Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Swensea

11 42.31%
  • Stoke City

5 19.23%
  • Southampton

10 38.46%
Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 460 sonuç

Konu: Everton / Southampton / Swensea / Ortak Kariyer 2.Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk sezon gerçektende efsane olmuş.Gelecek sezona şampiyonlar liginde başarılar bekliyoruz artık.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Nefes kesen bir sezon olmuş, hem Southampton'ı hem de Swensea'yi tebrik ederim. Okurken son sayfalara yaklaştıkça heyecanım arttı. Belki de kariyerin devamı için ilk sezondan şampiyonluk gelmemesi iyi olmuştur

Halil Hocam stoper konusunda Kurt Zouma gerçekten iyi bir tercih oluyor, ben de almıştım, yakışıyor Southampton'a. Alternatif olarak;

Kara Mbodj
    Lisandro López
    Chris Smalling (Bazen ilk sezon sonunda ayrılmak istiyor, kontrol etmek lazım)

Hocam Lisandro'ya çalışma izni çıktığını bugüne kadar hiç görmedim en azından ben bugüne kadar çıkartamadım , zaten 2 oyuncu belirledim kafamda Dominguez ve Kurt Zouma
    önerin için teşekkürler yinede

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    halil ilk kez ankette geçilmiş bugünleri de gördük
    Hak etti artık umarım bu sezonda aynı başarıyı gösteririr

Quote Originally Posted by Teddie View Post
    İlk sezon gerçektende efsane olmuş.Gelecek sezona şampiyonlar liginde başarılar bekliyoruz artık.
    İnş. kadroları ona göre kurucaz tşkler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    YENİ SEZONA MAX. 2 OYUNCU ALACAĞIZ BİRİ KULE STOPER DİGERİ OYUN KURUCU , OYUN KURUCU OLARAK İLK TERCİHİM TWENTE 'DEN FELIPE GUTIEREZ STOPER İÇİN İSE ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM ,
    Gutierez o kadar iyi bir seçim ki.

Kendisi çok fena gelişiyor, 2017'lerde olan oyunumda 25 Milyon verip zor aldım kendisini harika bir oyuncu oluyor.

Sezon ortasına doğru Swensea şampiyon olacak demiştim olmamış büyük şanssızlık FM 2013 oynadığımdan beri oyunda Liverpool'un şampiyon olduğunu ilk kez bu kariyerde gördüm

Seneye olacağız inşAllah.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

ikinizden birisi şampiyon olabilseymiş keşke neyse seneye ikinizde şl desiniz en azından

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Kendisi çok fena gelişiyor, 2017'lerde olan oyunumda 25 Milyon verip zor aldım kendisini harika bir oyuncu oluyor.

Sezon ortasına doğru Swensea şampiyon olacak demiştim olmamış büyük şanssızlık FM 2013 oynadığımdan beri oyunda Liverpool'un şampiyon olduğunu ilk kez bu kariyerde gördüm

Aslında biraz da Moyes'in , performansı diğer takımlar için Şampiyonluğu bu kadar cazip hale getirdi , Van Persie , Rooney , Welbeck gibi forvetleri olmasına rağmen o takım oynatıla bilecek en kötü dizilişte 4-4-1-1 oynadı ona rağmen son ana kadar şampiyonluk kovaladı Manu eğer 4-4-2 oynasaydı , alışılmış dizilişte , çok önce şampiyonluklarını ilan ederlerdi , Gutierez'e gelince Hollanda da alına bilecek o kadar iyi oyuncular var ki eğer bu yıl hedefimin çok üstünde ligi bitirmeseydim şu 5 oyuncuyu alacaktım ,

Clasie , Narsingh , Gutierez , Tim Krul , Martins Indi , Hollandalı
    oyunculara karşı çok fazla sempatim var ,

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    ikinizden birisi şampiyon olabilseymiş keşke neyse seneye ikinizde şl desiniz en azından
    Sonraki sezon çok daha zor olacak , iki takımda muhtemelen yine şampiyon olamayacak çünkü bu kez ŞL 'de var , EPL 'ye asıldığımız kadar ŞL'ye de asılıcaz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

inşallah onu de yedek kulübesine hapsetmez

Nesil
    2012

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Nefes kesen bir sezon olmuş, hem Southampton'ı hem de Swensea'yi tebrik ederim. Okurken son sayfalara yaklaştıkça heyecanım arttı. Belki de kariyerin devamı için ilk sezondan şampiyonluk gelmemesi iyi olmuştur

Halil Hocam stoper konusunda Kurt Zouma gerçekten iyi bir tercih oluyor, ben de almıştım, yakışıyor Southampton'a. Alternatif olarak;

