Anket Sonuçlarını Görüntüle: Dinler, bu sene Avrupa Ligi'ne gidebilir mi?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Evet, kesin gider.

1 20.00%
  • Hayır, kesinlikle gidemez.

1 20.00%
  • Gitmesine gerek yok.

0 0%
  • Gidebilir ama çok çalışması gerek.

3 60.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: Yepyeni transferler ile Akigolar geliyor. | 2.Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Ciro gelseymiş gerçekten iyi olurmuş. Yabancı sınırlaması geldi zaten 10'a düştü. Ama 2-3 yabancı ile yollarımı ayıracağım zaten. Şuan bendede 11 tane var. Bu sene Avrupa Ligi'ni zorlayacağım. İlk 4'e girmeye çalışacağım. Bu kadroyla Türkiye Kupası Finali'ni tek golle kaçırıyorsam, seneye çok daha iyi yerlerde oluruz diye düşünüyorum.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Ciro gelseymiş gerçekten iyi olurmuş. Yabancı sınırlaması geldi zaten 10'a düştü. Ama 2-3 yabancı ile yollarımı ayıracağım zaten. Şuan bendede 11 tane var. Bu sene Avrupa Ligi'ni zorlayacağım. İlk 4'e girmeye çalışacağım. Bu kadroyla Türkiye Kupası Finali'ni tek golle kaçırıyorsam, seneye çok daha iyi yerlerde oluruz diye düşünüyorum.

Kesinlikle öyle sana 2 oyuncu önereyim yerli sezon sonu mutlaka kadrona kat eğer gelirlerse Kemal Tokak ve Serdar Gürler

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Kesinlikle öyle sana 2 oyuncu önereyim yerli sezon sonu mutlaka kadrona kat eğer gelirlerse Kemal Tokak ve Serdar Gürler
    Kemal tokak düşünebilirim. zaten stopere ihtiyacım var elimdekiler iyi değil. ama çok fazla kanat oyuncum var. eğer elden çıkartabilirsem alacağım. Bu arada Akhisar'dan beklenmedik bir bütçe verildi. 2.5milyon avro bütçem var

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Kemal tokak düşünebilirim. zaten stopere ihtiyacım var elimdekiler iyi değil. ama çok fazla kanat oyuncum var. eğer elden çıkartabilirsem alacağım. Bu arada Akhisar'dan beklenmedik bir bütçe verildi. 2.5milyon avro bütçem var
    Serdar Gürler'ide ala biliyosan kaçırma derim , ben onu büyük takımlarda bile rahatlıkla oynatıyodum , 1-2 sezon sonra Krasic etkisi yaratıyor , güncellemeden önceki krasic tabi ,
    2,5 mn euro'da iyi para , bir o kadar da satış yaparsan güzel olur .

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Serdar Gürler'ide ala biliyosan kaçırma derim , ben onu büyük takımlarda bile rahatlıkla oynatıyodum , 1-2 sezon sonra Krasic etkisi yaratıyor , güncellemeden önceki krasic tabi ,
    2,5 mn euro'da iyi para , bir o kadar da satış yaparsan güzel olur .
    Serdar Gürler gelmek istiyor. param da var alacak kadar. fakat benim aklıma takılan isimlerde var. Sefa Yılmaz ve Agustin Allione. Agustin Allioneyi Çağrının Trabzon kariyerinden hatırlıyorum. adam gayet iyiydi. Serdar ve Agustin gelmek istiyor. Sefayıda ikna ederim. Hangisini almalıyım.? Hangisi daha çok verimli olur. Sefa biraz pahalı ona param yetmeyebilir.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Maicon forvet bölgesinde oynuyor. Ciro'nun eksiği bir sezonlukta olsa kapamak istedik. Maicon'da gerçekten iyi bir futbolcu en az Ciro kadar vardır.

Satacağım oyuncular olacak. Alacaklarım belki bir sağ,sol kanat oynayan oyuncu alabilirim. Belki stoper alabilirim. Sonko'yu satacağım için 3 stoperim kalacak. Öneriniz varsa Türk bir stoper bakabilirim. Kemal Tokak maaşı çok geldi bana almadım ama zorda kalırsam alırım.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Serdar iş yapar.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Serdarın yanına bir kanat takviyesi daha gelebilir

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Akhisar Belediyespor lige iddaalı başlamak için transferde hız kesmiyor.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Transferler gayet iyi takım uyumu zor olacak gibi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferler güzel.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Transferler gayet iyi takım uyumu zor olacak gibi
    aynen takım uyumu zor oluyor

Nesil
    2012

Ahbee şu yazıyı Serdar'ı almadan önce görseydim Allione derdim , Allione 'de Messi potansiyeli var eğer hala paran varsa al hemen derim , ayrıca hocam çağrı'nın trabzonun'dan önce biz onu Bursaspor'a getirmiştik bir önceki kariyerde orada 3 . sezon da messi etkisi yapmıştı

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Serdar'dan biraz fazla para vererek alabiliyordum 2milyon serdardı. 2.8milyon allioneydi. serdarı sen çok övünce ve türk olunca onu alayım dedim Sorun yok birdahaki sezon bir yabancı çıkartıp elden allione alırız

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri