Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 16 / 45 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    son 16 ya kadar ya manu nun ya da senin biletinin keserler benden söylemesi kavuşturmazlar bu iki takımı
    Manuyu bilmem ama kura bize bi yamuk yapıp barça falan ibi takımlarla eşleştirmezse çeyreği görürüz gibime geliyor gerisi ise takımın form ve kura şansımıza bağlı tabi şuda var daha gruplara kalmadan da elenebiliriz. Takım form tutmadan seri başı olmayacağımız için dişli bir ekip bizi kupa dışına itebilir

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Hatta şöyle küçük bi öneri listesi hazırladım, kolaylık olsun sana

Kale: René Adler

Defans: Robert Huth , Mathieu Debuchy , Heiko Westermann

Ortasaha: Darren Fletcher , Francisco Javier García , Claudio Yacob , Jérémy Toulalan

Kanat: Xabi Prieto , Simone Pepe , Chris Brunt , Mariano Izco

Forvet: Alexandr Kerzhakov , Miguel Pérez Cuesta (Michu) , Fabio Quagliarella

gibi, bu oyuncuları örnek olması için yazdım tabi, ama her takımda eski ağır toplardan bulunması avantajlı bir durum olur
    Özellikle Claudio Yacob ile Michu dan birisi uçurur takımı gerçi Rumen AMC de vardı ama (=

Ortasaha: Darren Fletcher , Francisco Javier García , Claudio Yacob , Jérémy Toulalan

gibi, bu oyuncuları örnek olması için yazdım tabi, ama her takımda eski ağır toplardan bulunması avantajlı bir durum olur

Michu'yu al arkasına formasına benim adımı yazsın.Taa Celta Vigo zamanından beri takip ederim.Orada Rayo'daki kadar gol atmıyordu ama yinede çok iyi oynuyordu.Buralara gelmesini benim manevi desteğime borçlu

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

ManU ile eşleşecek kadar dayanabileceksen ManU düşünsün artık.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Saolasın ama taktiğim gereği kanat kullanmıyorum. Bulabilirsek çok sağlam forvet oda Finneyi zazayı vs kesecek yoksa oda yok..Genç stoper bulabilirsek yaşlılarını satıp (24-25 yaş) en kaliteli stoperleri asa koyup diğe gençleri pişiricez. Yoksa takım hem çok genç hem kaliteli. Öyle bir kadro kurmuşum ki maşAllah 2 senede transfere ihtiyaç kalmadı. Hem gençleri oynatmalıyımki iyice gelişsinler 2 yıl sonra mevkiilerinin en iyileri olablicek seviyedeler. Özellikle 4-5 oyuncunun profilini atmayı düşünüyorum bana hak vermeniz açısından (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Saolasın ama taktiğim gereği kanat kullanmıyorum. Bulabilirsek çok sağlam forvet oda Finneyi zazayı vs kesecek yoksa oda yok..Genç stoper bulabilirsek yaşlılarını satıp (24-25 yaş) en kaliteli stoperleri asa koyup diğe gençleri pişiricez. Yoksa takım hem çok genç hem kaliteli. Öyle bir kadro kurmuşum ki maşAllah 2 senede transfere ihtiyaç kalmadı. Hem gençleri oynatmalıyımki iyice gelişsinler 2 yıl sonra mevkiilerinin en iyileri olablicek seviyedeler. Özellikle 4-5 oyuncunun profilini atmayı düşünüyorum bana hak vermeniz açısından (:
    Söylediklerinde haklısın ama eğer Avrupada başarılı olmak istiyorsan takımdaki mental kaliteyi, tecrübeyi biraz daha yukarı çekmen işini kolaylaştıracaktır. Belki feda edebileceğin ya da gözden çıkartacağın kişiler üzerinden 1-2 transfer yapabilirsin. İşin en heyecanlı kısmı bu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

24 yaşındaki adama yaşlı diyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Özellikle Claudio Yacob ile Michu dan birisi uçurur takımı gerçi Rumen AMC de vardı ama (=
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Michu'yu al arkasına formasına benim adımı yazsın.Taa Celta Vigo zamanından beri takip ederim.Orada Rayo'daki kadar gol atmıyordu ama yinede çok iyi oynuyordu.Buralara gelmesini benim manevi desteğime borçlu
    Sizlere as 11imin özellikle orta sahamın profilleri atayım paramızı sokağa atmak istemiyoruz yada satıp dediklerinize bakalım ama takımla fazla oynamakta istemiyorum hani
    Quote Originally Posted by Damigol View Post
    ManU ile eşleşecek kadar dayanabileceksen ManU düşünsün artık.
    Daha sezon başlamadan iddalı açıklamalarda bulunmak istemem hatta hiç iddialı açıklama sevmem sadec elimden gelene yapacağımıza sçz verebilirim. Bizi yenmek ve elemek çok kolay olmayacaktır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

