Sayfa 433 / 483 İlkİlk ... 333383423431432433434435443 ... SonSon
12,961 ile 12,990 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aziz Yıldırım artık dibe kadar battı ve artık tamamen bitmek üzere.Karar açıklandığından beri bilinçli olarak Galatasaray'ın üzerine geliyor.Yok bizi şikayet ettiler falan diyor.Kamuoyunu farklı yönlere çekip kendi yaptığı suçların üzerini örtmeye çalışıyor.Gecen gazetecilerle buluşmasnı da buna bağlıyorum.Herkes dikkat etsin bu süreçte sanki her şey Galatasaray'ın suçuymuş gibi haberler çıkmaya başladı bile ve yoğunlaşarak devam edecektir.Her zaman ki gibi bizim ülkemizde hırsızin hiç suçu yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Demirören de hala her şey çok iyi durumdaymış gibi davranmıyor mu bitiyorum ona ya. Ulan herşeyi yediniz bitirdiniz Yıldırımlar olarak hala konuşuyorsunuz.

Artık bu kararlardan sonra şampiyonluk el değiştirmeli ve bizim yönetim iyi bir şekilde hazırlanıp tazminat davası açmalı ki rakamda az olmaz bu davada. Zararımız çok çok büyük bizim şu olaylar yüzünden.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Harbiden Trabzon yöneti mi hala neyi bekliyor? Önce gitsin TFF'ye desin ki bak UEFA şike var dedi, bizi şampiyon ilan etmen gerek. Muhtemelen TFF hayır dicektir sonra UEFA'ya gitsin desin kardeşim şike var dediniz e o zaman bize şamppiuonluğumuz verilsin. Bu hamleyi yada herhangi bi hamle neden yapmıyor?

Aziz Yıldırım suçu Galatasaray'a atarak bizi gülüp geçiriyor. Bizi Galatasaray şikayet etti diye. İyi yaptı o zaman. Sen şike yapmayı kabul ediyon yani ama Galatasaray şikayet etti diyon. Güzelmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İlhan Helvacı, Lütfi Arıboğan, Ebru Köksal, MAA, Şenes Erzik

Çok büyük beddualar aldılar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    İlhan Helvacı, Lütfi Arıboğan, Ebru Köksal, MAA, Şenes Erzik

Çok büyük beddualar aldılar.
    Aziz Yildirim'in cok daha buyuk beddualar aldiginin farkindasindir herhalde.

Bu insanlar gorevleri geregi ne yapmalari gerekiyorsa yapmis kisiler. UEFA'yi bilgilendirmek bu kisilerin gorevi. Bu insanlar Turk futbolu ile Dunya Futbolu arasinda kopru olusturmalari icin oraya atanmis veya secilmis kisiler.

Peki Fenerbahce genel kurul uyeleri Aziz Yildirim'i sike yapsin diye mi secti?

Bu insanlarin sucu, Aziz Yildirim gibi sike yapmamalari mi?

Son bomba (!) da raportorun Turkce klavye ile yazilmis rapor sunmasi. Aha simdi ikna oldum (!)

Cunku o kadar cahilim ki Turkce'den Ingilizce'ye profesyonel dosya tercume yapan birisinin, Ingilizce'den Turkce'ye tercume de yapabilecegini anlayamiyorum. O kadar cahilim ki Turkce'den Ingilizce'ye cevirirken baska daktilo (!), Ingilizce'den Turkce'ye cevirirken baska daktilo(!) kullanildigini saniyorum.

Windows gibi bir isletim sisteminden de haberim yok. Bir bilgisayara iki klavye duzenini de yukleyip Shift-Alt tuşlarına basarak İngilizce klavyeden, Türkçe klavyeye kolaylıkla geçilebildiğinden de haberim yok. Sonra tekrar Shift-Alt ve tekrar Ingilizce klavyeye gecebilecegimi bilmiyorum(!)