Kara Mbodj
    Lisandro López
    Chris Smalling (Bazen ilk sezon sonunda ayrılmak istiyor, kontrol etmek lazım)
    Teşekkür ederim kısmet buymuş ne diyelim inşallah ilerleyen sezonlarda şampiyonluk kovalayacağız

Averajla şampiyonluğun kaçması ayrı bir olay suarezi olmadan liverpoolun şampiyon olması ayrı bir olay rodgers sadece aspası oynattı

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Bu arada bende bir kaç bölgeye transfer önerisi istiyorum Kaleye ve sağ beke isim bekliyorum bütçe müsait itibara göre önerileri bekliyorum
    Not:Kaleye potansiyelli değil direk hazır bir adam lazım sağ beke ise potansiyelli biri olması yeterli

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Bu arada bende bir kaç bölgeye transfer önerisi istiyorum Kaleye ve sağ beke isim bekliyorum bütçe müsait itibara göre önerileri bekliyorum
    Not:Kaleye potansiyelli değil direk hazır bir adam lazım sağ beke ise potansiyelli biri olması yeterli
    sağ bek denilince herkesin aklına corchia geliyor herhalde onun dışında azpilicuetaya bak chelseade kötüyse berki alabilirsin ve birde gino peruzzi kale ise stegen courtais ve leno

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

sağ beke de sciglio olabilir. ilk sezonda 9 asist yaptı. kaleciyi ben kendime de bulamıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

sağ beke de sciglio olabilir. ilk sezonda 9 asist yaptı. kaleciyi ben kendime de bulamıyorum
    De Sciglioyu geçen sene kiraladık fiyatının bu kadar artacağını düşünmemiştim adamın değeri elimde bir sezonda 5mn a çıktı opsiyon koydurmamıştım de sciglio zor bir tercih o yüzden
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    sağ bek denilince herkesin aklına corchia geliyor herhalde onun dışında azpilicuetaya bak chelseade kötüyse berki alabilirsin ve birde gino peruzzi kale ise stegen courtais ve leno
    Chelsea uefaya bile katılamadı azpilicueta bir adım önde hem ispanyolcada biliyor takımda ispanyollar olduğu için uyum sıkıntısı çıkmaz gibi olmzsa tabiki peruzzi kalede ise stegen gelmek istemiyor gladbach sanırım iyi işler çıkardı courtais ile lenoyuda aldım listeye teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

De Sciglioyu geçen sene kiraladık fiyatının bu kadar artacağını düşünmemiştim adamın değeri elimde bir sezonda 5mn a çıktı opsiyon koydurmamıştım de sciglio zor bir tercih o yüzden
    doğru ya bende senden görüp kiralamıştım, gelmiş sana öneriyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

doğru ya bende senden görüp kiralamıştım, gelmiş sana öneriyorum
    Güzel bir futbolcu inşallah sen opsiyon kullanmışsındır ofansif bek kullandığım için öyle çalıştırdım gerçekten yedek olmasına rağmen değerinin 5mn çıkması içimi acıtmadı değil

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Güzel bir futbolcu inşallah sen opsiyon kullanmışsındır ofansif bek kullandığım için öyle çalıştırdım gerçekten yedek olmasına rağmen değerinin 5mn çıkması içimi acıtmadı değil
    transferin son saatlerinde teklif yaptığım için reddedilirse sağ beksiz kalma ihtimalim olduğu için bende opsiyon koymadım

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

transferin son saatlerinde teklif yaptığım için reddedilirse sağ beksiz kalma ihtimalim olduğu için bende opsiyon koymadım
    Yazık olmuş adam gerçekten inanılmaz gelişiyor şimdi bütçeyide ona harcamak istemiyorum geçen sene kiralık adama şimdi o kadar para vermekte istemiyorum ama sana tavsiyemdir ne akar ne kokar yıllarca rahat oynatır sen bari bas parayı al

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Yazık olmuş adam gerçekten inanılmaz gelişiyor şimdi bütçeyide ona harcamak istemiyorum geçen sene kiralık adama şimdi o kadar para vermekte istemiyorum ama sana tavsiyemdir ne akar ne kokar yıllarca rahat oynatır sen bari bas parayı al
    everton'ı yönetiyorum pek bütçe vermiyorlar, değeride 7.5 milyon € olmuş ama deneyeceğim olmadı bir daha kiralamayı denerim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

everton'ı yönetiyorum pek bütçe vermiyorlar, değeride 7.5 milyon € olmuş ama deneyeceğim olmadı bir daha kiralamayı denerim
    Benden aylık 500bin istiyolar kiralık için elimi eteğimi çektim de scigliodan

