Ya siz nasıl 2 sene dayanabiliyorsunuz ben daha yarım sezonda bırakıyorum hiç iyi oyanyamıyorum tam bir beceriksizim kendim hiç bir zaman taktik yapamıyorum sezona bursayla başlayıp devre arasını sevilla ile girip sezonu da gladbach la bitirdim![]()
Yavaş yavaş toparlar takım kendini. Küçük takımlarda istediğin kadroyu kurmak biraz değil, bayağı vakit alan bir iş. 3.sezonun ortalarına doğru bu takım kafaya oynar, 4.sezondan sonrasına da lige ambargo koyar
Dipnot: Neden Lyiv'i seçti acaba diye düşünürken cevabı buldum sanırım![]()
[YOUTUBE="JvVzybxWwRo"]Lyiv Bars[/YOUTUBE]
Chornomorets maçı kötü olmuş.İkinci yarıda çevirmişler 2-1'den![]()
Seri galibiyet alabilirsek iyi olacaktır![]()
Abi başarılar dilemekle beraber nacizane tavsiyem bizim Crystal Girls takımı motive ediyor kızları motivasyon aracı olarak kullanabilrisin. Hem stada taraftarda çekiyorlar bilet parası ve etraftaki esnaftan komisyon falan alıyoruz. Kızlara sahip çıkalım
Çok sağol kardeşim de bu ülkede durumlar biraz farklıBu şehirin nüfusunun %60 ı bayan ve çok güzel bayanlardan oluşuyor erkeklerde güzel kadınlara çok alışık olduğu için kadının bir çekiciliği yok ukraynalı erkekler için.. Ancak gelen turistler çok ilgi gösteriyor bayanlara bizde bu konudan ötürü çok muzdarip durumdayız
ELVEDA LVIV yani Ukraynalıların deyişiyle LVOV
YENİ YAŞAM MERKEZİMİZ
Fransa'nın batisinda Atlantik kıyılarından 50 km iceride Loire Nehri halicinde ve Loire Nehri ve Erdre Nehiri'nin birleşme noktasinda kurulmustur. Pays de la Loire bölgesinin ve Loire-Atlantique departmanin merkezleri Nantes'da bulunur. Şehrin belediye sınırları içinde yüzölçümü 65,19 km²dir. Şehirleşme açısından Atlantik üzerinde bir liman olan Saint Nazaire şehri ile birleşiktir ve Fransız coğrafyacılarca tarafından "Batı Fransa Metropolu" olarak adlandırılan bir şehirsel bölge oluşturur. Şehir belediye sınırları içinde 283,025 ve metropol bölgesi ise 804,833 nüfusa sahiptir
FC NANTES
Football Club de Nantes ya da genel deyişle FC Nantes, 1943 yılında Fransa'nın Nantes şehrinde kuruldu. Renkleri; Sarı - Yeşil'dir. Maçlarını 38,285 kişilik Stade de la Beaujoire-Louis'de oynamaktadır. Takım Marcel Desailly, Didier Deschamps, Mickaël Landreau gibi oyuncuları yetiştirdi. Takımın 8 Ligue 1, 3 Fransa Kupası ve 2 Fransa Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.
STADIMIZ
Stade de La Beaujoire
Yeni takımında başarılar Alper Abi![]()
Göreve gelir gelmez tüm teknik kadro ile yollarımızı ayırıp sıfırdan bir ekip kurduk.Lviv'de en büyük hatamızdı aslında aynı teknik kadroyla devam etmek.Nantes'a ayak basar basmaz hızlı bir şekilde alınabilecek en iyi antrenörleri aldık.Hafta sonu maç için hazırlıkların devam etmesi gerekiyordu bu arada..
Bu arada 19 yaş altı ve yedek kadromuzda gereksiz ve geleceği olmayan herkesi gönderiyoruz sırayla.Maaş bütçesini rahatlatmamız lazım..
14.HAFTA
Gerek ilk maçımız olması gerekse de hafta içi tüm takımı toplayıp sizin gerçek yeriniz burası değil siz fransız efsanesisiniz motivasyonundan sonra inanılmaz zevkli bol gollü ve mücadele gücü yüksek bir FC Nantes izledikç
Bu arada yeni gözlemcilerimizin özellikle olumlu rapor verdiği Juanfran'ı da katromuza bonservissiz kattık..
Sezonun kalanında sadece bu dizilişi kullanacağız kadro yapımıza en uygun diziliş şuan için bu ..
Yeni takımında başarılar
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Sen tut güzelim ukraynadan ayrıl, gel elin çirkin fransızlarına. Seni bu kadınlar bitirdi abi, futbola odaklanamadın ukraynada![]()
![]()
Karpaty'nin yönetimi de çok gaddar davranmışYeni takımında başarılar abi. Bir de ufak bir sorum olcak. Bu taktiğe yatkınlığı sezon başlayana kadar olabilecek en hızlı şekilde nasıl full yaparız. Yani takımı taktiğe nasıl ısındırabiliriz kolay yoldan ?? Bende bazen çok iyi şekilde yatkınlık gelişiyor. Bazen de hiç ilerlemiyo ya da ağır aksak oluyor. Cevaplarsan sevinirim, saygılar..
Abi sırf bu kızlar için evimi ukraynadan taşımam gel git yaparım fransayaBaşarılar (:
Harika Bir Takımla Anlaşmaşın Bu Takım Sana Zoru Sevdiricek
Başarılar abi![]()
Vallahi Çağrıcım odaklanamadık oralarda Beyaz lar yüzünen futbola
Çok sağol başarı dileğin için evet yönetim acımadı
En hızlı ısınma yöntemi sana ilk gelen raporlarda takımın yatkın olduğu 3 taktiğin üzerine bir kurgu kurmanı tavsiye ederim.Ayrıca Antrenörlerinin yetenekleri de oldukça önemli iyi seçim yapmalısın..
Burdaki takımı bi çıkaralım da bakarsın döneriz ukraynaya![]()