Bunu baskalarini suclamaya calismak icin ortaya atanlarin Fenerbahce'yi savunan kisiler olduguna inanmak istemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sen sikeye tesebbus et sonra kisilere saldir yok oyle bir dunya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım da elbette beddua almıştır. büyük kitlelerin liderlerinin her zaman beddua aldıkları bir kesim vardır.

Lütfi Arıboğan, etik kurulu ile aynı otelde neden kaldı?

Cornu; Lütfi Arıboğan ve Helvacı Fenerbahçe'nin %1 bile şike yapmamış olma olasılığı yok dediler diyor. Neye dayanarak diyorlar bunu?

İlhan Helvacı; Cornu'ya anlatırken dilim sürçmüş olabilir diyor, bunu nasıl kabul edelim?

Fenerbahçe 2011-2012 sezonu neden Avrupaya gitmedi? ya da gitmemesinin Beşiktaş ile kıyaslarsak Fenerbahçe'ye ne faydası oldu? Hani o sezon gitmezsek bu iş bitecekti. (MAA'nın söylemi) Fenerbahçe'yi kolladığı iddia edilen MAA böyle mi kolladı Fenerbahçe'yi?

Şenes Erzik; CAS davası ile pazarlık yapılmadı diyor. ardından o dava çekilmese Fenerbahçe avrupaya gidebilir miydi geçen sezon diyor. çelişki ??

Bu adamlar görevlerini yaptılar diyorsunuz? bu mu görevleri?

ince ince çalışıyoruz diyen bir bakan.
    MAA göreve gelirken bunları biliyordu diyen bir başka bakan.
    Böyle bir operasyon olacağını biliyordum diyen gazeteci (Demirkol).
    Müsteşarımı Özel Yetkili Mahkemede yargılatmam diyip Özel yetkili mahkemelere güvenmeyen ve işi bittikten sonra bunları kaldıran bir başbakan.
    Şike yaptı denilen bir takım ama kimle hangi futbolcuyla şike yaptığı belli olmayan bir takım.

BU soruşturmaya ben nasıl güveneyim?

ek: ya da UEFA neye dayanarak karar verdi? Kesinleşmemiş mahkeme kararına mı ? ya bozulursa o karar. Tabii bir de polis fezlekesi var. Suçlanan tarafın her zaman yerin dibine sokulduğu belge. Bunlara mı dayandı UEFA?

ek 2: Tabii savunma alınmadan hazırlanan ilk Etik Kurulu raporu da var. UEFA nasıl bu raporu ciddiye alır? ya da 2.rapor varken neden ilki tercih edilir?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sener erzik guzel anlatmis

Fenerbahçe o davayı kendi menfaati,kulübün menfaati için çekmiştir.

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ336992SXQ

lutfi aribogan aciklamasi buda

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ337006SXQ

malum sahis yalanlari yuzunden koseye SIKIYOR onuda geçiyorum 15-20m fenerbahceliyi kandiriyor kandirmasida sorun degil %98"i inaniyor.

edit : bu olaylarin sebebi belli oldu aziz yildirimin galatasaraya niye saldirdigi

Haluk Yurekli : Aziz Yıldırım Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu bugün Hürriyet, Milliyet,Habertürk, Sabah, Vatan ve Fanatik sorumluları ile biraraya gelmiş..

Haluk Yurekli : Gazetecilerle yapılan sohbet toplantısının özneleri; Galatasaray,Şenez Erzik,Lütfi Arıboğan ve Ebru Köksal.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aziz Yıldırım da elbette beddua almıştır. büyük kitlelerin liderlerinin her zaman beddua aldıkları bir kesim vardır.

Lütfi Arıboğan, etik kurulu ile aynı otelde neden kaldı?

Cornu; Lütfi Arıboğan ve Helvacı Fenerbahçe'nin %1 bile şike yapmamış olma olasılığı yok dediler diyor. Neye dayanarak diyorlar bunu?