24 yaşındaki adama yaşlı diyor
    Stoperlerin en yaşlıları o yaştalar ben napıyım takım 21-22 yaşında daha
    Söylediklerinde haklısın ama eğer Avrupada başarılı olmak istiyorsan takımdaki mental kaliteyi, tecrübeyi biraz daha yukarı çekmen işini kolaylaştıracaktır. Belki feda edebileceğin ya da gözden çıkartacağın kişiler üzerinden 1-2 transfer yapabilirsin. İşin en heyecanlı kısmı bu
    Aslında onu düşünüyorum ama kıyamıyorum evlatlarıma

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bakalım bari şu bebeklerin profillerine

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Sizlere as 11imin özellikle orta sahamın profilleri atayım paramızı sokağa atmak istemiyoruz yada satıp dediklerinize bakalım ama takımla fazla oynamakta istemiyorum hani

Daha sezon başlamadan iddalı açıklamalarda bulunmak istemem hatta hiç iddialı açıklama sevmem sadec elimden gelene yapacağımıza sçz verebilirim. Bizi yenmek ve elemek çok kolay olmayacaktır
    Sana hak veriyorum ben de senin gibiyim gençleri oynatırım hep satmak da istemem bizimkiler öyle öneri belki ihtiyacın olur diye yoksa bebelere dokunma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Bakalım bari şu bebeklerin profillerine
    Sana hak veriyorum ben de senin gibiyim gençleri oynatırım hep satmak da istemem bizimkiler öyle öneri belki ihtiyacın olur diye yoksa bebelere dokunma
    laptopa geçiyorum biazdan..Hem evlatlarımı paylaşayım hemde isterseniz taktiğimi paylaşım akşam üzeri bahsini ettiğim birkaç hususu taktik üzerinden anlatmak isterim. Ve sormak istediklerimde var tabiiki

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

laptopa geçiyorum biazdan..Hem evlatlarımı paylaşayım hemde isterseniz taktiğimi paylaşım akşam üzeri bahsini ettiğim birkaç hususu taktik üzerinden anlatmak isterim. Ve sormak istediklerimde var tabiiki
    o zaman beklemedeyiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu oyuncularım(Garmash ve Alderwield günleri sayılı gelecek) mevkiilerinde As oyuncular ve birkaçıda yedek beklemek zorunda kalıyor hatta profilini koymadığım diğer evlatlarımda bunlarla rekabet edecek düzeyde iyiler. Şimdi fikirlerinizi alayım. Transfere gerek var mı ? bunları kesebilecek önerileriniz ?
    Spoiler: Bek 

Spoiler: Stoper 

Spoiler: Orta_Saha 

Spoiler: Forvet 

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

evrim geçirmiş oyuncular

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

takıma bak beeee bu takım şampiyon olur 2 seneye tabii ki de transfere gerek yok sen para biriktir kıyıda köşede

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zazanın son durumunu bilmiyordum koyarken farkettim kendini geliştirmiş forvet transferinide kapattık diyebilirim Bunlara ek olarak beklermdeki mansur ve juliaoda as takımda görev veriyorum Mino ve Trappier direk as deil. Stoperde Doria ve Toloiyi koymadım bile..Forvet finneyide koymadım ve Ferreyra Fierro falan sol cebinden alıp sağ cebine koyar dediğim genci paylaşmayı unutmuşum buyrun buda 17lik İnsan azmanı Maupaay..dripling 2 tık artarsa daha defans duramaz karşısında dribling artana kadar diğerleride 1-2 tık çıkar zaten (: bu arada birçok oyuncum mevkissinin gerekli özeliklerini kazanıyor.boş alanlara koşu kaleciyi geç üzerinden aşırt plase sıkı markaj ara topu vs vs

