Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
Peki bende yeni denediğim bir olayı söyleyeyim.Larisa kariyerimde çift forvetim var.Biri yardımcı santrafor diğeri pivot santrafor.Fakat pivotum pivot değil sadece sağa sola deplase olmasın diye öyle verdim komutunu.Normalde oyuncu hava hakimiyeti ve gücü orta düzey,bitiriciliği ve hızı iyi olan bir santrafor.Bu handikabını ise oyuncuya kanallar arasındaki boşluklara hareketlen ve pivot santrafora pas türünü koşu yoluna pas atın talimatlarıyla giderdim.Şimdi oyuncu kanatlara inmeden iki stoperin ortasında bekliyor ve fırsatını bulduğunda arkaya sarkıyor.Diğer oyuncularda onun koşu yoluna topu atınca direk kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor.Sizce bunun avantajları ve dezavantajları neler olur.
Hızlıysa koşu yolu makul lakin hava hakimiyetide varsa sadece koşu yoluna pas at diyerek hava hakimiyetinden ekmek yemeyi kesiyosun bırak karışık kurusşuk pas versinler elemana oda bazen araya sarksın bazen top indirsin..Ayrıca rakip kapanıyorsa koşu yoluna pas olarak limitlendirdiğin için herif sönebilir. hızlıysa sağa sola çeksin rakip defansı ki açabilesin