Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Online olan gençler gelsinde iki muhabbet edek..Gözlemlediğim kadrıyla benim takım genelde 2.devre açılıyor ilk devre saçma sapan puan kaybediyoruz sebebi sezon öncesi fiziksel antrenman yaptırmamam olabilir mi ?
    Ben lige başlamadan 2 hafta önce çok yüksek şekilde kondisyon veriyorum , lige genelde iyi başlıyorum 4-5 hafta sonra antremandan mıdır yoksa taktikten mi bilmem çok büyük düşüş oluyor takımda .

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Ben lige başlamadan 2 hafta önce çok yüksek şekilde kondisyon veriyorum , lige genelde iyi başlıyorum 4-5 hafta sonra antremandan mıdır yoksa taktikten mi bilmem çok büyük düşüş oluyor takımda .
    Oyun ipuçları akarken orada da yazıyor sezon öncesi fiziksel antrenman iyi olur diye ama sebp ne ? etkisi ne yani oyunculara ? kondisyonlarını yükseltmek mi yada maç kondisyonlarını mı etki ediyor ? eEzbere iş yapmak istemiyorum..zira sezon başlarken oyuncularımın kondisyonları full oluyor hazırlık maçlrı ile maç kondsiyonlarıda fulleniyor..Peki kondisyon antrenmanının mantığı ne etkisi ne bilmiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Oyun ipuçları akarken orada da yazıyor sezon öncesi fiziksel antrenman iyi olur diye ama sebp ne ? etkisi ne yani oyunculara ? kondisyonlarını yükseltmek mi yada maç kondisyonlarını mı etki ediyor ? eEzbere iş yapmak istemiyorum..zira sezon başlarken oyuncularımın kondisyonları full oluyor hazırlık maçlrı ile maç kondsiyonlarıda fulleniyor..Peki kondisyon antrenmanının mantığı ne etkisi ne bilmiyorum
    Tabi o kadar derin bilmiyorum onları ama , senin takımda ki düşüş taktikle falan ilgili olabilir mi ? Aynı taktikleri uzun bir süre kullandıktan sonra rakipler çözüyor gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Tabi o kadar derin bilmiyorum onları ama , senin takımda ki düşüş taktikle falan ilgili olabilir mi ? Aynı taktikleri uzun bir süre kullandıktan sonra rakipler çözüyor gibi
    Rakiplerde sürekli aynı taktikle oynuyor ve ben sürekli formasyon değişen biriyim bunun yanında birçok kenar talimat kombinasyonu ile sürekli takımı kontra-defans-atak, katı-akıcı, defans derin-ilerde,tempo vs vs oynayan biriyim ben bile kendimi çözemedim ki rakip çözsün (: işin ilginç yanı aynı taktiklerle 2.devre takım uçuşa geçiyor..takıma güveiyorum yine yukarıya çıkarız meselem konumum değil orda hata benim basın toplantısında söylediğim gibi lakin ilk devrelerde oldukça bocalıyoruz..şu lige bi iyi girsek

Mesaj Yetkileri