Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Takımda kaldığın iyi oldu. Henüz buradaki misyonunu tamamlamadın sen
    bazen delleniyorum ama karar aldım ramazan boyunca oruçluyken oynamıcam konsatrasyonum enerjimden ötürü düşük oluyor (: Zaten tüm suç benim önemli modda izledim hızlı gideyim diye rakibi küçümsedim falan hatamı biliyorum ve halen 8 puanlık farkı çok rahat kapatacağıma ve bu sezona kötü başlasakda son 10 haftaya şampiyonluk potasında olacağımı tahmi nediyorum Şimdide aklımda olan sorulara çözüm aramaya çalışıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    bazen delleniyorum ama karar aldım ramazan boyunca oruçluyken oynamıcam konsatrasyonum enerjimden ötürü düşük oluyor (: Zaten tüm suç benim önemli modda izledim hızlı gideyim diye rakibi küçümsedim falan hatamı biliyorum ve halen 8 puanlık farkı çok rahat kapatacağıma ve bu sezona kötü başlasakda son 10 haftaya şampiyonluk potasında olacağımı tahmi nediyorum Şimdide aklımda olan sorulara çözüm aramaya çalışıyorum
    Bana da bazen bıkkınlık geliyor. Sonra gidip Ntvspor izliyorum. Fifada 2-3 maç yapıyorum. Oynama şevkim geliyor. Sonra giriyorum 5-6 maç ardarda oynuyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bana da bazen bıkkınlık geliyor. Sonra gidip Ntvspor izliyorum. Fifada 2-3 maç yapıyorum. Oynama şevkim geliyor. Sonra giriyorum 5-6 maç ardarda oynuyorum
    bıkkınlıktan ziyade hızlı şekilde başarı elde etme hırsı sanırım..derslerimizi alıyoruz ama yinede aynı hatalara düştüğümüz zamanlar oluyor..bu sezon ligin gidişatına göre tamamen kendimi Cl'ye verebilrim..ianıyorum bu sene minumum çeyrek yaparız..gerisi kura şansı artık..keşke manu liverpool clde olsalar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

bıkkınlıktan ziyade hızlı şekilde başarı elde etme hırsı sanırım..derslerimizi alıyoruz ama yinede aynı hatalara düştüğümüz zamanlar oluyor..bu sezon ligin gidişatına göre tamamen kendimi Cl'ye verebilrim..ianıyorum bu sene minumum çeyrek yaparız..gerisi kura şansı artık..keşke manu liverpool clde olsalar
    Ben de şuan ligin yarısından fazlasını bitirmiş durumdayım. Takım bomba gibiydi sakatlıklara kadar, gece yarısı güncelleme yapcam. Maçlarda formumuz düştü baya. Bana da hırs geldi bakalım nolcak Kura şansı bende de genelde 0'dır . Bi keresinde seri başı olduğum grupta 2.torbadan City'nin geldiğini bile hatırlıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben de şuan ligin yarısından fazlasını bitirmiş durumdayım. Takım bomba gibiydi sakatlıklara kadar, gece yarısı güncelleme yapcam. Maçlarda formumuz düştü baya. Bana da hırs geldi bakalım nolcak Kura şansı bende de genelde 0'dır . Bi keresinde seri başı olduğum grupta 2.torbadan City'nin geldiğini bile hatırlıyorum
    şans adımı duyunca koşarak uzaklaşıyor Başarıda şansta önemli etken iyi takımlar birbirini elese ve biz o iyilerden birine süpriz yapsak epey yukarılara çıkabiliriz ama ne oluyor sürekli iyiler geliyor hadi birine süpriz ikiye üpriz 3.gelip dağıtıp gidiyor

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İyi yine sende o hırs var ben bir kariyer yapıcam kaç haftadır bir türlü zevkim gelmiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    İyi yine sende o hırs var ben bir kariyer yapıcam kaç haftadır bir türlü zevkim gelmiyor
    Şuan aklımda yeni bir kariyer planı var..çok daha zorlu bir iş ama öncelkle Palace ile lig ve Clyi almam gerekecek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şuan aklımda yeni bir kariyer planı var..çok daha zorlu bir iş ama öncelkle Palace ile lig ve Clyi almam gerekecek
    bari bana da o tarz öneri versene sıkıldım İngiltere 2.ligden yada aynı takımları almaktan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    bari bana da o tarz öneri versene sıkıldım İngiltere 2.ligden yada aynı takımları almaktan
    Benim yine ingiltereden olucak (: En zoru ingiltere ben işleri daha da zorlaştırma peşindeyim..mesela bu kariyerde fazla görsellik yapamadım yada hikayeler bi koptu daha bağlayamadım. Çok ciddi boyuta bürünüp rehber nitelğinde oluyor bu kariyer..Diğerinde görsellik ve hikayeleri baştan sona devam ettirmeyi düşünüyorum. Az maç yaparız ama daha zevkli olur kanısındayım hem görsellerle gazada gelirim (:

Mesaj Yetkileri