İlhan Helvacı; Cornu'ya anlatırken dilim sürçmüş olabilir diyor, bunu nasıl kabul edelim?

Fenerbahçe 2011-2012 sezonu neden Avrupaya gitmedi? ya da gitmemesinin Beşiktaş ile kıyaslarsak Fenerbahçe'ye ne faydası oldu? Hani o sezon gitmezsek bu iş bitecekti. (MAA'nın söylemi) Fenerbahçe'yi kolladığı iddia edilen MAA böyle mi kolladı Fenerbahçe'yi?

Şenes Erzik; CAS davası ile pazarlık yapılmadı diyor. ardından o dava çekilmese Fenerbahçe avrupaya gidebilir miydi geçen sezon diyor. çelişki ??

Bu adamlar görevlerini yaptılar diyorsunuz? bu mu görevleri?

ince ince çalışıyoruz diyen bir bakan.
    MAA göreve gelirken bunları biliyordu diyen bir başka bakan.
    Böyle bir operasyon olacağını biliyordum diyen gazeteci (Demirkol).
    Müsteşarımı Özel Yetkili Mahkemede yargılatmam diyip Özel yetkili mahkemelere güvenmeyen ve işi bittikten sonra bunları kaldıran bir başbakan.
    Şike yaptı denilen bir takım ama kimle hangi futbolcuyla şike yaptığı belli olmayan bir takım.

BU soruşturmaya ben nasıl güveneyim?

ek: ya da UEFA neye dayanarak karar verdi? Kesinleşmemiş mahkeme kararına mı ? ya bozulursa o karar. Tabii bir de polis fezlekesi var. Suçlanan tarafın her zaman yerin dibine sokulduğu belge. Bunlara mı dayandı UEFA?

ek 2: Tabii savunma alınmadan hazırlanan ilk Etik Kurulu raporu da var. UEFA nasıl bu raporu ciddiye alır? ya da 2.rapor varken neden ilki tercih edilir?
    Varsayalim ki Lutfi Aribogan Fenerbahce'nin ceza almama ihtimali yok dedi.

Ee? Sonuc? Alinan cezalar Lutfi Aribogan'in agizindan cikan bir cumle yuzunden mi yoksa sayfalarca kamuoyuna yansiyan tapeler yuzunden mi? Mesela Lutfi Ariboan o gun Fenerbahce'nin sike yaptigina inanmiyorum dese, farkli bir yerde mi olacaktik?

UEFA makheme kararina gore ceza vermedi. Aziz Yildirim ve avukatlari bunu soyleyerek meseleyi bulandirmaya calisiyor sadece.

UEFA kararini kolluk guclerinin topladigi ve savcinin iddianameyi olustururken kullandigi delillere gore verdi. Boyle yapmak da zorunda.

Yargitay bu delillerin nasil toplandigina dair itiraz edebilir ve yargilamanin tekrar yapilmasini isteyebilir ama bu UEFA'yi ilgilendirmez. Yargitay icin onemli ama UEFA icin delilin nereden ve nasil geldigi onemli degil. Guvenilir olmasi yeterli. Bir devlet kurumundan gelmesi de guvenilir olmasinin nedeni.

Saniklarin hic biri bu konusmalari ben yapmadim demedi. Bir ses uzmani araciligiyla bu tapelerin kendilerine ait olamayacagi yonunde bir savunma da yapmadilar. Yapamadilar cunku kendileri de biliyordu bu konusmalarin kime ait oldugunu.

Hem 1. hem de 2. etik kurulu raporu meselesi ise ilginc. Anladigim kadariyla ikisini de kullanmislar. Ben soyle yorumluyorum. Acaba ayni etik kurulunun hazirladigi 1. rapor ile 2. rapor arasinda ne degisti, ne gibi farkli sonuclar ortaya cikartildi ki 1. Etik kurulu raporu bu kadar sertken, 2. rapor bu kadar yumusadi. Saniyorum 2. rapor ile 1. rapor arasindaki farkin neden ortaya ciktigi gormek/anlamak UEFA disiplin ve tahkim kurullarinin Fenerbahce'nin lehine kullanabilecegi delilleri ortaya cikartirdi ve bu nedenle 1. etik kurulu raporuna bakilmasina itiraz edilmesini anlamakta zorluk cekiyorum.