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

evrim geçirmiş oyuncular
    takıma bak beeee bu takım şampiyon olur 2 seneye tabii ki de transfere gerek yok sen para biriktir kıyıda köşede
    Bu yüzden diyorum transfere gerek yok takımla oynamaya gerek yok tamam elbette daha iyileri bulunup alınır ama gerek yok boş yere para vermeye. oynadıkça uçuyor adamlarım (: Stoper baath yedekti varelayı satıp stoper bulamayınca 11e koydum herif bir açıldı pir açıldı 10 küsür milyon verdiğim Doriayı yedek klübesine mahkum edicek. 600 bine aldık Southampton 9 verdi vermedik falan. Hele orta saham tam bir efsane..şuan Southamptonda şinderlini alsam mı almasam mı diyorum ama 4 tane canavar var hatta minoda oynayabiliyor tam 5 canavar var..iyi oyuncu yada gelişecek genç görünce dayanamıyorum lakin eldekilere içim elvermiyor. Bu sene bile malzemeyi güzel kullanırsak kafaya oynarız inş. 2 sene içine 10 senelik takım kurduk

Sen boşver 11 transferini gerekli gördüğün yerlere alternatifler alarak kadronun altını doldur.1-2 sene daha rahat götürür bu adamlar seni.Bu arada Maupay'i oynatabildiğin kadar oynat insanlıktan çıkıyor geçen serinin Nangis'i Niang'ı gibi bir şey oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Oyuncuların hepsi çok iyi 1-2 seneye mükemmel olurlar zaten PA'ları izin verdiğince (= gözüme çarpan hiçbir mevki yok belki uygun fiyata daha iyisini bulabilirsen sağ bek alınabilir..Taktiğini bilmiyorum ama Morgan'a da pek ihtiyacın yok gibi sağlam adamlar var mc de

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Oyuncuların hepsi çok iyi 1-2 seneye mükemmel olurlar zaten PA'ları izin verdiğince (= gözüme çarpan hiçbir mevki yok belki uygun fiyata daha iyisini bulabilirsen sağ bek alınabilir..Taktiğini bilmiyorum ama Morgan'a da pek ihtiyacın yok gibi sağlam adamlar var mc de
    Sağ bek aklımda geçen yıl Sputhamptondan bir oyunu vardı satmak istemediler bizde gitim Trapi aldık. Ama şuan Juliaoyu kiralayıp onu kadromuza katabiliriz. Juliaonun defansif olark biraz daha gelişmeye ihtiyacı var yaşı 19 2 sen kiralık gider sonra gelir veririrz formayı
    Sen boşver 11 transferini gerekli gördüğün yerlere alternatifler alarak kadronun altını doldur.1-2 sene daha rahat götürür bu adamlar seni.Bu arada Maupay'i oynatabildiğin kadar oynat insanlıktan çıkıyor geçen serinin Nangis'i Niang'ı gibi bir şey oluyor.
    maupayı oynatıyordumda özellik konnusunu konuşmuştukya çıldırtacak goller kaçırıyordu intere kiraladık gitsin tecrübe kazansın diyerek. alternatiflerim bol kadroda sıkıntımız yok ama hayvani bir forvet ve defansı trippier kadar iyi olmak suretiyle ofansıda güçlü olan sağ bek aldık mı tamamdır.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdi gelelim taktiğim üzerinden birkaç mevzuya değinmeye

Öncelikle 1 buçuk yıl bu sistemle oynadık. Son 6 aylık periotta ise istişare yaptığımız birkaç arkadaşla kanaat getirip birkaç ufak şeylerde değişiklik yapıp daha olumlu sonuçlar aldık.
    Sistemimde ML-MR-AML-AMR gibi kanat yok. Kanatlı taktiklerde başarılı olduk ama istediğim seviyede olamadık daha da önemlisi kanat oyuncuları bulmak zor. Buldun diyelim alması mesele. Çok para istiyorlar. ben oyuncu alırken mentaline bakarım öncelikle tekniğini sahaya yansıtamayan adamı zaruri kalmadığım sürece klüpten içeri sokmam. Hem iyi kanat hemde mentali iyi olacak çok çok zor (:

Eğer isterseniz şimdi mevzulara geçiş yapalım (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

merak ettiğim bu taktikte daha çok ataklar ortadan mı gelişiyor , defans bekler skora asist anlamında falan katkıda bulunuyormu

