Başarılar abi takipteyim.
Başarılar abi takipteyim.
Abi Shakhtar maçı normal o takım Ukranya liginin en iyi takımı ama hatadan dolayı birde 80. dkda maçı kaybetmek kötü olmuş. Kiev maçı süper
Alper abi başarılar. Ukrayna ligi güzel ben de uzun süre Dniproyu yönetim. Ama bol beraberlik çıkıyor aynı sıkıntıyı yasamistim.Unutmadan Karşıyaka aşkı her yerde![]()
Maçlar orta şeker abi ligde ise ikinci ile 8 puan fark var aramızda seri yakalrsak geçebiliriz abi. Devre arasında transfer yapmayı düşündüğün bölge varmı abi ?. Birde liderin ismini ilk defa duyuyorum![]()
bana göre gerçekten çok zorlu bi ligte mücadele ediyorsun inş. başarılı olrsun taktiğinide yayınlarmısın
Kardeşim devre arasını geçtik transfer düşünmedik bütçeyi zorlamak niyetinde değilim..Bu şekilde en iyisini yapmaya çalışacağım..
Enteresan maçlar oynuyoruz ama dipteki takımlar bize çelme takabiliyor hakikatten tuhaf bir lig..
Bir çok taktik denedim.. 4-1-1-2-3-1 veya 4-2-3-1 fakat son dönemde ısrarla aşağıdaki taktikle oynuyorum.. AMC olan Kenia'ı AML pozisyonunda kanat oyuncusu olarak oynatıyoruz taktik gereği en fazla verim alabileceğim alternatif bölge orası..
![]()
aslında 4-3-1-2 yi deneyebilirsin
Kuzey ülkelerinde kış şartlarından dolayı bize göre baya uzun oluyor devre araları , bol bol transfer yaparsın artık. Benim anam ağlıyor Türkiye'de 3 güne 1 maç yapmaktan![]()
mads stokkelien tamamıyla tavsiye ederim özelliklerine aldırıiş etme takımını sırtlayacaktır
Başarlılar. Takipteyim...
Çok moralim bozuldu . Ademilson'u kiralık olarak kaptırdık. Carlos Fierro'nun da kulübüyle anlaştık fakat oyuncu görüşmüyor.. Resmen ortada kaldık. Eski Efsane Karşıyaka kariyerimden yıldızım Tiago Alves'e de baktım oda bir yıllık kiralık..
Santrafor önerilerine açığım..
Bu arada Mads Stokkelien'in hala raporunu bekliyoruz..
valla biraz zor alırsın ama bi celso borges e bak bakalım durumu ne
Takipteyim başarılarr)
2.yarının başlamasına artık bir hafta kaldı.Bizde yeni taktiğimizi (4-3-1-2) deneyelim diye bir hazırlık maçı bağladık. Oynanan futbol beni tatmin etti. As 2 oyuncumda oynamadı bu maçta onlar gelince daha da güçleneceğiz..
ARA TRANSFER
Gönderdiğimiz futbolcular oldu ama istediğimiz transferleri yapamayınca çok zorlamadık.Sezon sonu kullanıcaz artık bütçeyi.Uzun süre Santrafor aradık.Kadromuz içinde bir iki oynama ile Lucas'ı da taktikten doğan sorun nedeniyle Santrafor mevkiinde kullanacağız artık çözümü bu şekilde bulduk.Hazırlık maçında da çok iyi oynadı bu bölgede..