Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Skor koruma işini nasıl yapıyonuz gençler ya onu soracaktım unuttum :F Geçen yıl en büyük handikapım 2 fark yakalasamda skoru koruyamamaktı. Siz koruyabilir musunuz ve eğer başarıyorsanız nasıl ?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Skor koruma işini nasıl yapıyonuz gençler ya onu soracaktım unuttum :F Geçen yıl en büyük handikapım 2 fark yakalasamda skoru koruyamamaktı. Siz koruyabilir musunuz ve eğer başarıyorsanız nasıl ?
    şans harbi biri biliyosa paylaşsın kendimden güçlü takımlara karşı ecek telleri döküyorum öne geçtikten sonra

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    şans harbi biri biliyosa paylaşsın kendimden güçlü takımlara karşı ecek telleri döküyorum öne geçtikten sonra
    Bu sezon bu konuyla çok daha fazla ilgileneceğim son 10 dakikaya önde girdiğimiz 10 maçın 7-8ini alsak yederli arada illa kazalar olacaktır
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Kariyer'i bugün okumaya başladım cidden müthiş bir kariyer oluyor.Skor koruma işini de ben genellikle 60-70 arası Rölanti'ye alıyorum ve zaman geçirmeyi sonuna kadar getiriyorum öyle hiç kaybetmedim
    Eyv..lakin yarım saat rölantide oynamak pek sakat geldi bana :F rakip etkili oyunculara sahipse hele

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Bu sezon bu konuyla çok daha fazla ilgileneceğim son 10 dakikaya önde girdiğimiz 10 maçın 7-8ini alsak yederli arada illa kazalar olacaktır

Eyv..lakin yarım saat rölantide oynamak pek sakat geldi bana :F rakip etkili oyunculara sahipse hele
    benim korkum vardı ancak sıkıntı yaşamadım büyük takımlara son 20 dakika kala kontra yaptım yemedim attım istersen 1 2 maç dene olmazsa söv bana rahatla

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Güzel bilgiler paylaşmışsınız yeni geldim malesef yetişemedim (= Senin soruna gelirsek ne zaman öndeyken aman gol yemiyeyim yok şöyle yok böyle diyip oyuna müdahele etsem gol yerim (= O yüzden rakip çok güçlü değilse ya da anormal bir durum yoksa hücum oynamaya devam ederim tabi 1-2 ufak değişiklik yaparak ama zihniyeti değiştirmiyorum..Biz böyleyiz bundan sonra onlar düşünsün misali

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Güzel bilgiler paylaşmışsınız yeni geldim malesef yetişemedim (= Senin soruna gelirsek ne zaman öndeyken aman gol yemiyeyim yok şöyle yok böyle diyip oyuna müdahele etsem gol yerim (= O yüzden rakip çok güçlü değilse ya da anormal bir durum yoksa hücum oynamaya devam ederim tabi 1-2 ufak değişiklik yaparak ama zihniyeti değiştirmiyorum..Biz böyleyiz bundan sonra onlar düşünsün misali
    Anlaşılan o ki kimse skoru koruyamıyor
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    benim korkum vardı ancak sıkıntı yaşamadım büyük takımlara son 20 dakika kala kontra yaptım yemedim attım istersen 1 2 maç dene olmazsa söv bana rahatla
    Sadece zihniyeti değiştirip başka müdahale yapmadan maç kazanıyorsan helal olsun (: büyük takımlara karşı ben maçın başından sonuna kadar kontra oynuyorum o durumda ne yapıcaz (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    yalnız olmamak güzel savunmaya çekilrsek rakip golleri atar sırayla ondan dolayı en iyi savunma ataktır stratajesi uygularım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    yalnız olmamak güzel savunmaya çekilrsek rakip golleri atar sırayla ondan dolayı en iyi savunma ataktır stratajesi uygularım
    Nereye uyguluyonuz ya ? Rakip sizden zayıf bile olsa 10 maç bu şekilde yapın eminim en az 3-4ünde tökezlersiniz. Rakip birde güçlüyse değil skoru korumak mağlup bile olursunuz. zaten kontra ile oynayıp öne geçmişsiniz skoru korumak için hücum mu yapacaksınız ?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Nereye uyguluyonuz ya ? Rakip sizden zayıf bile olsa 10 maç bu şekilde yapın eminim en az 3-4ünde tökezlersiniz. Rakip birde güçlüyse değil skoru korumak mağlup bile olursunuz. zaten kontra ile oynayıp öne geçmişsiniz skoru korumak için hücum mu yapacaksınız ?
    defans yapsak gol yicez zaten bare atak oynuyalım da gol atarız belki gerçi rakib atak yaptırmıyo ama

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şampiyonlar liginde kendimden güçlü bir rakipe karşı oynuyom üst turlarda maç başında gol atıyoz defansife dönüyorum birkaç dakikaya kalmaz gol yeriz zaten diye diyorum kendi kendime ve takımım beni yanıltmıyo 10 dakika içerisinde golü de yiyoz

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Aynen öyle rakip güçlü zaten her türlü atacak skoru koruyamıyorsun taktikte birşeylerle oynayınca , ben de fazla kurcalamıyorum takımın ezberlediği taktiği..Diğer türlü de taktik yatkınlığı olmadığı için mi bilemem saçmalıyorlar

EDİT:Bu arada rakip kim olursa olsun hücum oynayarak başlarım maça yani kontra oynayıp öne geçip sonra hücum oynamak tabiki saçma

Southampton'la oynarken gol atma/gol yeme durumum şöyleydi;

kullandığım taktik ise;

Bu taktiği kullanın süper falan demiyorum ama bu seride hep bu taktiği, dizilişi kullandım, epey uzun bir sürede geliştirdim. Defansif bir taktik ama takımınız uyumlu oynuyorsa rakibe top göstermeden bol gollü galibiyetler alabilirsiniz. Arka arkaya 13-14 maç gol yemediğimi hatırlıyorum.

Bahaneyle taktiğimi gösterdim, önerisi olanlar varsa ben de onları bekliyorum, özellikle Juan Hocam, sizden öneriler bekliyorum

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Southampton'la oynarken gol atma/gol yeme durumum şöyleydi;

kullandığım taktik ise;

Bu taktiği kullanın süper falan demiyorum ama bu seride hep bu taktiği, dizilişi kullandım, epey uzun bir sürede geliştirdim. Defansif bir taktik ama takımınız uyumlu oynuyorsa rakibe top göstermeden bol gollü galibiyetler alabilirsiniz. Arka arkaya 13-14 maç gol yemediğimi hatırlıyorum.

Bahaneyle taktiğimi gösterdim, önerisi olanlar varsa ben de onları bekliyorum, özellikle Juan Hocam, sizden öneriler bekliyorum
    oyuncu mevkilerinin isimlerini türkçe yazabilirmisiniz fm ye yeni başladığım için ingilizcelerini bilmiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    oyuncu mevkilerinin isimlerini türkçe yazabilirmisiniz fm ye yeni başladığım için ingilizcelerini bilmiyorum
    Bildiğim kadarıyla ;
    Gk-Kaleci
    WB-Ofansif bek
    CD-Standart stoper
    Dm-Defansif orta saha
    Ap=Oyun kurucu
    BMW-Savaşçı orta saha
    W-Kanat oyuncusu
    P-Fırsatçı golcü

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yeni Sezonda başarılar.
    Eyv İbrahim