Skor koruma işini nasıl yapıyonuz gençler ya onu soracaktım unuttum :F Geçen yıl en büyük handikapım 2 fark yakalasamda skoru koruyamamaktı. Siz koruyabilir musunuz ve eğer başarıyorsanız nasıl ?
şans harbi biri biliyosa paylaşsın kendimden güçlü takımlara karşı ecek telleri döküyorum öne geçtikten sonra
şans harbi biri biliyosa paylaşsın kendimden güçlü takımlara karşı ecek telleri döküyorum öne geçtikten sonra
Bu sezon bu konuyla çok daha fazla ilgileneceğim son 10 dakikaya önde girdiğimiz 10 maçın 7-8ini alsak yederli arada illa kazalar olacaktır
Originally Posted by Unsal123
Kariyer'i bugün okumaya başladım cidden müthiş bir kariyer oluyor.Skor koruma işini de ben genellikle 60-70 arası Rölanti'ye alıyorum ve zaman geçirmeyi sonuna kadar getiriyorum öyle hiç kaybetmedim
Eyv..lakin yarım saat rölantide oynamak pek sakat geldi bana :F rakip etkili oyunculara sahipse hele
Bu sezon bu konuyla çok daha fazla ilgileneceğim son 10 dakikaya önde girdiğimiz 10 maçın 7-8ini alsak yederli arada illa kazalar olacaktır
Eyv..lakin yarım saat rölantide oynamak pek sakat geldi bana :F rakip etkili oyunculara sahipse hele
benim korkum vardı ancak sıkıntı yaşamadım büyük takımlara son 20 dakika kala kontra yaptım yemedim attım istersen 1 2 maç dene olmazsa söv bana rahatla