Geçemedik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

merak ettiğim bu taktikte daha çok ataklar ortadan mı gelişiyor , defans bekler skora asist anlamında falan katkıda bulunuyormu
    Geçemedik
    Özür dilerim ufak bi işim çıktıda aslında nerden başlayacağımı bilmiyorum..Aklıma geldikçe yazacağım ve soracağım..tabi sizlerde sorabilirsiniz aklınıza takılanları yada yanlış veya eksik olduğunu düşündüğünüz söylemlerimi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelik olarak Reus arkadaşımızın sorusu ile başlayalım o zaman.
    Formasyon gereği öyle gözükse de özellikle bekler süpriz şekilde rakip ceza sahasına sızıyor zira tüm takım ortadan yüklenirken onlarla cebelleşirken ajanvari giriyorlar. orta sahalarım kadar ofansta pozisyon içinde oluyorlar. ve forvet hattındaki oyunculara vereceğiniz görevde önemli mesela ben komple oynatırken Sassa çizgiye kadar inip bir bek gibi orta kesiyor ara pası atıyor. yaratıcı yada yardımcı forvet oynatırsanız onlarda kanadı kullanacaktır fazlasıyla Keza ofansif bekler hücuma çıkınca ona yardıma giden orta sahalarımda kenar oyuncusu gibi işlev görüyor. Kısaca tamamen ortadan hücum etmiyoruz. Hatta rakip kanatlar zayıfsa gidip forvet oyuncularından orta yapmalarını çizgiye inmelerini söylerseniz kanat işlevide görecektir bazen ben abartıp finneyi taç çizgisine yakın oyna komutu veriyordum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Korner taktiğinden bahsederken paylaştığım fotolardaki kontraya çıkan takımı görünce neden benim takım senin ki gibi tamamen kontraya çıkmıyor sorularına sanırım yanıt bulduk (:
    Mesela kontra mantığı ile oynarken kontra tiki açık ama normal kontrol yada hücum oynarken siz ayarlamazsanız kontra tiki default olarak kapalı. ve işin en ayrıntı kısmı ise yüklen komutu verince o kontra tiki yine evet oluyor Belki hepiniz dikkat ettiniz ama tam olarak ne işe yaradığı konusunda kafa yormadık. Ben hep merak ettim o tik evette olunca yada olmayınca ne oluyor diyerek. Hücum oynarken kontra tikini açnca takım kontra mı oynuyor diye ? amaaa gözlemlerim sonucu şu kanıya vardım o tik açık olunca işte defnasta yapsanız hücumda yapsanız takım kontra fırsatını buldumu Allah Allah nidalarıyla gidiyor (: yoksa sadece pozisyon içindeki oyuncular pozisyon çabasında oluyor.
    Peki hücum oynarken default olarak kontra tiki neden kapalı diye düşündüm. ve dedim ki hücum yada kontrol mentali ile oynuyorsanız daha olgun atak geliştirme adına kapalı oldugunu düşünüyorum. Artık ben hücumda oynasam rölantide oynasam kontra tiki hep açık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bergkamp arkadaşla işte kontra tikini söylerken bana dediki aslında mantığa ters olan birçok nkta var mesela kontra oynarken seri paslaşmak hızlı hücum etmek gerekir ama siz mentali kontra seçerseniz tempo ve genişlik düşüyor bu durumda nasıl hızlı atağa çıkarız ?
    Adama haklı mantık hataları yok değil tabi bize göre..o yüzden kontra oynarken hızlı tempu geniş alana özen göstermeniz lazım bana göre

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bunuda halettik ben neden katı oynuyorum ? Kontra tiki açık olduğu için bizim ilerdeki 3 lü sabit beklediğinden müthiş işliyor ve defansımızda etliye sütlüye karışmadan efendi gibi kendini kendi hizmetine adıyor (:
    Bunuda belirttikten sonra press ve agresifliği takımdan takıma değiştiriyorum artık. Takip edenler bilir özellikle 4-4-2ye müthiş zaafım vardı. Yine Bergamb üstadla bunun tartışmasını yaparken dedim ki 4-2-3-1 de çift kanat 4-4-2 de neden zorlanıyorum. Cevap oldukça akla uygundu. Rakip 4-2-3-1 ile oynarken bekleri biraz daha defansif yapıyor ama 4-4-2de boşluksuz 2 kanat arka arkaya oynadığından bekler daha atak e bende tek kanat oynadığımdan birde pres yaptırınca kanatları felç ediyorlardı Bunuda bu şekilde çözdük yani presi varsayılanda bırakıyorum fazla pres yaopınca özellikle 4-4-2de bekler fırlıyor ve rakip bekleri çok rahat ekarte ediyor. Rakip çık hızlı kanat oyuncularından oluşuyorsa chelsea manu vs bide 4-2-3-1 kullanıyorsa presi yaptırmıyorum daha mesafelide bıakıyorum pres yapmadan onun hamlesini bekliyoruz. şayet kanat oyuncularının denge güç vicüt zindeligi cesaret özelliklerinden birkaçı düşükse sert top kapma ile yıldırmaya yada sakatlamaya çalışıyoruz. Değilse top kapmayıda normal seyrinde bırakıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

O diilde ben kendi kendimle konuşuyorum resmen

Sayfa 16 / 45 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri