Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın ama birşey soracağım,

oyuncu rollerini taktikte hangi rolü vermişse öyle bırakıyorum demişsin, mesela 4-4-2 oynuyorsan forvetlerin otomatik olarak mı rol alıyor? ben onlar rastgele oluyor sanıyordum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    çok teşekkürler çok güzel anlatmışsın ama birşey soracağım,

oyuncu rollerini taktikte hangi rolü vermişse öyle bırakıyorum demişsin, mesela 4-4-2 oynuyorsan forvetlerin otomatik olarak mı rol alıyor? ben onlar rastgele oluyor sanıyordum
    Yok yok otomatik değil onu sen ver kafandaki sisteme göre..Aslında buda elindeki oyunculara bağlı ben bazen pivot görünümlü komple forvet + Fırsatçı kullanırken bazen çift komple forvet falan kullanıyorum bu tamamen rakibe ve oyun sisteminize bağlı. Maç içinde de durumlar değişiyor tabii..İlerde çift forvet oynuyosanız 2side bekleyen türden olmamalı yada gidip en azından birinin pozisyonda serbestlik özelliğini evet işaretleyin..Böylece savunmayı sağa sola dağıtırken orta sahadan gelen oyuncularınız yada diğer hücumcunuz boşluk bulabilsin

Mesaj Yetkileri