Sağ beke Phil jones öneririm gayet iyi stoperde oynuyor sağ bekte ben memnunum sürekli 7.0 üstü alıyor
Kaleye ise bi ospinaya bak derim gayet iyi beleşte kalıyor sanırım Tim krul olabilir Fabianski
Romero muydu neydi Sergio Romero olması lazım bu kadar geliyor aklıma
Sağ beke Phil jones öneririm gayet iyi stoperde oynuyor sağ bekte ben memnunum sürekli 7.0 üstü alıyor
Kaleye ise bi ospinaya bak derim gayet iyi beleşte kalıyor sanırım Tim krul olabilir Fabianski
Romero muydu neydi Sergio Romero olması lazım bu kadar geliyor aklıma
Çok kaliteli isimler teşekkür ederim ama ospina halil abide tim krulada teklif yapmıştım büyük ihtimal ona yüklenicem phil jones utd daydı sanırım bana gelirmi bilemem
Çok kaliteli isimler teşekkür ederim ama ospina halil abide tim krulada teklif yapmıştım büyük ihtimal ona yüklenicem phil jones utd daydı sanırım bana gelirmi bilemem
Manuda olduguna bakma gözden çıkarılmıs gibi Saint etiennenin kulup sıralaması 74tü ona sıcak bakıyordu gelmeye sana hayli hayli
Forvet Transferi İçin Arayışlarını Sürdüren Stoke City,Geçtiğimiz Sezon Palermo Forması Giyen Abel Hernandez in Transferi İçin Palermo Kulübüyle 10 Milyon € ya Anlaşmaya Vardı.