MAA durumu ise bir baska skandal. O sezon MAA'in puan cezasi vermesine izin verseydi kulupler, bu sorunlarin hic biri olmayacakti. Fenerbahce'den 15-20 puan silinecekti, playoff sayesinde Fenerbahce'nin avrupa kupalarina katilma sansi olacakti ve puan cezasi almis ve bu cezasini cekmis Fenerbahce, tipki Steaua Bukres gibi UEFA'dan ceza almadan yirtacakti.

Esas bana MAA'in bu puan silme formulunun neden kabul gormedigini, bu konuda oylama yapilacakken verilen ara sirasinda kulup baskanlari arasinda yapilan toplantida neden Orduspor baskani ile Manisaspor baskaninin yumruk yumruga geldigini anlat. Bu kavga sonrasinda herkesin gecmesini bekledigi bu puan silme formulu neden beklenmedik bir sekilde cogunluk tarafindan veto edildi?

Senes Erzik'in dedigi de celiski degil bence. UEFA kendisini makhemeye veren bir kulubu neden kendi organizasyonlarina davet etsin ki? Sonucta UEFA kupalarina katilmak bir hak degil, bir davet. Ayrica karar TFF tarafindan verilmis, tahkim tarafindan onanmis ve daha ust mahkemeye gidilemiyor. Fenerbahce ise karari veren TFF'ye degil, UEFA'ya CAS'a karsi dava aciyor. Hangi mantikla? UEFA, TFF'yi tehdit etmis. Ben o yollanan mektupta bir tehdit goremiyorum. 'Bunlar gecmiste olmustur, sizin de basiniza gelebilir. Fenerbahce'yi ve TFF'yi korumak icin size bu bilgilendirmeyi yapiyorum. Sonra bizim haberimiz yoktu, nereden cikti bu ceza demeyesiniz.' dedi UEFA.

Bu olaylarin hepsinin oznesinde bir adam var ki o dokunulmaz sanki. Her yaptigi cok dogru, her tuttugu altin. Aziz Yildirim kulubu yerlerde surundurse de kabul gorecek sanki. Taa 2011 Temmuz'da bu isin uzamasindan Fenerbahce zarar gorur yazmistim bu baslikta. Nitekim oyle oluyor. Uzatildikca uzatiliyor. Uzadikca Fenerbahce kan kaybediyor.

Ibrahim Akin ile Fahri Tatan'in arasinda gecen konusmalar, oncesindeki ve sonrasindaki telefon trafigi her seyi yeterince acikliyor esasinda. Ama sadece gormek isteyenlere.
    Last edited by perpetua : 17.Temmuz.2013 at 17:06

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Her şey önceden kurgulanmış. Şike falan hikâye, Fenerbahçe'yi batırma çabaları bunlar. Herkes araştırılsın, Galatasaray'ın 2005/06 ve 1986/87 sezonlarında şike yaptığı iddia ediliyor. Tamam, suçsuz olabilirler belki ama ortada bir suçlama var ve inceleme yok ama söz konusu Fenerbahçe olduğu zaman işler farklı oluyor. Bu bir şike operasyonu değil mi? Neden geçmiş araştırılmıyor? Adı geçen diğer kulüpler neden incelenmiyor? Neden sadece Fenerbahçe inceleniyor? Hıncal Uluç; Malatya maçını, Galatasaraylı eski kaleci Hayrettin Demirbaş da 8-0'lık Ankaragücü maçında şike olduğunu itiraf etmişti ama...

