Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Madem herkes bir konu istiyor benim şu Watforda bir taktik yapsak ya 2 saattir denemediğim şey kalmadı gol atamıyoruz + adamlar bir kere gelip atıp gidiyor

Hani şöyle uzun ve ara paslarla forvetleri gol pozisyonuna sokabileceğimiz bir taktik için nasıl bir diziliş + takım talimatları + oyuncu yönlendirmeleri falan gerek ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Madem herkes bir konu istiyor benim şu Watforda bir taktik yapsak ya 2 saattir denemediğim şey kalmadı gol atamıyoruz + adamlar bir kere gelip atıp gidiyor

Hani şöyle uzun ve ara paslarla forvetleri gol pozisyonuna sokabileceğimiz bir taktik için nasıl bir diziliş + takım talimatları + oyuncu yönlendirmeleri falan gerek ?
    Aslında benim taktikte bunu yapabilirsin madem çok gol yiyorsun 5li savunma kullan savunmada 5 kişi orta alanda beklerle beraber ve ofansif orta saha ile yine 5 kişi hücumda tüm takım
    Bak benim bazen yaptığım bir taktğini anlatayım ordan kendince al gerekenleri. Rakip 4-2-3-1 gibi ilerde basan formasyonla oynuyorsa ve savuma hattımın mentali çok iyi degilse hiç riske girmeden defansa veriyorum uzun topu ardından forvetlerden uzun ve hava hakimiyeti olan Zaza var elimde ama adam pası hızı teknigide var keza Sassada öyle. taktikten pivot santraforu zazayı seçip ardından tüm oyunculara ortayı pivota aç demek yerine gidip Zazayı pivot santrafor destek rollü yapıyorum sonra zazanın oyuncu özelliklerine gidip yardımcı yada komple forvet gibii ayarlıyorum meselea topu tut serbest oyna aralara sız top sür gibi zira pivotta bunlar yok..dolayısıyla elimde pivot görünümlü komple forvet oluyor ve tüm takım direk pvot satrafor kullandığım için ona ayarlı oluyor. Zazada diğer forveti indirdiği toplarla besliyor. Özünde komple forvet oldugu için savunmayı sağa sola çekiyor ve AMC yada diğer orta sahalarımda sızıyor.

Mesaj Yetkileri