1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: FM İstek Listesi

Hybrid View

-Koşu,şut vs. antrenmanları görüp ona göre belirleyeceğiz 11'imizi
    -Ofisimiz olacak,televizyonumuz,sekreterimiz olacak.
    -Oyun sesli olursa daha iyi olur.Mesela pes 2013'te sekreterin yazıları altyazı,bu sesli yapılabilir.
    -Mesela derbilerde falan kareografi olsun.
    Benim düşüncelerime ayriyetten:
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Maç öncesi taraftarlar gösterilsin saha durumu gösterilsin önemli maçlarda ( Derbi veya Şampiyonlar Ligi) koreografi yapılsın .. Taraftarlar maç içerisinde meşale yaktığı zaman maç sonu ceza verilsin takıma saha kapama vb. Taraftarlar Derbi maçlarında olaylar çıksın bunun üzerine takım ceza alsın gibi .. FM ye hafif insanı yormayacak bir arka fon müziği koyulsun hafif olucak ama ne çok coşkulu nede çok uyutucu .. Şampiyonlar Ligi maçı öncesi takım seyahat ediyorsa uçak vasıtasıyla diyelim uçaktan görüntüler havaalanı gibi .. Takım antreman kampına atıyorum yine isviçreye gitti kamptan detaylar daha çok verilsin gidilen yer hakkında bilgilendirilsin değişik olsun yani amaç o .. Basın toplantısı çok geri kalmış acayip hemde geliştirilsin basın mensupları gösterilsin gerçekçi olsun .. İŞTE FM BUNLARI YAPARSA OYUN HAKİKATEN MÜTHİŞ OLUR BİLİYORUM ÇOOOOK FAZLA AMA BUNLAR YAPILMALI DÜNYA ÜZERİNDE EN İYİ FUTBOL OYUNU BU OLUR !
    olursa Fifa falan yanında fos.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MrRuthless View Post
    -Koşu,şut vs. antrenmanları görüp ona göre belirleyeceğiz 11'imizi
    -Ofisimiz olacak,televizyonumuz,sekreterimiz olacak.
    -Oyun sesli olursa daha iyi olur.Mesela pes 2013'te sekreterin yazıları altyazı,bu sesli yapılabilir.
    -Mesela derbilerde falan kareografi olsun.
    Benim düşüncelerime ayriyetten:

olursa Fifa falan yanında fos.
    Dünya üzerinde en iyi oyun olur zaten ama yapılsa keşke

Mesaj Yetkileri