Ümit Karan: Hiçbir suçum yokken hapisteyim ama konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir.
    Hasan Şaş: Konuşursam insanlar Galatasaray'dan soğur.

Bu açıklamalar bu süreç için önemli açıklamalar bence, ''ekinler yeşillendi'' ifadesinden şike/teşvik anlamı çıkarılıyorsa bu açıklamalar?
    Last edited by Hsyn53Yvz : 17.Temmuz.2013 at 17:05

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Konuşsunlar Kim kapıyor ağızlarını,öyle konuşursam diyorsa birisi ve konuşmuyorsa onun sözlerini pek ciddiye almayacaksın,malum Aziz Yıldırım'da konuşursam ortalık karışır dedi aylardır ortalığı karıştırmasını bekliyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Steaua Bukres ayan beyan şike yaptığı ortada oyuncular kasetler kişiler itiraf etmiş her şey var..CEZA YOK..

Fenerbahce Beşiktaş (DAHA NET BİLE DEĞİL) ceza var...Sonra burdan cıkıp yok şu isimden bahsederiz yok bu isimden bahsederiz..

İsimle alakası yok !

Bu şike davası YERSEN
    Last edited by petrol_fb12 : 17.Temmuz.2013 at 18:47

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Her şey önceden kurgulanmış. Şike falan hikâye, Fenerbahçe'yi batırma çabaları bunlar. Herkes araştırılsın, Galatasaray'ın 2005/06 ve 1986/87 sezonlarında şike yaptığı iddia ediliyor. Tamam, suçsuz olabilirler belki ama ortada bir suçlama var ve inceleme yok ama söz konusu Fenerbahçe olduğu zaman işler farklı oluyor. Bu bir şike operasyonu değil mi? Neden geçmiş araştırılmıyor? Adı geçen diğer kulüpler neden incelenmiyor? Neden sadece Fenerbahçe inceleniyor? Hıncal Uluç; Malatya maçını, Galatasaraylı eski kaleci Hayrettin Demirbaş da 8-0'lık Ankaragücü maçında şike olduğunu itiraf etmişti ama...

Ümit Karan: Hiçbir suçum yokken hapisteyim ama konuşursam 2006 şampiyonluğu el değiştirir.
    Hasan Şaş: Konuşursam insanlar Galatasaray'dan soğur.

Bu açıklamalar bu süreç için önemli açıklamalar bence, ''ekinler yeşillendi'' ifadesinden şike/teşvik anlamı çıkarılıyorsa bu açıklamalar?
    Hasan Sas Galatasaray'da bir cok mali sorun ile karsi karsiya kaldigini ama buna ragmen fedakar davrandigini anlatmak icin soylemisti o sozleri.

Ayrica Hayrettin 8-0'lik macta sike degil, Ankaragucu'ne tesvik primi yollandigini iddia etmisti.

Umit Karan'in soyleyecekleri varsa soylesin. Elinde deliller varsa savcilara teslim etsin. Galatasaray ceza alacaksa da alsin. O donemde bu ise karisan kim varsa da Galatasaray icinden ebediyen temizlesin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bukresin kendi liginde ceza aldigini kac kere yazmak gerek acaba?

Klasik AY ve GS savaşları sezonu açıldı. Hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17465.php

Buyrun okuyun arkadaşlar biraz aydınlnın at gözlüklerinizi atın bi kenara.

Ümit karan konusundada ağzı olan konuşur, durduramazsın kanıtı varsa sunsun buyursun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bugün bazı medya organlarının, Fenerbahçe yönetiminden aldıkları davet sonrası ve bilgiler bazında bazı profesyonel yönetici ve yönetim kurulu üyelerimizi hedef alarak yayınladıkları tek taraflı, haksız ve ağır ithamları hayret ve ibretle okuduk.

