1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Polonya sınırında Ukrayna Milliyetçiliği

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

2.yarının başlamasına artık bir hafta kaldı.Bizde yeni taktiğimizi (4-3-1-2) deneyelim diye bir hazırlık maçı bağladık. Oynanan futbol beni tatmin etti. As 2 oyuncumda oynamadı bu maçta onlar gelince daha da güçleneceğiz..

ARA TRANSFER

Gönderdiğimiz futbolcular oldu ama istediğimiz transferleri yapamayınca çok zorlamadık.Sezon sonu kullanıcaz artık bütçeyi.Uzun süre Santrafor aradık.Kadromuz içinde bir iki oynama ile Lucas'ı da taktikten doğan sorun nedeniyle Santrafor mevkiinde kullanacağız artık çözümü bu şekilde bulduk.Hazırlık maçında da çok iyi oynadı bu bölgede..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

19.HAFTA

20.HAFTA

21.HAFTA

22.HAFTA

23.HAFTA

24.HAFTA

25.HAFTA

PUAN DURUMU

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Çok parlak bir iş sonucu olmasada yönetim her mesajında bizim idaremizden memnun olduğunu söylüyor.Türkiye'de olsaydık şimdiye kadar çoktan kovulmuştuk.Bizde sonuna kadar gidelim bakalım neler olacak ama seneye kalırsam çok köklü değişiklikler düşünüyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

26.HAFTA

27.HAFTA

28.HAFTA

PUAN DURUMU

Son iki hafta oldukça heyecanlı geçecek Şampiyonluk Mücadelesi veren takımlar için..

Yönetim yeni bir sözleşme önerdi fakat biz sezon sonu tekrar görüşmek için sözleşmeyi erteledik..

Velez'in as kalecisi G.Montoya'nın sözleşmesi bitiyor sezon sonunda bizde kıskaca aldık.30 yaşındaki bu olgun kaleciye devredebiliriz kaleyi önümüzdeki sene..

Buda bu sene kalemizi başarıyla koruyan genç breziyalı fakat kiralıktı bizde..Kilit soru Montoya'mı yoksa Bu genç brezilyalı mı ?

Mesaj Yetkileri