Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 24.44%
  • Galatasaray

25 55.56%
  • Beşiktaş

6 13.33%
  • Trabzonspor

3 6.67%
1 ile 30 arası toplam 745 sonuç

Konu: Fereyra'lı TS / Abel Hernandez 'li BJK /Yassine Benzia 'lı GS / Sow'lu FB / Ortak kar

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Abi fenerliyim ilk defa bukadar kötü yöneten görüyorum

Quote Originally Posted by Ziege View Post
    Abi fenerliyim ilk defa bukadar kötü yöneten görüyorum
    şl ye gidemeyince bende bu kadar kötü oldum bende fenerliyim

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    şl ye gidemeyince bende bu kadar kötü oldum bende fenerliyim
    takımdaki yabancıları temizle türkleştir 3 4 tane bırak takımda 1 2 tane de sen alırsın

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by karayer View Post
    bu fbden bi şey çıkmaz bırakın bu takımı gaziantepe 4-1 yenilen takımdan ne beklersin Favorim galatasaray. Ki gerçekte oldukça nefret ettiğim bir takım
    Duygularımız karşılıklı

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    allahını seven halili yensin bence birdahaki sefer ligin en zayıf takımını verin 1 2 sene idare edersin

O kadarda haksızlık yapmayalım ya , herkesin kötü sezonu olabilir sonraki yıllar daha iyi olacaklardır.

Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    halil hocam bir dahaki kariyere beşiktaşın başına geç hep iş bilmezler orada içim cız ediyor
    Valla şöyle söyleyim yönetim biçimine birşey diyemem ama Bjk'ye yapılan transferler harika bence

2 Duran top bizi yaktı , Yerli stoperlere bel bağlayınca ister istemez bazı zaafları kabul ediyoruz iki stoperinde hava hakimiyeti istediğim seviyede değil , birde City beklediğimden farklı bir dizilişle geldi o da sürpriz oldu , her zamanki dizilişe gelicek diye rapor'a bakmadım

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Duygularımız karşılıklı

O kadarda haksızlık yapmayalım ya , herkesin kötü sezonu olabilir sonraki yıllar daha iyi olacaklardır.

Valla şöyle söyleyim yönetim biçimine birşey diyemem ama Bjk'ye yapılan transferler harika bence

2 Duran top bizi yaktı , Yerli stoperlere bel bağlayınca ister istemez bazı zaafları kabul ediyoruz iki stoperinde hava hakimiyeti istediğim seviyede değil , birde City beklediğimden farklı bir dizilişle geldi o da sürpriz oldu , her zamanki dizilişe gelicek diye rapor'a bakmadım

hocam yönetim olarak değil ya boş beleş adamlar menejer oluyo (ereni kasdediyorum)

Mesaj Yetkileri