diye düşünüyorum. Beşiktaş maçlarını dikkatli izleyen biri şunu iyi gözlemlemiştir. Oğuzhan orta sahanın ortasında oynadığı maçlarda topla çok iyi işler yapsa da işin savunma kısmını iyi beceremeyen , çok fazla koşmayı sevmeyen bir oyuncu. Ve çabuk yoruluyor. Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda değerlendirip, Fernandes göbekte Oğuzhan'ı destekleyen oyuncu olabilir. Fernandes o fizik gücüyle daha çok oyunun iki yönünü oynayan oyuncu olmalı. Samet Aybaba bunun tam tersini yapıyordu ama Bilic bence dediğim gibi kullanacak bu iki oyuncuyu. Oğuzhan'a saha içinde daha fazla serbestlik tanınmalı. Daha önde oynatılmalı diye düşünüyorum.
    kesinlikle katılıyorum oguzhan önde serbest olup arkasında fernandes olmalı ancak bu sistem icin kesinlikle cok saglam bir defansif ortasaha lazım. gecen sene bursanın ing,ltereye yolladıgı adam gibi biri lazım bize güclü ve top kesen..

Mesaj Yetkileri