1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Polonya sınırında Ukrayna Milliyetçiliği

Hybrid View

Lig de iyi bir durumdayız. Seneye daha iyi olur diye düşünüyorum. başarılar
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Lig de iyi bir durumdayız. Seneye daha iyi olur diye düşünüyorum. başarılar
    Teşekkürler kardeşim bakalım nereye kadar gidicez..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

29.HAFTA

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

30.HAFTA

Bu ismi cismi duyulmamış takımı eğer yenmeseydik bu sene Ukrayna Süper Ligini bu takım Şampiyonlukla tamamlayacaktı. Şampiyonluk LVİV ARENA'dan geçti resmen

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    30.HAFTA

Bu ismi cismi duyulmamış takımı eğer yenmeseydik bu sene Ukrayna Süper Ligini bu takım Şampiyonlukla tamamlayacaktı. Şampiyonluk LVİV ARENA'dan geçti resmen

Ah be abi kaderiyle oynamışsın resmen Ilıchevtsin ne güzel Kiev-Shaktar hegomonyasına son vericekmiş adamlar

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gky1912 View Post
    Ah be abi kaderiyle oynamışsın resmen Ilıchevtsin ne güzel Kiev-Shaktar hegomonyasına son vericekmiş adamlar
    Hakikatten ya aslında iyi olurdu bizim oyuncular içinde bir ışık olurdu böyle bir Şampiyonluk fakat bizde o maçtan berabere dahi kalsaymışız Avrupa Ligine gidemiyorduk..Onu da maç bittikten sonra farkettim

Gerçi yazmayı unutmuşum hegemonya sona erdi yıllar sonra farklı bir Şampiyon çıktı.. DNIPRO

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Hakikatten ya aslında iyi olurdu bizim oyuncular içinde bir ışık olurdu böyle bir Şampiyonluk fakat bizde o maçtan berabere dahi kalsaymışız Avrupa Ligine gidemiyorduk..Onu da maç bittikten sonra farkettim

Gerçi yazmayı unutmuşum hegemonya sona erdi yıllar sonra farklı bir Şampiyon çıktı.. DNIPRO
    Aynen Dnipronun şampiyon olduğunu görünce mutlu olduğum.Bi de Dnipro benim yönettiğim takım olunca daha bi sevindim.İyi yapmışsın İlichivets'i yenmekle isminde hayır yok zaten yazamadım bi türlü

Mesaj Yetkileri