1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lig TV Avrupa kupalarına katılmanın kesinleşmesinden sonra Başkanın gelecek hafta Londra ya Adebayor transferini bitirmek için gideceğini söyledi. Ayrıca Enaramo ile de sözleşme imzalandığı belirtti.

Serdar, Tolga, Eneramo, Adebayor transferleri ile beraber Avrupa liginde başarı için iyi de bir yabancı ön libero bomba gibi bir takım oluşturur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Lig TV Avrupa kupalarına katılmanın kesinleşmesinden sonra Başkanın gelecek hafta Londra ya Adebayor transferini bitirmek için gideceğini söyledi. Ayrıca Enaramo ile de sözleşme imzalandığı belirtti.

Serdar, Tolga, Eneramo, Adebayor transferleri ile beraber Avrupa liginde başarı için iyi de bir yabancı ön libero bomba gibi bir takım oluşturur.
    Abi, yalnız Eneramo transferi tam bir skandal. Futbolcunun dizinde sakatlığı var ve menisküs ameliyatı olacak. Ameliyattan sonra da iyileşip kampa katılacak. Fikret Orman, 15 gün içinde dedi. Eğer böyle bir şey varsa, fiyasko bir transfer olur. Ne zaman iyileşecek, ne zaman form tutacak, ne zaman kondisyon yükleyecek ve ne zaman takımda adapte olacak? Bir dolu soru var, sorulması gereken.

Maalesef, Fikret Orman'a inanmıyorum ben. Adebayor'u falan alacaklarını da hiç sanmıyorum. Assifuah, Tolga, Serdar ve G.Torres ya da başka yabancı bir ön libero transferi yapsınlar, kâfidir benim açımdan.

Mesaj Yetkileri