Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 27.91%
  • Fenerbahçe

6 13.95%
  • Bursaspor

25 58.14%
1 ile 30 arası toplam 1025 sonuç

Konu: Bursa ve diğerleri / 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Koy bakalım bende transfer düşüneyim takıma uykum kaçtı zaten
    Edit:UEFA'ya gideriz sıkıntı yol ama Halil abinin işi zor

niye zor laa ben zaten ŞL 'de çeyrek final oynayarak hedeflerimi fazlasıyla gerçekleştirdim , bu bütçe bu kadroyla her yıl ben mi şampiyon olacam
    size asıl ızdırap sonraki yıl başlıyor , benim gençler fena gelişiyor , önümüzdeki seneden ititbaren ambargo'ya başlarız , bakma sen GS bu yıl şampiyon olacak ama onlara Lig şampiyonluğu hiç bişey kazandırmayacak Ligin itibarı EPL'2 ninkinden bile düşük biz burada bi yarı final yapalım gelsin para gelsin prestij

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

]
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

niye zor laa ben zaten ŞL 'de çeyrek final oynayarak hedeflerimi fazlasıyla gerçekleştirdim , bu bütçe bu kadroyla her yıl ben mi şampiyon olacam
    size asıl ızdırap sonraki yıl başlıyor , benim gençler fena gelişiyor , önümüzdeki seneden ititbaren ambargo'ya başlarız , bakma sen GS bu yıl şampiyon olacak ama onlara Lig şampiyonluğu hiç bişey kazandırmayacak Ligin itibarı EPL'2 ninkinden bile düşük biz burada bi yarı final yapalım gelsin para gelsin prestij
    Steamden aynısını söyledim sana ama ligi bir defada olsa almadan bırakmam kura zor abi hiç sürpriz takım çıkmamış senden başka

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

İyi de hacı sen o kadar prestiji olmayan ligi 2.bitiriyon laf ettiğin adam lider o kadar düşük ligte Ş.Liginde çeyrek yapan adamın uçması lazım

edit:Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Mesaj Yetkileri