Quote Originally Posted by Peguy View Post
Pek gelişmedi dediğin gibi birde 4 ay sakatlandı geçen sene. Ama fiziksel olarak 1-2 özelliğinde 1 tık iniş oldu fazlada inmedi özellikleri. Takasla almıştık olmadı yine takasla göndeririz. Güvenip yola çıkılmıyor sakatlanıyor. Diğer amc 30 yaşında. Göndermeyi planlıyorum zaten ama devreyi beklemek durumundayız. Onun oynatmak yerine genç oyuncu oynatıp gelişmesini sağlamak istiyoruz. 18lik bir orta sahamız var onu ofansifde kullanıyoruz ama tek kişiyle olacak iş değil. Aslında Adryan yada Nem gücümüz yetiyor ama klüp stratejimize ters o yüzden almıyoruz. Yüksek meblalara 1-2 sezon kapalıyız. Arayışlarımız sürüyor.
Yacine Brahimi var aslında yüksek bonservisler ödendiğini hiç görmedim kendisine hala Rennes'de ise işine yarabilir bir de barçadaki Dos Santos (=[/quote]
Bakayım bir o elemana bu aralar maç değilde transfer araştırması içindeyim o yüzden güncelleme biraz vakit alabilir. Takip eden arkadaşlardan ricam tavsiyeye açığım. Mevkii ofansif orta saha yaş en fazla 25 bonservis ücreti tuzlu olmayacak. Aslında nicusor stanciu var eski öğrencilerimden deli oyuncu ama anlamadığım şekilde izin sorunu oluyor. Oysa kendisi romanyalı ve romanya Ab üyesi. Ab üyesi olduğu halde niye sıkıntı var anlayamıyorum. Birkaç ülkede bu sıkıntı var. Hırvatistanda artık ab üyesi sayılıyor. Gittik dinamodan halilovici istedik ilk başta tamamen yer almak için izin isteyecek diyordu şimdi raporunda izin yok diyor. Oysa romanya zaten üye çok ilginç geldi :F