Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Taktiğim atak ama rakibe göre atak oynarken kontra tikini açıyorum yada evertondayken 2-0dı tamamen kontraya dönmüştük. Özellikle duran toplara kendimce bir yöntem buldum. İstersen resimlerle anlatabilrim rakip kornerlerde onlar kadar bizde tehlike yapıyoruz (:

Sakatlıklardan geçen yılda çekmiştim bu yılda başladık ama Allahtan ay değil hafta/haftalar.. 3er hafta yazıyor ama profillerinde 3-4 hafta diyor bide bunlar gelip maç kondisyonu yüklicek tekrar temizinden bir bucuk ay yediler :F Neyseki kadromuza güveniyoruz. Chelsea ve Manu maçlarını birazdan yapıcam önce Cheslea maçında rakibi analiz edelim. Zira rakip analizini iyi yapıp talimatları yerinde verirsen süprizlere imza atabiliyorsun.

Bak seni gördüm yine soru geldi aklıma Maç başlamadan önce devre arası ve sonrası yapılan konuşmalar moralleri epey etkiliyor haliyle maçıda etkiliyor. Geçen yılalrda bu konuşmaları her maç yapmamanın daha faydalı olduğu söylenirdi neymiş iksirmiş yeri geldiğinde kullanmak lazımmış gibi ama ben her maç yapıyorum her maç tepki veriyorlar moraller arttığı sürece sıkıntı yok. Sadece uyum düşükken oda ilk sezon başlarında falan pek tepki vermiyorlardı düzeldi. Sen bu konuşma işine ne diyosun ? Sonuçta her maç farklı rakipler iksir işi saçma gelmişti açıkcası

Vaktin olduğunda anlatırsan çok sevinirim. Ne zaman kontra yapmamız gerekse bizim fişek çoçuklara kal geliyor. Top ayağında olan koşuyor, diğerleri bakıyor. Sonra topla oynayan oyuncumuz duruyor, herkes koşmaya başlıyor, tam komedi

Pozitif etki ettiğin sürece maç sırasında bile konuşsan yeridir. Bu seride oyuncu moralleri oyuna çok daha fazla etki ediyor. Mutsuz oyuncular hep kayıp. Bu yüzden gerek takım kötü giderken yapılan takım toplantıları, gerekse maç içi konuşmaları çok önemli. Menajer olarak göreve ilk başladığında oyuncular pek sallamaz ama anlaşmaya başladıysanız çok iyi.

Ben genelde maç başında rahat olun diyorum, devre arası işler kötü gidiyorsa basıyorum kalayı. Belki maçın başında yaptığım tam olarak doğru değil ama devre arasında kurtardığımız maç sayısı hayli fazla. Hem morali hem de oyuncuların maça olan konstrasyonlarını arttırıyor