Mümkünse artık bizim dışımızdaki menajerler de istifa edebilsin, takımdan ayrılmaları için illa kovulmalarına gerek kalmasın bunun oyun içinde olmaması gerçekçiliği düşüren bir özellik.
Mümkünse artık bizim dışımızdaki menajerler de istifa edebilsin, takımdan ayrılmaları için illa kovulmalarına gerek kalmasın bunun oyun içinde olmaması gerçekçiliği düşüren bir özellik.
...
Aynı fikirdeyim. Oyunu 2007'den beri oynuyorum genel olarak aldığım tat düşüyor zaten. Neler istedik zamanında; hemen hemen hiçbiri olmadı. Ayrıca kafalarında neleri ekleyecekleri bellidir zaten. Ne istesek boş. Oyuna yenilik eklemeyip mantık ekleseler çok daha sevinirim ama yapmazlar. Yine yenilik ekledik derler biz oyunun saçmalıklarından sinir ola ola oynarız. Hoş seneye oynamayacağım; kararım kesin gibi. Efsane bir oyun olmazsa almayacağım.
Bu zaten var. Daha yeni oldu oyunumda. Luka Modric Samsunspor menajeri oldu. Daha sonra Bursaspor'dan teklif alıp oraya gitti. Aynı şekilde bir başkası Hırvatistan milli takımı için bir anadolu kulübünü bıraktı. Oluyor yani. Tek problem ben hiç teklif almıyorum. Belki de normal bir şeydir bu. 15 yıla yaklaşıyor kariyerim daha teklif getiren olmadı.