Aziz Yıldırım da elbette beddua almıştır. büyük kitlelerin liderlerinin her zaman beddua aldıkları bir kesim vardır.
Lütfi Arıboğan, etik kurulu ile aynı otelde neden kaldı?
Cornu; Lütfi Arıboğan ve Helvacı Fenerbahçe'nin %1 bile şike yapmamış olma olasılığı yok dediler diyor. Neye dayanarak diyorlar bunu?
İlhan Helvacı; Cornu'ya anlatırken dilim sürçmüş olabilir diyor, bunu nasıl kabul edelim?
Fenerbahçe 2011-2012 sezonu neden Avrupaya gitmedi? ya da gitmemesinin Beşiktaş ile kıyaslarsak Fenerbahçe'ye ne faydası oldu? Hani o sezon gitmezsek bu iş bitecekti. (MAA'nın söylemi) Fenerbahçe'yi kolladığı iddia edilen MAA böyle mi kolladı Fenerbahçe'yi?
Şenes Erzik; CAS davası ile pazarlık yapılmadı diyor. ardından o dava çekilmese Fenerbahçe avrupaya gidebilir miydi geçen sezon diyor. çelişki ??
Bu adamlar görevlerini yaptılar diyorsunuz? bu mu görevleri?
ince ince çalışıyoruz diyen bir bakan.
MAA göreve gelirken bunları biliyordu diyen bir başka bakan.
Böyle bir operasyon olacağını biliyordum diyen gazeteci (Demirkol).
Müsteşarımı Özel Yetkili Mahkemede yargılatmam diyip Özel yetkili mahkemelere güvenmeyen ve işi bittikten sonra bunları kaldıran bir başbakan.
Şike yaptı denilen bir takım ama kimle hangi futbolcuyla şike yaptığı belli olmayan bir takım.
BU soruşturmaya ben nasıl güveneyim?
ek: ya da UEFA neye dayanarak karar verdi? Kesinleşmemiş mahkeme kararına mı ? ya bozulursa o karar. Tabii bir de polis fezlekesi var. Suçlanan tarafın her zaman yerin dibine sokulduğu belge. Bunlara mı dayandı UEFA?
ek 2: Tabii savunma alınmadan hazırlanan ilk Etik Kurulu raporu da var. UEFA nasıl bu raporu ciddiye alır? ya da 2.rapor varken neden ilki tercih edilir?