niye zor laa ben zaten ŞL 'de çeyrek final oynayarak hedeflerimi fazlasıyla gerçekleştirdim , bu bütçe bu kadroyla her yıl ben mi şampiyon olacamsize asıl ızdırap sonraki yıl başlıyor , benim gençler fena gelişiyor , önümüzdeki seneden ititbaren ambargo'ya başlarız , bakma sen GS bu yıl şampiyon olacak ama onlara Lig şampiyonluğu hiç bişey kazandırmayacak Ligin itibarı EPL'2 ninkinden bile düşük biz burada bi yarı final yapalım gelsin para gelsin prestij
![]()
Lewandowski'yi satıp adam akıllı bir forvet alamamış mı dortmund ? Eğer öyleyse Jürgen Klopp'a aynen ilet bunu Halil '' yazıklar olsun''Eleme ihtimalin var, tahminen denk geçen iki maç olur gibi geliyor bana
Bence Dortmund yenilir çünkü cogu pozisyonda devşirme adam var ve moraller de kötü![]()
Yok benim anlatmak istediğim şu bu şampiyonluk GS 'nin prestijine bişey kazandırmaz , eğer antalya veya gençler şampiyon olsaydı eyv , çok daha prestijli bir takım olurdu ama prestiji 3 yıldız olan bir ligde gs şampiyon olsa nolur olmasa nolur ilk 2 onun için yeterli amaç artık lig değil ŞL olmalı , GS ve FB için ayrıca uzanamadığımız bir ciğer değil sadece kasmadık ve kasmadığımız halde ligde geçen sezondan beri 60 maç yaptık sadece 3 mağlubiyet aldık 3'ğde deplasmanda daha iç sahada yenen bir takım çıkmadı o 3 malubiyette 2 FB deplasmanı biri GS deplasmanı oda zarzor
İletirimya turu geçemesekde kendimize yakışan bir şekilde eleniriz
Dortmund maçına 2 maç var , o arada ligde 1 mağlubiyet alırlarsa moraller daha da gider inş , öyle olur çünkü yarı final harika ötesi olur![]()
fener manejeri geri dön laaa halil de ligi takmıyınca meydan gs ye kaldıdortmund ise zor ama imkansız değil hele grosskeutz forvet oynarsa bir şansımız olur
![]()
Şimdiden GS'nin şampiyonluğunu tebrik ederim..
Halil hocam ç.finalde senden başka sürpriz takım kalmamış , Dortmund normalde çok iyi takım ama ilk 11'ine bakıldığına belki eleyebilirsin ama ben eleneceğeini düşünüyorum artık yeter..
Skor Tahmini
Dortmund 2 : 0 BURSA
BURSA 2 : 2 Dortmund
Dortmund macını beklıyoruz bence gecıceksın turu![]()
Son 8 deki en zayıf 3 takımdan 2 'si karşılaşacak , ben şansımı % 50 görüyorum , ligde benim takım çok rehavete kapıldı sanki her yıl şampiyon oluyorlar arka arka ya erciye ve Akhisar'a puan verdik , ama daha güçlü rakiplere özellikle ŞL 'de full konsantre oluyorlar , şampiyonluğun kaçmasında ki tek üzüntüm direk gruplara kalınıyordu , şimdi 2 ön eleme oynayacağız .
Ben bu skor tahminlerini totem olarak alıyorumyarı finale çıkmam lazım , üst üste 2 sene avrupa'da yarı final benim için unutulmaz olur , ya aslında baktığın zaman tamam hayal ama benim orada yenemeyeceğim tek takım Barça en güçlü takımlarla bile oynarken onları yenemedim , bu turu geçersem , herşey olabilir , sahamızda gerçekten çok etkili oynuyoruz , hatta geçen seneden bu zamana sahamda oynadığım AL - ŞL ve Lig maçlarında beni içeride yanlızca Barcelona yene bildi , Sevilla - İnter - Arsenal - Fb - Gs -Bjk gibi takımlara ızdırap olduka orada
![]()
Ah ah bu sezon olsaydımda Türkiye kupasındaki gibi atsaydım 5 tane sana ondan sonra ister kebaba ister menemene tuzunu atardın![]()
Telden giriyorum,nasıl durumlar![]()