Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Hatta şöyle küçük bi öneri listesi hazırladım, kolaylık olsun sana

Kale: René Adler

Defans: Robert Huth , Mathieu Debuchy , Heiko Westermann

Ortasaha: Darren Fletcher , Francisco Javier García , Claudio Yacob , Jérémy Toulalan

Kanat: Xabi Prieto , Simone Pepe , Chris Brunt , Mariano Izco

Forvet: Alexandr Kerzhakov , Miguel Pérez Cuesta (Michu) , Fabio Quagliarella

gibi, bu oyuncuları örnek olması için yazdım tabi, ama her takımda eski ağır toplardan bulunması avantajlı bir durum olur
    Özellikle Claudio Yacob ile Michu dan birisi uçurur takımı gerçi Rumen AMC de vardı ama (=

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Özellikle Claudio Yacob ile Michu dan birisi uçurur takımı gerçi Rumen AMC de vardı ama (=
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Michu'yu al arkasına formasına benim adımı yazsın.Taa Celta Vigo zamanından beri takip ederim.Orada Rayo'daki kadar gol atmıyordu ama yinede çok iyi oynuyordu.Buralara gelmesini benim manevi desteğime borçlu
    Sizlere as 11imin özellikle orta sahamın profilleri atayım paramızı sokağa atmak istemiyoruz yada satıp dediklerinize bakalım ama takımla fazla oynamakta istemiyorum hani
    Quote Originally Posted by Damigol View Post
    ManU ile eşleşecek kadar dayanabileceksen ManU düşünsün artık.
    Daha sezon başlamadan iddalı açıklamalarda bulunmak istemem hatta hiç iddialı açıklama sevmem sadec elimden gelene yapacağımıza sçz verebilirim. Bizi yenmek ve elemek çok kolay olmayacaktır

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sizlere as 11imin özellikle orta sahamın profilleri atayım paramızı sokağa atmak istemiyoruz yada satıp dediklerinize bakalım ama takımla fazla oynamakta istemiyorum hani

Daha sezon başlamadan iddalı açıklamalarda bulunmak istemem hatta hiç iddialı açıklama sevmem sadec elimden gelene yapacağımıza sçz verebilirim. Bizi yenmek ve elemek çok kolay olmayacaktır
    Sana hak veriyorum ben de senin gibiyim gençleri oynatırım hep satmak da istemem bizimkiler öyle öneri belki ihtiyacın olur diye yoksa bebelere dokunma

Mesaj Yetkileri