Türk futbol tarihinin en büyük utancını, kendi kulübüne, taraftarına ve Türk futboluna yaşatmış basiretsiz bir yönetimin son cezalarla artık net olarak tescil olmuş hataları sonrası derhal istifa edip taraftarından ve Türk kamuoyundan özür dilemek yerine, artık alışılmış ve eskimiş yöntemlerini tekrarlayarak en yakın rakibini suçlamasını ve de tamamen kendi görevlerini yapmaya çalışan TFF profesyonellerini masum halk kitlelerine hedef göstermesini ve böylece içine düştükleri çıkmazdan kurtulmaya çalışmalarını anlamak mümkün değildir.

Özellikle bilinmelidir ki, başında çok koyu bir FB'li Başkanın bulunduğu TFF’de profesyonellerin, emri altında çalıştığı Başkanının bilgisi ve onayı olmadan TFF'nin bağlı olduğu UEFA'nın resmen talep ettiği herhangi bir evrakı bu üst kuruluşa vermiş olması mümkün olamayacağı gibi, göndermemesi de görevin ihlali sayılır.

Bunu geniş halk kitleleri önünde bir kasıt, art niyet, düşmanlık, ihanet şekline dönüştürmeye çabalamak, tek kelime ile ağır tahrik ve suçu tetiklemektir. Kaldı ki TFF bir tarafsız kurum olup, yıllardır kurgulanmaya çalışıldığı gibi herhangi bir kulübün veya FB'nin bir alt kuruluşu değildir, olmamalıdır, olamaz.

Bu garip zihniyeti ve bunu devam ettirip destek veren her türlü davranışı kınıyor, artık futbolumuzda sadece futbolun konuşulacağı günlerin geldiğine inanmak istiyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü olarak sorumsuzca suçlanarak teşhir edilmeye ve gözdağı verilerek sindirilmeye çalışılan bütün sporsever dost ve üyelerimize karşı girişilen hiçbir teşebbüsü hukuken ve de fiilen cevapsız bırakmayacağımızın bilinmesini istiyor, bu konuda sağduyulu bütün sporseverlerin anlayış ve desteğinin yanımızda olacağına inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17465.php

Buyrun okuyun arkadaşlar biraz aydınlnın at gözlüklerinizi atın bi kenara.

Ümit karan konusundada ağzı olan konuşur, durduramazsın kanıtı varsa sunsun buyursun.
    Daha dakika 1, gol 1.

Bu kadar saçma sapan bir açıklama yapılamaz.

Ebru Köksal UEFA'ya mektubu 16 Şubat 2012'de gönderdiğinde Mehmet Ali Aydınlar 31 Ocak'ta istifa etmişti zaten.

Kendi kendisini tekzip etti Galatasaray.

Bu açıklamanın hiç bir anlamı ve niteliği yok.

İlhan Helvacı, Ebru Köksal ve Lütfi Arıboğan bilinçli ve planlı bir şekilde Fenerbahçe'ye zarar vermeye çalışmışlardır. Korumanın hiç bir manası yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Daha dakika 1, gol 1.

Ebru Köksal UEFA'ya mektubu 16 Şubat 2012'de gönderdiğinde Mehmet Ali Aydınlar 31 Ocak'ta istifa etmişti zaten.