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Benden aylık 500bin istiyolar kiralık için elimi eteğimi çektim de scigliodan
    2-3 daha koyar bonservisini alırsın o neymiş öyle

hedenstad diye birisi denk geldi iyi gibi olmadı o nu alıcam

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

2-3 daha koyar bonservisini alırsın o neymiş öyle

hedenstad diye birisi denk geldi iyi gibi olmadı o nu alıcam
    Sanırsın dani alvesi satıyolar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Sanırsın dani alvesi satıyolar
    Sağ beke Phil jones öneririm gayet iyi stoperde oynuyor sağ bekte ben memnunum sürekli 7.0 üstü alıyor
    Kaleye ise bi ospinaya bak derim gayet iyi beleşte kalıyor sanırım Tim krul olabilir Fabianski
    Romero muydu neydi Sergio Romero olması lazım bu kadar geliyor aklıma

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Sağ beke Phil jones öneririm gayet iyi stoperde oynuyor sağ bekte ben memnunum sürekli 7.0 üstü alıyor
    Kaleye ise bi ospinaya bak derim gayet iyi beleşte kalıyor sanırım Tim krul olabilir Fabianski
    Romero muydu neydi Sergio Romero olması lazım bu kadar geliyor aklıma
    Çok kaliteli isimler teşekkür ederim ama ospina halil abide tim krulada teklif yapmıştım büyük ihtimal ona yüklenicem phil jones utd daydı sanırım bana gelirmi bilemem

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Çok kaliteli isimler teşekkür ederim ama ospina halil abide tim krulada teklif yapmıştım büyük ihtimal ona yüklenicem phil jones utd daydı sanırım bana gelirmi bilemem
    Manuda olduguna bakma gözden çıkarılmıs gibi Saint etiennenin kulup sıralaması 74tü ona sıcak bakıyordu gelmeye sana hayli hayli

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Çağrı kaleye Tim Krul, Sağ bek azpilicueta veya danilo alabilirsin. Kaleye Tim Krul kesin al ama muhteşem bir kaleci.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Manuda olduguna bakma gözden çıkarılmıs gibi Saint etiennenin kulup sıralaması 74tü ona sıcak bakıyordu gelmeye sana hayli hayli
    Teşekkürler bakalım o zaman
    Quote Originally Posted by karayer View Post
    Çağrı kaleye Tim Krul, Sağ bek azpilicueta veya danilo alabilirsin. Kaleye Tim Krul kesin al ama muhteşem bir kaleci.
    Tim Krul bir adım önde azpilicueta peruzzi ve phil jonesta listede

Forvet Transferi İçin Arayışlarını Sürdüren Stoke City,Geçtiğimiz Sezon Palermo Forması Giyen Abel Hernandez in Transferi İçin Palermo Kulübüyle 10 Milyon € ya Anlaşmaya Vardı.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Kariyeri pek takip edemedim ama son haftada kaçan şampiyonluk gerçekten çok kötü olmuş keşke ikinizden biri şampiyon olsaydı..

İngitere'nin o kadar güçlü ekipleriyle birlikte şampiyonluk yarışında olmak başarı sayılır , büyük takımlarda biraz kötü gitmiş sanki ama

Eren Hocam sen orta sıralarda kalmışsın , önümüzdeki sezon seni de şampiyonlk yarışında görmek istiyoruz..

Bu kariyerde favorim yine Halil Hoca ama hakeden kazansın

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Kariyeri pek takip edemedim ama son haftada kaçan şampiyonluk gerçekten çok kötü olmuş keşke ikinizden biri şampiyon olsaydı..

İngitere'nin o kadar güçlü ekipleriyle birlikte şampiyonluk yarışında olmak başarı sayılır , büyük takımlarda biraz kötü gitmiş sanki ama

Eren Hocam sen orta sıralarda kalmışsın , önümüzdeki sezon seni de şampiyonlk yarışında görmek istiyoruz..

Bu kariyerde favorim yine Halil Hoca ama hakeden kazansın
    yorumların için çok teşekkürler bu sezon çok geride kaldım halille,çağrı çok başarılıydı,ama gelecek sezon böyle olmicak

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by erenimom View Post
    yorumların için çok teşekkürler bu sezon çok geride kaldım halille,çağrı çok başarılıydı,ama gelecek sezon böyle olmicak
    Halil'le Çağrı başarılı değildi hocam , sen başarısızdın

İyi bi kadroyla bu sene rahatlıkla onları geçersin ama büyük takımlar bu kadar kötü bir sezon geçirir mi bilinmez..

Şampiyon olamazsan da 2. ol en azından

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri