G.Saray, Tolga'yı falan almaz. Muslera var ve kaleci almayacaklar, Alperen diye bir kaleciyi alacaklar a takıma sadece. Oldu da kaleci aldılar diyelim, Muslera gider ve Onur transfer edilir. Tolga'yla ilgileneceklerini sanmıyorum.
G.Saray, Tolga'yı falan almaz. Muslera var ve kaleci almayacaklar, Alperen diye bir kaleciyi alacaklar a takıma sadece. Oldu da kaleci aldılar diyelim, Muslera gider ve Onur transfer edilir. Tolga'yla ilgileneceklerini sanmıyorum.
Serdar Kurtuluş, 1.5 milyon euro ve Hasan Türk karşılığında Beşiktaş'ta artık. Bülent Uygun da açıkladı. Bu hafta içinde, Tolga'nın da biteceğini düşünüyorum. Teklifimizi arttırmışız.
EDİT: Erkan Kaş, Karabükspor'a kiralandı.
Last edited by footballer33 : 17.Temmuz.2013 at 17:35
Tolga bugun yarin biter
Bitsin artık zaten, yoksa biz biteceğiz kaleci sıkıntımız yüzünden. Tolga, Cenk ve Günay ile kaleyi de sağlama almış oluruz, Sambade'nin de katkılarıyla.
Bir de Gana u20'den 1-2 genç futbolcu gündemde; ama somut bir gelişme yok şimdilik. İnşallah, özellikle de Assifuah'ı alabiliriz.
Hilberti gönderip Serdarı almak ne kadar mantıklı ?
Serdar , Hilbertten daha kötü oyuncu bence
Türkiye'de kaç tane sağ bek sayarsınız Türk olarak ? Bu sayılacak olan isimlerden ilk 2 ye en fazla 3e girer. Bu da iyi transfer olduğunu gösterir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yerli sağ bek olarak alabileceği en iyi adamı aldı,bence iyi bir transfer
uefa ligine de katılıyoruz artık başkan verdigin sözü tut getir ronaldinho yu su kulübe![]()
Beşiktaş bir iki takviyeyle Avrupa Ligi'nde iyi iş yapacaktır. Serdar transferi ise en makul yapılabilecek transferlerden birisidir. Bi Serkan Balcı, bir Serdar bunlar ilk akla gelen isimlerdir.
Fikret Orman, bu yıl en az 1 yıldız alacağız diyordu. Avrupa Ligi'ne gideceksek, gidip alsın işte Roni'yi ya da Ade'yi. FEDA devri bitti diyen de kendisiydi çünkü. Taraftarı da aptal yerine koymasın, eğer alamazsa. Yok maliyet, yok sponsor, yok gelmek istemedi; yemezler!
Beşiktaş 100 bin Euro'ya sattığı Serdar Kurtuluş'u 1.5 milyon Euro'ya Hasan Türk'ü vererek geri aldı. Gerçekten şahane transfer (!)
Canım FEDA olsun sana !
Serdar Kurtuluş'u alacaksan al ama neden Hasan Türk'ü veriyorsun. Şaşırıyorum arkadaş bu çocuk GS veya FB'de oynasa ne kıymete binerdi. Hiç alttan gelen oyunculara Beşiktaş'ta zerre değer verilmiyor. Emre Özkan gitti, Erkan Kaş kiralandı ve son olarak Hasan Türk satıldı. Yakında Atınç ve Muhammet'te gider. Bu sezon ki transfer politikası hiç sağlıklı değil. Geçen sezon daha akıllı adımlar atılıyordu.
Hasan türkmü verilmiş yazık yahu o cocuga veli oynuyacagına bu cocuk oynasaydı daha iyiydi.
Ernst 2 milyona koşuyor, Hasan'da koşuyor fakat 20 bine koşuyor dedi bir zaman lar sir samet.
Dediğide doğru, sadece koşuyor hasan. A2'ye geldiğinden beri kendini geliştiremedim, o kadar söylendi ama dinlemiyor heralde. Kadir,erkan,hasan,atınç,sezer ve cumali gibi isimler geleceğimizdi. Fakat onlar lüks hayatı ve şöhreti erken (arkadaş ortamında erken bulunca) ne yazik ki anca rizespor'da oynarlar..
O zaman sorun kendi içimizde. Alt yapıya gerekli desteği vereceksin. Gerekirse oyuncuların özel hayatını bile kontrol edeceksin. Yapmıyor mu Barca, Manu sende yapacaksın. Yazık oluyor bu oyunculara ama dediğin gibi ne kadar yetenekli olursa olsun oyuncular kendilerini geliştirmiyor. En gördüğüm yetenekli Serdar Özkan'dı o bile kendi kendini yedi bitirdi. Koca Mustafa Denizli bile o kadar titredi üzerine.
Fernandes Sözleşme Uzatacak. (Lig Tv)
Hadi inşallah. Tolga 1, Ferdi 2. Çok uzadı, bitsin artık bu bekleyiş!
3 sene sonrada Hasan Türk'ü geri aliriz ne olcak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lig TV Avrupa kupalarına katılmanın kesinleşmesinden sonra Başkanın gelecek hafta Londra ya Adebayor transferini bitirmek için gideceğini söyledi. Ayrıca Enaramo ile de sözleşme imzalandığı belirtti.
Serdar, Tolga, Eneramo, Adebayor transferleri ile beraber Avrupa liginde başarı için iyi de bir yabancı ön libero bomba gibi bir takım oluşturur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi, yalnız Eneramo transferi tam bir skandal. Futbolcunun dizinde sakatlığı var ve menisküs ameliyatı olacak. Ameliyattan sonra da iyileşip kampa katılacak. Fikret Orman, 15 gün içinde dedi. Eğer böyle bir şey varsa, fiyasko bir transfer olur. Ne zaman iyileşecek, ne zaman form tutacak, ne zaman kondisyon yükleyecek ve ne zaman takımda adapte olacak? Bir dolu soru var, sorulması gereken.
Maalesef, Fikret Orman'a inanmıyorum ben. Adebayor'u falan alacaklarını da hiç sanmıyorum. Assifuah, Tolga, Serdar ve G.Torres ya da başka yabancı bir ön libero transferi yapsınlar, kâfidir benim açımdan.
Eneramo beleş olduğu için ve Adebayor da gelecekse Almeida ve Adebayor un gerisinde arka planda kalacağından ne zaman iyileşeceği pek önemli olmayacak gibi. Türkiye kupası maçlarında oynar ancak. Ayrıca bizim yönetimin Adebayor transferini de bitirebileceğine inanamıyorum ama inanmak istiyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beleşse, gidip Lucas Barrios'u alsınlar derim ben de o zaman. Sat Almeida'yı, hem yıllık ücretinden (2,5 milyon euro) ve sezon sonu fona bedavaya gitmiş adam için vereceğin 2 milyon eurodan kurtul hem de gelen parayla Barrios'un maliyetini karşıla. Olmayacak bir şey değil ki bu. Takmışlar kafayı Eneramo'ya, anlamadım gitti.