Bunuda halettik ben neden katı oynuyorum ? Kontra tiki açık olduğu için bizim ilerdeki 3 lü sabit beklediğinden müthiş işliyor ve defansımızda etliye sütlüye karışmadan efendi gibi kendini kendi hizmetine adıyor (:
Bunuda belirttikten sonra press ve agresifliği takımdan takıma değiştiriyorum artık. Takip edenler bilir özellikle 4-4-2ye müthiş zaafım vardı. Yine Bergamb üstadla bunun tartışmasını yaparken dedim ki 4-2-3-1 de çift kanat 4-4-2 de neden zorlanıyorum. Cevap oldukça akla uygundu. Rakip 4-2-3-1 ile oynarken bekleri biraz daha defansif yapıyor ama 4-4-2de boşluksuz 2 kanat arka arkaya oynadığından bekler daha atak e bende tek kanat oynadığımdan birde pres yaptırınca kanatları felç ediyorlardı Bunuda bu şekilde çözdük yani presi varsayılanda bırakıyorum fazla pres yaopınca özellikle 4-4-2de bekler fırlıyor ve rakip bekleri çok rahat ekarte ediyor. Rakip çık hızlı kanat oyuncularından oluşuyorsa chelsea manu vs bide 4-2-3-1 kullanıyorsa presi yaptırmıyorum daha mesafelide bıakıyorum pres yapmadan onun hamlesini bekliyoruz. şayet kanat oyuncularının denge güç vicüt zindeligi cesaret özelliklerinden birkaçı düşükse sert top kapma ile yıldırmaya yada sakatlamaya çalışıyoruz. Değilse top kapmayıda normal seyrinde bırakıyoruz