Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 27.91%
  • Fenerbahçe

6 13.95%
  • Bursaspor

25 58.14%
Sayfa 27 / 35 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1025 sonuç

Konu: Bursa ve diğerleri / 3. Sezon

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    UEFA'ya gitsinde az da olsa itibar olsun topçu gelmeyecek takıma
    bu sene gidersin uefaya son güncellemeyle gelen puan durumunuda koycam bak bakalım takımının durumuna

PUAN DURUMU ;

Nesil
    2012

Son 8'deki rakibimiz Alman panzeri Dortmund

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by erenimom View Post
    bu sene gidersin uefaya son güncellemeyle gelen puan durumunuda koycam bak bakalım takımının durumuna
    Koy bakalım bende transfer düşüneyim takıma uykum kaçtı zaten
    Edit:UEFA'ya gideriz sıkıntı yol ama Halil abinin işi zor

ilk önce takıma gelen şaçma sapan oyuncularla yollarını ayırırsın yeni yeknik direktör boş boş oyuncu aldı

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

ilk önce takıma gelen şaçma sapan oyuncularla yollarını ayırırsın yeni yeknik direktör boş boş oyuncu aldı
    Benim aldıklarımı satmasında benim çok yollıcağım adam var transferde büyük oynamak zorundayım hedef UEFA şampiyonluğu anca itibarımız yerine gelir adam mahalle takımına çevirdi benim güzel takımımı Avrupa Türkiye kupası lig hepsinde havlu attı Aziz iyi kovmadı onu

Nesil
    2012

niye zor laa ben zaten ŞL 'de çeyrek final oynayarak hedeflerimi fazlasıyla gerçekleştirdim , bu bütçe bu kadroyla her yıl ben mi şampiyon olacam
    size asıl ızdırap sonraki yıl başlıyor , benim gençler fena gelişiyor , önümüzdeki seneden ititbaren ambargo'ya başlarız , bakma sen GS bu yıl şampiyon olacak ama onlara Lig şampiyonluğu hiç bişey kazandırmayacak Ligin itibarı EPL'2 ninkinden bile düşük biz burada bi yarı final yapalım gelsin para gelsin prestij

Benim aldıklarımı satmasında benim çok yollıcağım adam var transferde büyük oynamak zorundayım hedef UEFA şampiyonluğu anca itibarımız yerine gelir adam mahalle takımına çevirdi benim güzel takımımı Avrupa Türkiye kupası lig hepsinde havlu attı Aziz iyi kovmadı onu
    senin oyuncular duruyo, gelen adamlarlardanda çoğu bonservissiz alındı

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

]
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

niye zor laa ben zaten ŞL 'de çeyrek final oynayarak hedeflerimi fazlasıyla gerçekleştirdim , bu bütçe bu kadroyla her yıl ben mi şampiyon olacam
    size asıl ızdırap sonraki yıl başlıyor , benim gençler fena gelişiyor , önümüzdeki seneden ititbaren ambargo'ya başlarız , bakma sen GS bu yıl şampiyon olacak ama onlara Lig şampiyonluğu hiç bişey kazandırmayacak Ligin itibarı EPL'2 ninkinden bile düşük biz burada bi yarı final yapalım gelsin para gelsin prestij
    Steamden aynısını söyledim sana ama ligi bir defada olsa almadan bırakmam kura zor abi hiç sürpriz takım çıkmamış senden başka

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

senin oyuncular duruyo, gelen adamlarlardanda çoğu bonservissiz alındı
    İyi okuturum 3e 5e az para gelsin takımı meyve bahçesine çevirmem lazım

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

İyi de hacı sen o kadar prestiji olmayan ligi 2.bitiriyon laf ettiğin adam lider o kadar düşük ligte Ş.Liginde çeyrek yapan adamın uçması lazım

edit:Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Lewandowski'yi satıp adam akıllı bir forvet alamamış mı dortmund ? Eğer öyleyse Jürgen Klopp'a aynen ilet bunu Halil '' yazıklar olsun'' Eleme ihtimalin var, tahminen denk geçen iki maç olur gibi geliyor bana

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bence Dortmund yenilir çünkü cogu pozisyonda devşirme adam var ve moraller de kötü

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    İyi de hacı sen o kadar prestiji olmayan ligi 2.bitiriyon laf ettiğin adam lider o kadar düşük ligte Ş.Liginde çeyrek yapan adamın uçması lazım

edit:Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Yok benim anlatmak istediğim şu bu şampiyonluk GS 'nin prestijine bişey kazandırmaz , eğer antalya veya gençler şampiyon olsaydı eyv , çok daha prestijli bir takım olurdu ama prestiji 3 yıldız olan bir ligde gs şampiyon olsa nolur olmasa nolur ilk 2 onun için yeterli amaç artık lig değil ŞL olmalı , GS ve FB için ayrıca uzanamadığımız bir ciğer değil sadece kasmadık ve kasmadığımız halde ligde geçen sezondan beri 60 maç yaptık sadece 3 mağlubiyet aldık 3'ğde deplasmanda daha iç sahada yenen bir takım çıkmadı o 3 malubiyette 2 FB deplasmanı biri GS deplasmanı oda zarzor

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    Lewandowski'yi satıp adam akıllı bir forvet alamamış mı dortmund ? Eğer öyleyse Jürgen Klopp'a aynen ilet bunu Halil '' yazıklar olsun'' Eleme ihtimalin var, tahminen denk geçen iki maç olur gibi geliyor bana

İletirim ya turu geçemesekde kendimize yakışan bir şekilde eleniriz

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Bence Dortmund yenilir çünkü cogu pozisyonda devşirme adam var ve moraller de kötü
    Dortmund maçına 2 maç var , o arada ligde 1 mağlubiyet alırlarsa moraller daha da gider inş , öyle olur çünkü yarı final harika ötesi olur

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fener manejeri geri dön laaa halil de ligi takmıyınca meydan gs ye kaldı dortmund ise zor ama imkansız değil hele grosskeutz forvet oynarsa bir şansımız olur

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Şimdiden GS'nin şampiyonluğunu tebrik ederim..

Halil hocam ç.finalde senden başka sürpriz takım kalmamış , Dortmund normalde çok iyi takım ama ilk 11'ine bakıldığına belki eleyebilirsin ama ben eleneceğeini düşünüyorum artık yeter ..

Skor Tahmini
    Dortmund 2 : 0 BURSA
    BURSA 2 : 2 Dortmund

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dortmund macını beklıyoruz bence gecıceksın turu

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    fener manejeri geri dön laaa halil de ligi takmıyınca meydan gs ye kaldı dortmund ise zor ama imkansız değil hele grosskeutz forvet oynarsa bir şansımız olur
    Son 8 deki en zayıf 3 takımdan 2 'si karşılaşacak , ben şansımı % 50 görüyorum , ligde benim takım çok rehavete kapıldı sanki her yıl şampiyon oluyorlar arka arka ya erciye ve Akhisar'a puan verdik , ama daha güçlü rakiplere özellikle ŞL 'de full konsantre oluyorlar , şampiyonluğun kaçmasında ki tek üzüntüm direk gruplara kalınıyordu , şimdi 2 ön eleme oynayacağız .

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Şimdiden GS'nin şampiyonluğunu tebrik ederim..

Halil hocam ç.finalde senden başka sürpriz takım kalmamış , Dortmund normalde çok iyi takım ama ilk 11'ine bakıldığına belki eleyebilirsin ama ben eleneceğeini düşünüyorum artık yeter ..

Skor Tahmini
    Dortmund 2 : 0 BURSA
    BURSA 2 : 2 Dortmund

Ben bu skor tahminlerini totem olarak alıyorum yarı finale çıkmam lazım , üst üste 2 sene avrupa'da yarı final benim için unutulmaz olur , ya aslında baktığın zaman tamam hayal ama benim orada yenemeyeceğim tek takım Barça en güçlü takımlarla bile oynarken onları yenemedim , bu turu geçersem , herşey olabilir , sahamızda gerçekten çok etkili oynuyoruz , hatta geçen seneden bu zamana sahamda oynadığım AL - ŞL ve Lig maçlarında beni içeride yanlızca Barcelona yene bildi , Sevilla - İnter - Arsenal - Fb - Gs -Bjk gibi takımlara ızdırap olduka orada

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Dortmund macını beklıyoruz bence gecıceksın turu
    İnş , geçeriz deli para gelicek

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    Bu akşam oyundayım takımı toplayabildiğim kadar toplayıp transfere girişicem inş Eren'e yar etmem kolayına bundan sonra ligi

Bu akşam oyundayım takımı toplayabildiğim kadar toplayıp transfere girişicem inş Eren'e yar etmem kolayına bundan sonra ligi
    bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

bekliyorum
    Az kaldı az senin seneye atacağın başlığı bile veriyorum yaz bi kenara Şampiyonluk uzak menemene tuz at

Az kaldı az senin seneye atacağın başlığı bile veriyorum yaz bi kenara Şampiyonluk uzak menemene tuz at
    bizde öyle menemen falan olmaz reis biz zengin takımız kebapa falan tuz atarız

Nesil
    2012

bizde öyle menemen falan olmaz reis biz zengin takımız kebapa falan tuz atarız
    O zaman Bursa İskender'e Tuz aT hahaha

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Ah ah bu sezon olsaydımda Türkiye kupasındaki gibi atsaydım 5 tane sana ondan sonra ister kebaba ister menemene tuzunu atardın

Ah ah bu sezon olsaydımda Türkiye kupasındaki gibi atsaydım 5 tane sana ondan sonra ister kebaba ister menemene tuzunu atardın
    bu sene olsaydında bişey değişmezdi çünkü eski galatasaray yok artık yeni sistemim oturdu,yeni yıldız transferlerle birlikte lige ambargo koyarım

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

bu sene olsaydında bişey değişmezdi çünkü eski galatasaray yok artık yeni sistemim oturdu,yeni yıldız transferlerle birlikte lige ambargo koyarım
    Aziz baba parayı versin görüşecez

Aziz baba parayı versin görüşecez
    bakalalım artık

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Telden giriyorum,nasıl durumlar

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Telden giriyorum,nasıl durumlar
    İyi kardeşim Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde benim profildeki takım ile eşleştim

Sayfa 27 / 35 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon

Mesaj Yetkileri