İlhan Helvacı, Ebru Köksal ve Lütfi Arıboğan bilinçli ve planlı bir şekilde Fenerbahçe'ye zarar vermeye çalışmışlardır. Korumanın hiç bir manası yok.
    Sizdeki Galatasaray kompleksi bizi bitiriyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Sizdeki Galatasaray kompleksi bizi bitiriyor.
    Gerçeği söyledim. Tarihlerden bile haberdar olmayanların sırf cevap vermek için yazdıklarına inanmamı mı bekliyorsunuz? Açık ve net. Zaten bu inanıp inanmamak meselesi de değil. Internetten 1 dakikanızı alır kontrol etmek. Galatasaray'ın iddia ettiği gibi Mehmet Ali Aydınlar'ın bilmesine imkan yok, çünkü istifa etmiş zaten. Körükörüne destek vermek doğru değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sıkıntı zaten burada başlamıyor mu? Lütfi Arıboğan böyle dediyse ne olacak mantığından. Bunun bir soruşturma değil de bir operasyon olduğunu gösteriyor bana. Aynı zamanda UEFA'nın TFF'ye avrupaya yollamayın baskısı yapmasına bir sebep. Bu adam TFF'de görevli ve böyle düşünüyor. Onun olduğu dönemde 1.etik kurulu raporu yazılıyor. Böyle düşünen bir adam bu raporun yazılmasında etkili olmamış mıdır? ve bu adam bir kamu yerinde bir makama sahipken henüz bir şey belli olmadan bir kulüp aleyhine konuşmasını normal mi karşılıyorsunuz?

Polis fezlekesi her zaman abartılarla doludur , asla kıstas olamaz. UEFA şimdiye kadar verdiği kararlarda polis fezlekesini mi kaynak almıştır? bu fezlekeyi kim yolladı UEFA'ya ? GS açıklama yapmış; MAA'nın emriyle yolladı Ebru Köksal diyor. o dönemde MAA istifa etmişti (öyle okudum , araştırmadım bunu) Bu emri kim verdi?

Savunma alınmadan hazırlanan etik kurulu raporuna inanmak yerine ikincisine daha çok güvenmeyi tercih ederim. Tabii bir de Lütfi Arıboğan'ın rapor hazırlanırken aynı otelde kalması gözlerden kaçmasın.

Toplantıdaki kavgayı bilemem ama MAA neden bizi göndermedi avrupaya? ne faydası oldu bunun bize?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Daha dakika 1, gol 1.

Ebru Köksal'ın dediğin tarihte öyle bir şey yaptığını kanıtlayabilir misin? Yoksa boş boş sallıyo musunuz? Duyduk inandık hesabı mı? İşinize geldi inandınız? Kanıt nerde? Zamanında şike kanıtlanmadan konuşmayın diyodunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Forumdan birine küfür etti diyelim karşılığında ispat delil göstermeyelim. Sonra onu gelsin yönetici adı bu olaya karıştı diye 2 yıl banlasın. Çok adaletli olacaktır... Sonra o kişi kendini savundu, hani ispatınız, nerde öyle birşey yapmışım dedi diye, sen ettiğin küfürü mü savunuyorsun diyerek pataklayalım...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ebru Köksal'ın dediğin tarihte öyle bir şey yaptığını kanıtlayabilir misin? Yoksa boş boş sallıyo musunuz? Duyduk inandık hesabı mı? İşinize geldi inandınız? Kanıt nerde? Zamanında şike kanıtlanmadan konuşmayın diyodunuz
    Tabi ki kanıtlarım.

Belgenin gönderildiği tarihte Mehmet Ali Aydınlar yoktu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Forumdan birine küfür etti diyelim karşılığında ispat delil göstermeyelim. Sonra onu gelsin yönetici adı bu olaya karıştı diye 2 yıl banlasın. Çok adaletli olacaktır... Sonra o kişi kendini savundu, hani ispatınız, nerde öyle birşey yapmışım dedi diye, sen ettiğin küfürü mü savunuyorsun diyerek pataklayalım...
    Eee sonuç?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Artık doğal geliyor her şey bu ülkede.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eee sonuç?
    Sonuç ortada...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kim yalancı?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

upon your request diyor.İstek üzerine gönderilmiş yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

L.Arıboğan: ''TFF suçlu, polis suçlu, siyaset suçlu,UEFA suçlu, Aydınlar suçlu,savcı suçlu,CAS suçlu,medya suçlu Cemaat suçlu,Erzik suçlu,Arıboğan suçlu, Ebru Köksal suçlu..Bir deyim vardır..Hırsızın hiç mi suçu yok?

Mesaj Yetkileri