Online olan gençler gelsinde iki muhabbet edek..Gözlemlediğim kadrıyla benim takım genelde 2.devre açılıyor ilk devre saçma sapan puan kaybediyoruz sebebi sezon öncesi fiziksel antrenman yaptırmamam olabilir mi ?
Online olan gençler gelsinde iki muhabbet edek..Gözlemlediğim kadrıyla benim takım genelde 2.devre açılıyor ilk devre saçma sapan puan kaybediyoruz sebebi sezon öncesi fiziksel antrenman yaptırmamam olabilir mi ?
Oyun ipuçları akarken orada da yazıyor sezon öncesi fiziksel antrenman iyi olur diye ama sebp ne ? etkisi ne yani oyunculara ? kondisyonlarını yükseltmek mi yada maç kondisyonlarını mı etki ediyor ? eEzbere iş yapmak istemiyorum..zira sezon başlarken oyuncularımın kondisyonları full oluyor hazırlık maçlrı ile maç kondsiyonlarıda fulleniyor..Peki kondisyon antrenmanının mantığı ne etkisi ne bilmiyorum
Rakiplerde sürekli aynı taktikle oynuyor ve ben sürekli formasyon değişen biriyim bunun yanında birçok kenar talimat kombinasyonu ile sürekli takımı kontra-defans-atak, katı-akıcı, defans derin-ilerde,tempo vs vs oynayan biriyim ben bile kendimi çözemedim ki rakip çözsün (: işin ilginç yanı aynı taktiklerle 2.devre takım uçuşa geçiyor..takıma güveiyorum yine yukarıya çıkarız meselem konumum değil orda hata benim basın toplantısında söylediğim gibi lakin ilk devrelerde oldukça bocalıyoruz..şu lige bi iyi girsek![]()